Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Rozterki,wątpliwości itp

Polecane posty

O właśnie i to jest chyba jedna z podstawowych wątpliwości,którą bardzo trudno rozwiać :)

Ha jednak cos jest na rzeczy,że tych wątpliwości i rozterek tak mało :)

do taaaaaaaaaaa,. masz racje , bo moim zdaniem jak mieć bok , to z takim , \\taką która nas na sam widok rajcuje ,. a co do intelektu i zdrade , no w tym przypadku .... mało ważne ! na drugi Raz juz sie nie nadają ( zaliczony ) ,. o rany co ja wypisuje ...

Gość rozterki
w chwili zdradzania to sie raczej rozterek nie ma, a dzień po bywa różnie...zależy, czy sie zdradza ot, tak, żeby sprobować świeżego mięska, czy zdradza sie z kimś, na kim zależy...w tym drugim przypadku jest zdecydowanie gorzej

Gość sono io
Ja zdradzam. I owszem mam wurzuty sumienia, czasem mi wrecz zle i ciezko ale z drugiej strony teraz czuje sie na prawde szczesliwa doceniona itd. Dlatego chce zeby to trwalo jak najdluzej.

ha to podobnie jak u mnie :D tigruniu uważam to za komplement pod moim adresem i tym bardziej miły bo z Twoich karmazynowych ust 👄

Gość sono io
Mam dobra przyjaciółkę która w momencie kiedy dopada mnie dół i już czuję że nie wytrzymam całej tej sytuacji podnosi mnie na duchu i o dziwo pcha mnie w kierunku tamtego faceta. A to tylko dlatego że wie jaki jest mój mąż(nigdy nie dał mi tego co dostaję teraz od 2) i widzi jaka jestem promienna i szcześliwa. Wiec nawet kiedy dopadają mnie smutki po pewnym czasie dochodzę do wniosku że chce być w tym momencie egoistką i cieszyć się własnym szcześciem. I przede wszystkim szcześciem mojej 2 bo widzę ile sobie go dajemy nawzajem.

sono io przecież raz się żyje więc żyj i nie pozwól nikomu na psucie tego życia.Bierz co najlepsze ,odrzucaj co złe :)

Gość sono io
Hmm no tu ci przyznam racje. Nie myslalam kiedys ze moge sie znalesc w takiej sytuacji ale coz stalo sie i jak na razie daje rade i przede wszystkim chce zeby to trwalo bo moja dwojeczka daje mi sile do zycia. Jedynym minusem a moze plusem jest to ze sie zakochalam i coraz bardziej sie angzuje.

Xzyz .... ty moj,, karmazynowy piracie ,,! albo lepiej bedzie piracie z ... no wlasnie .. nawet nie wiem z ty som?

bo jak sie odezwiesz to dostane rozterki , i nabiore wątpliwosci! buuu!

Gość ninka k.
Moje największe rozterki to czy sie uda i mąż się nie dowie, bo czasem mam wrażenie że im dłużej to trwa tym mniej ostrożności zachowuję :)

bo jak sie nie odezwiesz , mialo być ,. gdzies mi uciekło nie ,.