Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

wiecie co, no nie:D:D:D 5 to za dużo, ja jestem drobna kobietka, takiej ilości miłości nie dam rady przyjąć. Podzielę się z Dyrekcją i jeszcze jakimiś fajnymi babkami, dla każdej po jednym to najciekawszy układ jest jednak 1+1

Gość
He he :D TMK chętnie skorzystam ;) tylko jakiegoś wrażliwego, uczuciowego i z poczuciem humoru mężczyznę poprooszę :D

TMK - 1+1 to dobry układ, ale w twoim przypadku to chyba byłoby raczej 1 + 1,5 ;) Dyrekcja - a tobie się całe stado facetów marzy? :P

Mi to trzeba kilka kobiet, jedna do sprzatania, druga do gotowania, trzecia do kochania ;) chyba, ze ta trzecia przejmie obowiazki dwoch pierwszych :D to wtedy wystarczy jedna kobieta :P

Gość
Rincewinde Myślisz, że nie znajdę faceta, który zgromadzi w sobie te 3 cechy charakteru? :P czy może jedna cecha na jednego faceta ?

Dyrekcja: to my mamy aż tak podobne gusta? Tepsa: ja nienawidzę na przykład sprzatać, ale mogę śmiało przejąć obowiązki tej trzeciej :P Rincewinde: tak naprawdę to chcę 2+2 :P

Gość
Rincewinde Ha, więc jednak można! ;) TMK, nie jesteśmy zbyt wymagające :)

ale tak na prawdę to ja tylko potrzebuję szansy na Miłość. :) ❤️ reszta jest zupełnie poboczna. bo co mi po domku, koncie i 4 kólkach, jak będę tęsknić i nie będę mogła kochac i być kochana? :)

Gość
a może wehikuł czasu ? :D hę ?

Gość
bo lubię szybką jazdę :)

Gość
Rinceiwnde, a Twój rower ma 4 kółka ? :D

też macham łapą ;) wehikuł może być..ale taki, który oprócz standardowych opcji poruszania w czasoprzestrzeni, miałby również możliwość wydłużania doby do 25 h, zatrzymywania danych momentów, przyspieszania innych itp. itd. ;) a przy okazji mógłby mieć parę koni pod maską:P...bo również lubię szybką jazdę;)

Gość
no no plomby namiętności :) brzmi nieźle

cóż na wehikuł nie ma co liczyć, ale mogę i muszę się przynajmniej nauczyć bardziej racjonalnego gospodarowania własnym czasem..a przedłużanie przyjemności:P, czy nabycie umiejętności sprawnego pokonywania złych momentów(gupio brzmi;) ) -prawie wszystko zależy od nas;) "plomby namiętności" brzmi wręcz fantastycznie;)

Gość
miałam na myśli że opis tego wehikułu brzmi nieżle :) a umiejętne godpodarowanie własnym czasem i dobre radzenie sobie z przeciwnościami losu czy złymi momentami to rzeczy jak najbardziej nabyte ;)