Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość nie szukam tylko czekam
czy to ma sens... nie wiem... bo mam juz 27 latek....

justynaaaa a próbowałaś poszukać na babel24? :P nie szukam tylko czekam 27lat to już troche sporo tego czekania, ale właściwie co ja moge o tym wiedzieć, mam jeszcze więcej.

justynaa - dobry pomysł, jak kiedyś sie na jakimś portalu zarejestruje to wkleje fotke z lat młodzieńczych. Mina kobiety gdy zobaczy jak wyglądam teraz - bezcenna :P

justynaa - A to już zależy od jej upodobań. Osobiście obstawiałbym ,ze negatywnie, ale to dlatego, że mam tendencje do użalania się nad sobą. Przypuszczalnie przesadzam, ale z drugiej strony nie ciągnie sie za mną po ulicy sznur wielbicielek , z czego mogę wywnioskować, że przystojny nie jestem.

Justyna, Rincewinde witajcie. Włączę się do dyskusji, jeśli pozwolicie:) Bo wciąż obstaję, że wygląd nie ma znaczenia. Ważne co w środku, w głowie i w sercu, z naciskiem na serce. Z tym, że umówmy się od razu, mężczyźni są brzydsi od kobiet i taka to już kolej rzeczy :P

justynaa - powiem ci jako facet - ja też na ich miejscu tak bym napisał :) Trzeba czytać między wierszami. A tak w ogóle to jestem niski (wg norm kafeteryjnych) , więc i tak mam szansę wzbudzić zainteresowanie tylko u niższej dziewczyny :(

Justynka: ja uważam, że facet to jest brzydal i trudno. Mam mnie tylko kochać, to może coś znajdę w nim ładnego. Choć jakie to jest porównanie: najurodziwszy facet typu Banderas czy Bod=guś Linda w najlepszym okresie - a piękne drzewo złoto-czerwone jesienną porą? :P Ale no jasne, że ma się umieć zachować, jak chce mnie rozkochać: nie siorbać, nie bekać, nie przeklinać na ten przykład i mieć czyste skarpetki :P

czesc :D Nie chcesz byc traktowania jak ksiezniczka, Justyno? :P

justynaa - a traktowanie jak księżniczke na czym polega? Na zamknięciu w wieży i trzymaniu pod kluczem? W sumie pomysł niezły...taka prywatna księżniczka, tylko do wyłącznej dyspozycji, mmmmm ;)

Traktowanie kobiety jak ksiezniczki *nie musi* oznaczac, ze facet staje sie sluga :P Tak mi sie zdaje :P

TMK - jak królowa powiadasz? Księżniczka to za mało? ;) Justynaaa - jak to żartowniś? ja mówiłem całkiem serio, to jedno z moich skrytych marzeń :)

Gość
Halo halo dawno mnie nie było :) co tu dziś tak cicho?

Gość
Cześć Tepsa :D ja nie znalazłam, a topik chyba jeszcze żyje :P

Gość
Cześc TMK :) skąd to negatywne nastawienie ???

nie no , nastawienie nie jest absolutnie negatywne. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona, zwłaszcza dziś. To po prostu szczera obiektywna prawda absolutna:P