Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość ania_komosia
sas

no dobra, tepsa, to uwaga. Wyobraź sobie: ulica, wrzesień, piękne popołudnie, idzie intrygująca dziewczyna ulicą, Twój typ, a Ty masz taki nastrój i ochotę i .... (jak zaczepisz?co powiesz?)

TMK - twoja sytuacja z intrygującą dziewczyną : przechodze obok niej bez słowa, mysląc, fajna dziewczyna, szkoda, że już pewnie kogoś ma.

Gość
Rincewinde Dlaczego tak mało w Tobie pewności siebie? :)

\"Ja bym się bał, że ucieknie jak zapytam \" a niech ucieka, jest strata ;) \"Podchodzi do was na ulicy kobieta i mówi: \"Cześć przystojniaku. Masz chwilę? Tu obok jest świetna kawiarnia może wypijesz ze mną kawę?\"\" te \'przystojniaczku\' mi sie nie podoba, ale ogolnie tak, napilbym sie kawy, czemu nie? \"no dobra, tepsa, to uwaga. Wyobraź sobie: ulica, wrzesień, piękne popołudnie, idzie intrygująca dziewczyna ulicą, Twój typ, a Ty masz taki nastrój i ochotę i .... (jak zaczepisz?co powiesz?)\" prosto z mostu, czy mialaby ochote sie napic sie kawy. Czy potrzebny jest dwu minutowy wstep, skoro i tak mam zamiar zaprosic ja na kawe?

\"Chociaż jeśli ciekawy facet i w odpowiedni sposób to zrobi, a trafi na mój dobry nastrój i chwilę, to kto wie? \" a jaki to ciekawy facet? a jaki to odpowiedni sposob?

Gość
Konkretny Tepsa :) \"Czy potrzebny jest dwu minutowy wstep, skoro i tak mam zamiar zaprosic ja na kawe?\" Otóż potrzebny :P kobiety w większości lubią tę całą otoczkę :D Rincewinde Są też takie kobiety, które lubią Brzydali :)

tak, jestem konkretny :-] a co do \'wstepu\' to moze dlatego go unikam, bo nie mam gadki. A nie chce stosowac wyswiechtanych tekstow w stypu \"wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia, czy mam przejsc jeszcze raz\". Sama powiedz, lepsze to, czy lepiej odrazu przejsc do rzeczy? No i czy bez tego \'wstepu\' kobieta mi odmowi?

tepsa - ten tekst już nie działa. Powstał antytekst do niego. Gdy mówisz \"wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia, czy mam przejsc jeszcze raz?\"; dziewczyna odpowiada \"przejdź jeszcze raz, ale tym razem się nie zatrzymuj\".

No wiec wlasnie :D I wcale sie nie dziwie, bo gdybym byl kobieta i mial to slyszec kilka razy dziennie ten sam tekst... :o

Gość
Tepsa po tym co napisałeś mam wrażenie, że żadna kobieta nie jest w stanie Ci odmówić :P A serio czy bez wstępu odmówi to zależy od kobiety ;) Rincewinde Są kobiety, które lubią i kochają brzydali :)

\"A serio czy bez wstępu odmówi to zależy od kobiety \" powiedzialbym, ze od czegos jeszcze, ale nie bede zlosliwy :P

TEPSA: Ty już lepiej nie podrywaj na ulicy nikogo buhahahaha za konkretny z Ciebie typ. Chyba że postawisz na fonię a masz aksamitny głos? z natury jestem troszkę oniesmielona, chociaż i tak w porównaniu z okresem nastoletnim jestem tytanem odwagi i asertywności.

rincewinde - wstep do pewnej czynnosci moge zagwarantowac :P ale to znowu raczej na forum erotycznym :P

Gość Reserved
Witam,mam 35 lat,jestem po rozwodzie i też szukam.Ostatnio w sklepie pewien mężczyzna poprosił,żebym mu doradziła,w którym swetrze mu lepiej.A ja głupia doradziłam i sobie poszłam.Może on w ten sposób chciał nawiązać ze mną znajomość?Dopiero po wyjściu zorientowałam się jaka gapa ze mnie!Zła jestem na siebie strasznie. Wam też życzę powodzenia!

Nie musze, nic nie musze, a na pewno nie zmusi mnie ktos taki jak ty. Najlepiej zrobie, jak zaczne olewac twoje posty 😴

TMK - tepsa cię olał.A może to tylko słynne zagranie w stylu - nie okazuj zainteresownia, to się tobą zainteresuje :P

Tepsa: Toś Ty taki drażliwy jest? A ja myślałam, że fajny facet konkretny. O ja głupia , jak zwykle idealistyczne podejście do ludzi mnie gubi, nawet w necie. ale, ok, dobra, to ja też będę na Ciebie teraz uważać. Ro zumiem, ze nie umiesz śmiać się z siebie i innym też nie wolno. :( :P

Ja wiem, ze lepiej zagadac w stylu \"z checia bym cie zerznal\", ale nie kazdy jest na tyle chamski. Chociaz wtedy z pewnoscia byloby latwiej. i widzisz roznice miedzy smianiem, a wysmianiem? rincewinde - tym razem sie mylisz :P

Gość
Reserved Nie posądzałabym tego mężczyzny o taką wyrafinowaną próbę nawiązania kontaktu :D z góry przepraszam wszystkich oburzonych mężczyzn :)