Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość
Ta szczera obiektywna prawda absolutna jest okrutna :P Faceci to padalce? chciałabym wierzyć, że jednak nie... :)

Dyrekcja: z moich doświadczeń wynika, że tak. I że wyłącznie takie twarde podejście do facetów sprawia, że ewentualnie można być z czasem zaskoczonym pozytywnie :P Nie zawsze :(

Gość
Czyli rozumiem, że masz zachowawcze podejście ;) zabezpieczasz sie żeby się nie rozczarować :) chyba, że pozytywnie rozczarować

Dyrekcja: staram się mieć, choć czasem bardzo podupadam na duchu i rozczarowuję się. Wówczas w rozpaczy jem bez opamiętania śledziki w sosie pomidorowym, płacząc i wściekając się na przemian. A jak Ty uważasz, w końcu to są padalce czy nie?

Gość
Myślę, że wśród mężczyzn padalce też są, ale chcę mieć nadzieję, że nie wszyscy i że los nie postawi takich na mojej drodze :P Sparzyłam się niedawno i od tego momentu mam również dość zachowawcze i oszczędne podejście :D

ja się sparzałam przez prawie cale moje życie dotychczasowe, z dniem wczorajszym bardzo mocnym włącznie. Mimo, że mam siebie za dość silną kobietę.

Gość
Jak to się mówi: kto ma miękkie serce musi mieć twardy tyłek :P Parę takich doswiadczeń i do facetów podchodzimy z coraz większym dystansem :)

No tak, Dyrekcja. Lecz można by rzec tez: jeszcze parę takich doświadczeń i zostanę mniszką. Lub przejdę w stronę do związków homoseksualnych :P Panowie, szanujcie kobiety, mamy wielkie serca i ogromną wrażliwość. Na prawdę nie daję rady takich różnych jazd :( Wolę odejść i żyć samotnie. :(

Gość
TMK Czuję się w obowiązku przywołać Cię do porządku. Bardzo proszę żadnych myśli o zostaniu mniszką czy o samotnym życiu :) W końcu znajdą się mężczyźni, którzy uszanują naszą wrażliwość i nie będą padalcami :P

Tak piszecie, jakby kobiety nie ranily. Nas nie boli, nie rani, nie jestesmy wrazliwi? Jestesmy, tylko nie dajemy po sobie poznac, zeby nie wyjsc na mieczakow.

ale dlaczego nie można sobie mówić niektórych rzeczy? Czy życie nie byłoby prostsze? Od razu na miejscu zdarzenia wyjaśniać i nie pozostawać długo we wrogości, podłości, pogardzie :( Przecież dosłownie wszystko da się wyjasnić, o ile rozmawia ze sobą dwoje dojrzałych ludzi, którym na sobie zależy, czyż nie? Po co grać twardziela?

Gość
Nareszcie męski głos. I znowu muszę się wytłumaczyć :P Ranią zarówno kobiety jak i mężczyźni, ale to na kogo trafiamy i co nas spotyka to chyba kwestia przypadku :) A swoją drogą mnie nie przeszkadza jeżeli facet daje po sobie poznać to co w danym momencie czuje.

Gość
Czemu tak ostro podchodzisz do moich wypowiedzi i od razu wyciągasz daleko idące wnioski, panie Tepsa? :P TMK zgadzam się, życie byłoby o wiele prostsze gdyby ludzie częściej ze sobą rozmawiali :)

Ale z reguły żaden facet nie daje po sobie poznać co czuje. I to w tym jest sedno nieporozumień. A i jeszcze: to na kogo trafiamy i co nas spotyka to nie jest kwestia przypadku, Dyrekcjo.

Gość
A czego? Nie chcesz chyba powiedzieć, że wierzysz w przeznaczenie ? :) Owszem - faceci rzadko dają po sobie poznać co czują...ale i kobiety czasami chciałyby aby to mężczyźni czytali w ich myślach :P wg mnie to obie strony nierzadko przyczyniają się do nieporozumień

Gość
No cóż - topik rzeczywiście umiera :( pa pa

Gość
Na mnie możesz liczyć :D

Witaj, Dyrekcjo:) Moze ten topik upadnie, jak upadnie to upadnie, nic na siłę. Ale ja bardzo lubię te osoby, które tu zagląją i te nasze żywe rozmowy w necie i nawet kłótnie i złośliwości. Więc może spróbujemy jeszcze pokręcić się troszkę? Więc moje poszukiwania na razie się nie udają, powiem szczerze. Mam jakieś takie nerowoe klimaty w życiu, to na razie pracuję nad sobą żeby się nie dac nerwom i wądołkom. A Ty, Dyrekcja? Jakie masz klimaty poszukiwawczo-osobiste?

Gość
Moje klimaty oscylują między uśmiechem i optymizmem. Ostatnio staram się dostrzegać same pozytywy wokół mnie, nie dając dopaść się smutkom i smuteczkom. Momo wszystko będę nadal tu zaglądać, na dzień dziesiejszy brakuje mi uszczypliwych komentarzy Tepsy :P :) A jeżeli chodzi o poszukiwania to jestem raczej na etapie \"radosnego oczekiwania\" ;)

a mi brakuje bystrych komentarzy tego cwaniaczka Windforce :P No nieważne, Dyrekcja, Panowie nas opuścili, ale my się nie smucimy. Śliczne dziś niebo nad Poznaniem, wiesz?Takie niebieskie niesamowite i do tego słońce wrześniowe przygrzewa. Poleniuchowałabym na słonku, popijając herbatę i pogryzając czekoladki :)

Gość
No widocznie nasi Panowie znaleźli już partnerki :P tylko my ostatnie na placu boju U mnie deszczowo i melancholijnie ale nie daję się nastrojom, zazdroszczę słoneczka, może nad moją głową również się pokaże

Gość
Tepsa, a szukałeś? ;) plomby namiętności a masz jakiś zawód miłosny w zyciorysie? :)

Witam. W tej chwili muszę zawiesić poszukiwania dziewczyny bo muszę najpierw poszukać trochę wolnego czasu :(

z pewnością znajdziesz:D... jak się postarasz to znajdziesz nawet paru facetów i za jakiś czas będziesz prosiła o rady typu: jak pozbyć się 3 facetów bo mam aktualnie 5-ciu i tylko 1 łazienkę;)

Gość
TMK Jak się czujesz mając w perspektywie świetlaną przyszłość z pięcioma facetami? :D