Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość p. Justynaaaaa
Co? gdbcza.:P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Witajcie :) No dobrze, wobec tego pozostaje nam internet, moi mili. To postarajmy się, aby nie był to kolejny nudny samotny w gruncie rzeczy topik, tylko ozywmy go jak tylko możemy. Dlatego propozycja numer jeden dzisiejszego dnia dla wszystkich wspaniałych szukających którzy się tu nieprzypadkowo spotkali w dniu 05.09 o godzinie 11:54 uwaga: PROSZĘ AŻEBY KAŻDY Z WAS WSZEDŁ TU W DNIU DZISIEJSZYM O GODZINIE 12:00 I TRZYMAJĄC JEDNĄ RĘKĘ UNIESIONĄ DO GÓRY (dla leworęcznych - prawa, dla pozostałych - lewa i bez pokazywania fakersów!) DRUGĄ RĘKĄ W JEDNYM ZDANIU SZCZERZE NAPISAŁ, KOGO SZUKA i DLACZEGO. (może wówczas prędzej się odnajdziemy? albo chcoiaż zrozumiemy?) Pamiętajcie, że NIGDY się nie spotkamy, możemy więc zachowac całkowitą szczerośc, otwartość i anonimowość. Do miłego zobaczenia, Kochani :) PS. On z W-wy , nie gniewaj się już tak bardzo, nie było moim zamiarem Cię urazić. Wybacz.

Gość rincewinde
Mam czekać do dwunastej? To co ja będe pisał do tej pory :(

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
witaj, rincewinde: będziesz intensywnie myślał, jak umieścić w jednym zdaniu swoje wszystkie oczekiwania o 12:00 :P i w dodatku szczerze !

Gość rincewinde
Ja już szczerze o sobie napisałem. W pierwszym swoim poście.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Proszę to przeredagować, bo to jest nie_do_zaakceptowania :P Co to ma być?, Rincewinde! :P Napisz co masz i co możesz DAĆ, a nie swoje braki i walisz miedzy wierszami grubą czcionką "kochaj mnie niskiego, biednego, brzydkiego" - tu nie siedzą matki miłosierdzia tylko zwyczajne kobiety które chca być kochane, a nie tylko kochać, mój drogi.. Zaczęłabym na Twoim miejscu "Szukam kobiety. Jestem mężczyzną. Mam rower i wolne serce." zresztą nie wtrącam się, Rincewinde. I nie piszmy już, bo mój apel się zagubi i nikt nic nie napisze o 12:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rincewinde
uwaga!!! już prawie 12

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
jestem czuja i mam alarm w komórce ;):P tylko jeszcze nie wiem, co wpiszę

Gość rincewinde
Szukam kogoś, bo zastanawiam się czy moje życie zmieniłoby się na lepsze gdybym kogoś znalazł. Bo w tej chwili jest takie jakieś nijakie.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Szukam Mężczyzny, który jest cząstką mojej duszy, bo chcę Go kochać i żeby On mnie kochał.

Gość _mara
Oddam ❤️ w dobre ręce ... ;)

Ja ,,,,, potrzebuję mężczyzny, który w pełni zasługuje na moją miłość i zaufanie, który będzie mni kochał i szanował - taki przy mnie znajdze miłość i szczęście i równie tym samym zostanie przeze obdarzony :)

Gość
Szukam mężczyzny, który będzie mnie kochał i którego ja mogłabym kochać :) spóźniłam się...

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
chodzi nam wszystkim chyba o to samo :)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: aż szkoda, że nie jesteś Mężczyzną, albo ja, bo już bym do Ciebie jechała, co za zgodność między nami :P

Gość rincewinde
Kobitkom to tylko amory w głowach :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Justynaa, ja myślę, że moglibyście umówić się z RINCEWINDE żeby to i owo sprawdzić :P Rincewinde, co sądzisz? (znów się wtrącam, cholera, ale chociaż ktoś tu może kogoś znajdzie i ten topik ni ebędzie całkiem bez sensu?)

Gość
he he TMK kobiecy umysł po prostu :) tylko coś mi się zdaje, że mało tu mężczyzn - potencjalnych kandydatów na partnerów :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: bo to Kobiece forum jest, wiesz?:P A może masz jakiś adresik do męskiego, tam się czas najwyższy przenieśc..

Gość rincewinde
TMk nikt nie lubi być tak bezczelnie swatany

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Rincewinde: ja bardzo przepraszam, ja już stąd spadam i morda w kubeł , a w ogóle to ja się nie znam i dziś mnie łeb boli i nie panuję nad tym co piszę, spadam, przepraszam, nie ma mnie, ide

Gość rincewinde
mało wolnych facetów na tym forum? a -stańczyk-? a -andrzej z biłgoraja-? albo -a ja wygrałem życie-? albo -punktzwrotny-? itp itd. Może tylko na tym topiku nieurodzajnie trochę.

Gość
TMK nie łap mnie za słówka :(

Gość
rincewinde miałam na myśli topik :O

Gość rincewinde
Dyrecjo, wiem. Przepraszam, że tak nas mało tutaj :( Nie ma w czym wybierać :(

Gość
rincewinde nie ma wczym wybierać? ja jestem mało wybredna

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Justynko, nikt Ci nie dał kosza, przynajmniej ja niczego takiego nie zauważyłam :P Kto, Justynko, mógłby być takim idiotą , żeby takiej pieknej młodej wrażliwej kobietce jak Ty żeby dać kosza? Przecież tu są sami mądrzy mężczyźni z nami. :)