Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
komputer mi się zawiesiłi, bo za dużo z Wami chcę gadać i za żywo :). A to dlatego tak dużo, bo zaraz Was opuszczam i mi już do Was tęskno. Przepraszam, że tak dużo tych wpisów i żegnam się czule z każdym z Was, mam nadzieję, że się ładnie będziecie bawili beze mnie i do zobaczenia w poniedziałek, kochani. Bardzo Was polubiłam, pa. Fajnego weekendu Wam życzę !

to, co tu prezentujecie drogie Panie uzasadnia Wasz stan ducha i cywilny trzy miasta - jeden mianownik

Gość
TMk pa pa pa miłego weekendu życzę :D

Gość
On z W-wy a coś bliżej ?

Gość
co nie oznacza, że zmiana stanu cywilnego wpłynie znacząco na zmianę stanu naszego ducha :P

samych uśmiechniętych twarzy dookoła radosnych myśli i trafnych decyzji całuję Was tam gdzie lubicie najbardziej Wojtek

dziękuję :-) napiszę w poniedziałek liścik jeśli pozwolisz a teraz uśmiechnij się - widzisz, jak Ci z nim do twarzy

jesteś słodka :-) czuję powiew kobiecego ciepła samych radosnych chwil i ... pomyśl o mnie choć raz Justynko

Gość
Towarzystwo się wykruszyło :( wszyscy poszli do domu? to ja też znikam zycząc owocnego weekendu A Justynę i Warszawiaka zostawiam samych :D

Gość rincewinde
I jak tam, znalazłyście jakiegoś partnera przez weekend? :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Witaj Rincewinde! WItajcie wszyscy :) Ja nie. A Ty? A Justyna? A Wojtek? A Dyrekcja? Ktoś znalazł? Bo ja nadal jestem czujna i otwarta.

Gość
Hmmmmm... ja nie znalazłam

Gość rincewinde
Ja nawet nie szukałem, spędziłem weekend przed tv oglądając mecze :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja, Rincewinde: ja też sobie odpuściłam z powodu imienin (Beaty 06.09) i przyjmowałam miłych gości przez weekend :) Ale teraz wzmocnijmy się tym topikiem. Ja wierzę, że on nam przyniesie szczęście, jeśli tylko będziemy mocno wierzyć. Zobaczymy. :)

Gość rincewinde
To wszystkiego najlepszego :)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
rincewinde: Proszę, życz mi : "Znajdź Beato i bądź szczęśliwa. Ktokolwiek to jest"

Gość rincewinde
Znajdź Beato, to czego szukasz i bądź szczęśliwa, cokolwiek to dla ciebie znaczy ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Nie wiem. Ale będę czuła :) Dziś mam mniej weny. Poszłam późno spać. Jutro mam trudną sprawę bleeee. Dziś raczej popatrzę jak się bawicie i będę się chichrać w cieniu netu , tu z boku pod pomarańczową kreską u góry :) :P

Gość
Przyjmij wobec tego Beatko szczere życzenia szybkiego znalezienia Twojej Drugiej Połówki :)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
nie dziękuję, bo zapeszę i znów sobie poczekam jakieś naście lat :P

Gość rincewinde
albo dwadzieścia pare, jak ja :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Rincewinde: naście to ja mówię o samym czekaniu :D:D:D:D , ja mam więcej niż naście lat.

Gość
Ale za wszelką cene SZUKAĆ czy może spokojnie CZEKAĆ aż Ten Ktoś sam się znajdzie? :D

Gość rincewinde
Nie jestem jakimś zwolennikem celowego szukania, ale wiem jedno - czekanie daje jeszcze mniej efektów.

Gość
to pozostaje przypadek albo przysłowiowy \"łut szczęścia\" :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
wiecie co, ja myślę, że trzeba mieć jakiegoś takiego "szfunka" czyli pałer, być aktywnym, pełnym życia (to nie ja dzisiaj niestety) i wtedy samo Cię znajdzie. Pojęcia nie mam jak i gdzie. Ale znajdzie. Może na ulicy, może w pracy, może w domu, może w sklepie, nie wiem. Czyli: ani nie czekać ani nie szukać. Żyć pełnią życia, wierzyć i uważać żeby nie przeoczyć w razie Niemca jak się stanie.

Gość rincewinde
Justynaaaa - nie za dobrze masz? taki duży wybór... TMK - o co chodzi z tym Niemcem?

Gość
Cześć Justynko kolega jak najbardziej byłby wskazany :D widzę, że na brak kandydatów nie narzekasz...ale żeby od razu spławiać najwytrwalszych adoratorów? :)

Gość rincewinde
Justynaaa - jak możesz tak traktować biednych adoratorów . Facet się stara, a ty go odtracasz brutalnie. I potem pojawi się kolejny topik w stylu - ja sie staram a dziewczyny mnie olewają 😭