Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
a tak w ogóle to macie jakiś pomysł dziewczyny i kobiety gdzie np. ja mam szukać tego takiego mężczyzny mojego wymarzonego???? Ja chętnie dałabym się wyswatać, jestem otwrata na każdą bezczelną próbę chamskiego otwartego swatania na mojej osobie, byle z własciwym mężczyzną :P

Gość rincewinde
Nikomu nie dałem kosza. Kimże ja jestem, żeby kosze dawać? Ja raczej jestem osobą otrzymującą kosze.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
no co tu tak cicho? niech ktoś coś powie może... Ładna dośc pogoda w Poznaniu jest teraz, chociaż troszkę chmur na niebie, ale tak ciepło. A u Was?

Gość rincewinde
Taka sobie, ale przynajmniej nie pada

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
szkoda, że nie jesteście z Poznania, bo bardzo chciałabym Was poznać, wiecie? Tak jakoś od 05.09 zdążyłam Was troszkę jakby polubić nie widząc nawet

a propos podobno nie ma czegos takiego jak ładna czy brzydka pogoda :P Pogoda po prostu jest. A to czy ktoś uważa że jest ona ładna albo brzydka to sa jego własne opinie na temat tejże pogody ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
n o, ale wiem, wiem, każdy jest skądś innąd i nikomu się nie chce jeździć i w ogóle dlaczego akurat Poznań jak może Las Vegas itd. ok ok ja tak się bardzo jednak w necie nie kocham jak w realu , a Wy?

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ziareko prawdy: masz rację i ja dodam, że np. od jakiegoś czasu się dziwię, jak ktoś narzeka na pogode, bo ja np. lubię deszcz kiedy wszystko błyszczy , ulice odbijają światła samochodów i jest na prawde pięknie, a kto powiedział że piękny jest 30-stopniowy upał nad morzem i leżenie plackiem obok brzuchatego Pana i zlanej olejkiem damy w panterkowym bikini?

Gość rincewinde
Do Poznania prawie 3godziny drogi i do tego z przesiadką :(

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Justyna: zapomnij, u mnie jest skesmija na całego. Jakby nie moje silne przekonania heteroseksualne od samego urodzenia, to miałabym tu raj :P

Gość
hmmmm ja również jestem zwarta i gotowa na nowe znajomości :P TMK teoretycznie wszędzie można szukać ale nie wszędzie znaleźć

hehe a fee ;) racja. Ja lubię też burze, błyskawice, odgłosy strzelających piorunów, słowem lubie efekty jakie burza wydaje ale nie lubie skutków :( zresztą chyba jak każdy normalny człowiek. :)

Gość rincewinde
U mnie w pracy same mężatki. Gdyby nie moje przekonania odnośnie zdrady to miałbym tu raj. No i gdyby któraś mnie chciała.

Gość
TMk żeby jeszcze była w bikini, a nie np. w biustonoszu udającym bikini :P a u mnie w pracy sami żonaci

Gość
Żabi kruk a co ona tam robi? siedzi na zmywaku? :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: teoria teorią, a w praktyce to ja jestem zwartą i gotową panienką nawet na torturach nie powiem od ilu lat :P Justynaaa: "seksmisja" miało być :) Rincewinde: każda by Cię chciała, tylko im przekonania odnośnie zdrady nie pozwalają - tak czuję wobec Ciebie i będę się tego trzymać choćbyś zaprzeczał ile wlezie.A 3 godziny to zleci jak z bicza trzasnął, jak ciekawą książkę weźmiesz albo jakąś fajną muzę to się nie zorientujesz, kiedy , a będziesz na Starym Rynku w Poznaniu i już się witasz "Beatko (to moje imię), Justynko, Ziarenko prawdy, Dyrekcjo, ...., dziewczyny miiłe! Ale fajnie, idziemy sie poznac, pobawić! Cmok cmok!" (a w duchu Ale raj!)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: ależ jak możesz? Jest Dyrektorem_Znanej_Firmy_Z_Kapitałem_Zagranicznym :P A Wam daleko, dziewczyny do tego Poznania? (Kruka nie pytam)

Gość rincewinde
TMK - tylko jakiś nocleg mi znajdź to wpadne ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
do ilu złotych możesz zaszaleć? I jakie potrzebujesz warunki do wyspania się? Zresztą nie, to napisz mi na adres email szczegóły i Ci załatwię. bepamina@o2.pl

Gość rincewinde
a mogę u ciebie? :P

Gość
oj daleko z Katowic ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Rincewinde: skandalicznie się prowadzę, sypiam z konkubinem i licznymi kochankami budząc współlokatorów, urządzam też głośne balangi, więc nawet nie proponuję :P Ale spokojnie załatwię Ci coś niedrogo i w miarę przyzwoicie :) serio.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
JUSTYNKOOOOOO!!!!!!!!!! Wróć tu ! Kiedyś... I zapraszam do Poznania. Dyrekcja: to rzeczywiście kurcze kawał....

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Żabi kruk: tańczysz na rurze? :P

Gość
a może pilnuje kapitału własnego owego klubu nocnego? :P

Gość rincewinde
TMK - przecież nie proponuje spania w jednym łóżku. przynajmniej na razie :P