Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony mąż

moja żona chodzi bez bielizny, moje prośby żeby ja ubierała na nic

Polecane posty

Gość zaniepokojony mąż

od pół roku moja zona chodzi bez bielizny bo jak mówi tak jej wygodniej i lepiej sie czuje. moich argumentów, że mi się to nie podoba w ogóle nie słucha. co amm zrobić żeby zmieniła to dziwne przyzwyczajenie? i tak naprawde nie rozumiem co może byc takiego fajnego w chodzeniu bez, naprawde mnie to martwi. czy to może oznaczać, że ma albo szuka kogos na boku?

Gość wygłupiasz sie
No to co, że nie nosi? Ja bym był zadowolony. To działa na każdego prawdziwego faceta jak cała paczka viagry. Jak kobieta nie potrzebuje to uwierz jej, bo wg mnie bielizna u kobiety to tylko pozostałość po zamierzchłych czasach, do niczego niepotrzebna, a wręcz niezdrowa. Korzystaj chłopie zamiast narzekać. Może chcesz się zamienić?

Gość GOLASEK12345
JA TEŻ CHODZE BEZ BIELIZNY I NIE WIDZE W TYM NIC ZŁEGO BO MI NAPRAWDE JEST WYGODNIEJ I JAK ONA TAK MÓWI TO JEJ UWIEŻ.TZN MAJTKI JEDYNIE UBIERAM NA SIŁOWNIE A BIUSTONOSZ ZAWSZE JAK WYCHODZĘ BO NIE LUBIĘ JAK MI WSZYSTKO STERCZY ALE JAK WRACAM DO DOMU TO PIERWSZE GO ŚCIĄGAM.

Gość gość
swoją długo namawiałem i w końcu się udało , jedynie do pracy zakłada coś co od biedy mozna nazwać bielizną ( pasek koronki połączony na biodrach ) . Możesz sobie tylko wyobrazić jak to wygląda :)

A ja wcale się nie dziwię:) pozwól jej, Człowieku żyje się raz...jak nie widać spod spódnicy/ spodni, że ma brak majteczek...to nic się nie dzieje...Bądź dumny z odważnej żony:)

Gość gość
przerazajace jak ona tak moze a ty sie na tym durnym forum wyprodukowales bo sie strasznie o zone martwisz i porady potrzebojesz?? wcale nie dlatego, ze jest kolejnym nakreconym idiota?? i wcale nie sciemniesz, tylko szukasz rady ojj jak mi cie zal twoja zona to zla kobieta chce ci sie?? czy p********z tak tylko zeby p******ic chlopczyku??

Gość gość
Weźmie uwagę to ze kobiety szybciej moga złapać infekcje intymna albo grzybka. Szczególnie katem kiedy wszystko sie poci. Wiec pewnie robi to tez dla zdrowia, bo te miejsca powinny miec dostęp powietrza i byc suche.

Gość gość
Exhibicjonizm podnieca nie tylko kobiety które lubia chodzic bez ale również ich partnerów. Jest to całkowicie normalne, bo w każdym samcu tkwi nieco próżności "..popatrzcie sobie..-tyle waszego, a ona i tak jest moja..." Kobiety uwielbiaja być podziwiane i przy okazji chodzenia bez majteczek wszyscy są zadowoleni i nikomu nie dzieje się krzywda. Myślę że chodzenie latem bez majtek to świetny pomysł na wzmocnienie więzi miedzy partnerami i pożądania, Czego sobie i wam życzę... (moja żona od wielu lat chodzi latem bez....)

Gość gościnny gość z gotarkuli
Nie widzę problemu, czytać nie potrafię

Gość gość na wakacjach
Jesteśmy całą rodziną na wakacjach od tygodnia. Moja żona w ogóle nie zabrała z domu bielizny. Nie jest ekshibicjonistką, ale zrozumiała (po moich perswazjach), że tak jest zdrowiej i wygodniej :-) zwłaszcza dla tych, co lubią dreszczyk emocji i czasem nieplanowane chwile rozkoszy.

Gość gość
www.WonderLover.com....? ....Zajrzyj, Sprawdź.

Gość gość
Moja prowadzi sklep odzieżowy. Już dawno odkryła, że jak jest bez stanika, to ma lepszą sprzedaż.Czasem zakłada coś obcisłego, czasem luźną sukienkę, ale rozpiętą poniżej piersi. Ja nie protestuję, bo ma piękne, kształtne piersi i wygląda tak o wiele lepiej. Ostatnio odkryłem, że w lecie nie nosi też majtek. Oczywiście klienci nie mogą tego widzieć, ale kiedy wpadam po nią po pracy, często robimy z tego użytek :-)

Gość gość
22.33 masz rację bo złapać można często nawet podczas badań ginekologiczny pochwy bo rękawiczki chranią ginekologa nie pacjenta. Dlatego mam przy każdym badaniu pochwy męża który pilnuje sterylności bo gdy coś złapie to i on będzie zakażony. Do tego można natrafić na zboczenca ginekologa jak opisuje pacjentka. .. Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek... a ile wstydzi się przyznać do molestowanie czy gwałtu. Nie jestem zacofana by wstydzić się partnera podczas badań czy porodu! !

Gość gość
fap fap fap

Gość gość
Fuj i co te wydzieliny z c**y jej spodnie wchłaniają ?

Gość gość
Nie bo ma sukienke. Po udzie jej cieknie