Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinakB

Właśnie się dowiedziałam że mąż mnie zdradza.

Polecane posty

Gość a co jeżeli kochanka ma z
waszym mężem dziecko ,które on bardzo chciał z nia miec ??? ona była i jest nadal wolna i nie chce go jako męża i to on za nia biega itp itd-no pomarańcze atakowac

Gość atakowac nie bede
ale w tą opcję nie wierzę. A znam życie.

no to mało znasz zycie moja droga pomarańczko,bo ja tak mam i chce znac wasze zdanie na ten temat

Gość atakowac nie bede
hahaha!ty nie chcesz za męża JEJ męża? no niezłe!

Gość atakowac nie bede
pozwoliłaś sobie na dziecko z facetem którego nie kochasz? i nie chesz z nim być?

co w tym dziwnego że nie chce go za męża??jest mi dobrze tak jak jest ,czy tylko faceci moga byc wygodni?

Gość atakowac nie bede
tak jak jest czyli.....?

kocham go i chciałam miec z nim dziecko ale nie chce sie z nim wiazac węzłem małżeńskim

Gość atakowac nie bede
no to można powiedziec tylk o tyle ze jesteś złą matką egoistką -która juz apriori skazała dziecię na półsieroctwo choć nie musiałaś.

Gość atakowac nie bede
jak MOZESZ SIE ZWIĄZAĆ jak on ma zonę??? Tak u nas nie ma :-D

ale my jestesmy razem ,dziecko zna ojca ,ma z nim świetny kontakt ,tylko nie chce byc jego zoną

Gość atakowac nie bede
Wierzysz w to co piszesz? Bo ja nie.

Gość atakowac nie bede
"jesteście razem" i on "biega za tobą"? :o

a to takie dziwne być razem i być ciagle adorowana i kochaną i czuc to codziennie??? jeżeli jesteś zona i tak nie msz to własnie dlatego nie chce tą jego zona byc ,a jest po rozwodzie z mojej oczywiście winy!!!!!!!!!!!!

Gość atakowac nie bede
nie unoś się! Ściema moja droga.Serio serio. I nie obracaj kota ogonem. Co z tego ze "lata" za tobą i niby sie rozwiódł skoro jest facetem z którym nie chcesz być -nie chcesz sie wiązać na stałe. Wspólczuję.

Włąśnie do mnie dzwonił i mówił że ma ochotę się spotkać pogadać i .... wiecie co... on jest chyba chory ma kochankę a ze mną chce się kochać... muszę zmienić nr tel. bo jest gotów mnie zgwałcić... co myślicie?

Gość atakowac nie bede
no dobra-podssumujmy bo o to na początku pytałaś: myślę o twoim związku ze jest totalną klapą a ty szczęsliwa nie jesteś.

i tu się mylisz ,chciałam znać wasze zdanie i fajnie że napisałaś ,ale związek nasz może dlatego jest fajny bo niebanalny i ciagle o siebie dbamy i nie potrzebujemy byc ze sobą 24 na dobę tzn ,ja nie potrzebuje co nie zmienia faktu że go kocham i nie chce nikogo innego ,on chciałby abym została jego zoną ,a ja nie chce tego papierka bo potem wszystko się zmienia,na marginesie zyjemy w taki sposób juz 7 lat

Gość atakowac nie bede
jakbyś go kochala i czula sie kochaną tak jak piszesz i do tego masz z nim dziecko to chciałabyś z nim być. Chyba ze jest jakieś "ale" co wydaje sie bardziej prawdopodobne-on ma żonę , okazał sie dupkiem z którym nie warto sie wiązać albo jeszcze coś innego......

Gość atakowac nie bede
nie wierzysz w siłe jego uczucia? boisz sie ze zrobi ci to samo co zonie? a moze nie wierzysz w siłe swojego uczucia?

a czemu tak cięzko ci zrozumieć że mi jest tak wygodnie? a to nie przeszkadza mi w tym żeby kochac go bardzo mocno? pamietasz związek Perepeczki?? oni tez tak mieli ,byli razem ale mieszkali osbno przez 25 lat

Gość atakowac nie bede
perepeczkowa puszczała sie na prawo i lewo i miała drugiego stałego faceta -chora jesteś z takim przykładem ?

Gość atakowac nie bede
chyba ze to dla ciebie takie....NIEBANALNE jak piszesz-no faktycznie!

troche racji masz ,ale kto tak do konca wierzy w siłe jego i swoich uczuć jak nie ma sie po 17 lat? a niepewnośc bedzie zawsze ,jak potrafi zdradzic zone to i mnie też może zdradzic ,wykluczyc tego nie mozna

Gość atakowac nie bede
niepewnośc jest ZAWSZE nawet jak jeszcze nigdy nie zdradzil.Tylko nie bierzemy tego pod uwagę-i to jest piękne. I nie żaluje ze nie brałam tego pod uwagę.

a skąd wiesz że się puszczała i miała drugiego faceta?? z plotkarskich gazet?? czy bezpośrednio od niej?gwoli wyjasnienia ja sie nie puszczam,jestem monogamiczna,niebanalne -to słowo może nie najlepsze ale jak nazwac cos co jest odmienne od naszego europejskiego ogólnie przyjetego światopogladu ,że jak sie kochamy to zaraz mamy być mężem i zoną ,a bez tego to nie mozna tworzyc rodziny?

Gość atakowac nie bede
dodam jeszcze ze choć zdrady nie brałam pod uwagę-to teraz paradoksalnie jestem bardziej pewna jego uczuć. Popieprzony ten świat.

Gość atakowac nie bede
w wywiadzie nie powiedziala ze sie puszczała ale pwoiedziala ze byli faceci ale zawsze była "perepeczkową" choć mieszkala w australii z innym,

Gość atakowac nie bede
perepeczkowie nie zastaną jednak wg mnie wzorem ani dowodem na szczęsliwy związek.

Gość atakowac nie bede
rodzina mieszka razem. Wiem ze próbuje sie tworzyć nowe defincje na potrzeby czasów, ale to nieudolne próby.