Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinakB

Właśnie się dowiedziałam że mąż mnie zdradza.

Polecane posty

Gość pani piwonia
O jezu, w podlaskim? Przy granicy białoruskiej?

Nie z Bieszczadzkiego Okręgu, też słyszałam co wyrabiają i się przekonałam. Nikt by nie przypuszczał że może to zrobic bo jest poważny, religijny i wogóle. Zawsze to ja uchodziłam za tą bardziej zwariowaną. Ale pozory mylą.

Gość pani piwonia
Nie wiem!!! Naprawdę. Intuicja... i to "małe miasteczko", może moje? I jego "wyłączanie komórki na granicy". Sama mam faceta w SG i sytuację nieco podobną...

Gość pani piwonia
No więc nie Podlaski? No ale schemat taki sam, mają taką pracę, że mogą mówić: jadę na służbę i jechać gdzie indziej. znam to.

Sugerujecie, ze w SG mozna sie nieźle zabawic? Dla niektorych to cenne info... takie profity w zamian za kiepskie place

\"mają taką pracę, że mogą mówić: jadę na służbę i jechać gdzie indziej\" ale tak to kazy moze zrobic, nie tylko w SG

No można można, popic trochę. Płace nie są aż tak kiepskie jak na nasze warunki (podkarpackie).

Gość pani piwonia
90% w slużbach mundurowych to alkoholicy i panowie "rozrywkowi", dziewczyny też. Ludzie z tamtej pracy normalni nie wychodzą.

Gość pani piwonia
No tak, każdy, tylko oni mają większe krycie, bo na przykład nagly alarm: w tej chwili masz jechać na strażnicę, a jedziesz do kochanki.

przestań, nie wiem jak to się stało ale nie mam ochoty na takie dowcipy. Odpusc sobie. Prawdziwa Paulina

Gość pani piwonia
Paulina, bo ktoś zamiast "l" wpisuje I - tak jest na kafe i czekałam, kiedy ktoś na to wpadnie na tym topiku.

mnie z tym alarmem nie przekonuje... ja gdybym chcial to mowie, ze przyjde nie wiem o ktorej bo mamy dużą umowe do przygotowania i po sprawie...

no właśnie niestety nie. Ale ja idę spac, a ty twórz nową rzeczywistośc jeśli Cię to podnieca. Miłej zabawy Ci życzę

Sprawilam czy nadal sie z nia kontaktuje ,mam dowody ze dalej jej mowi kocham cie bardzo ..jak moze byc taki dwulicowy po rozmowie z nia dzwoni do mnie i nadskakuje doslownie po paru minutach,czy ja znam tego czlowieka? pewnie go nigdy nie znalam 17 lat razem ale z kim? bo to nie jest ten z ktorym myslalam ze jestem, z nerwow mi sie wszystko juz plata sory za literowke. Juz mi nie zalezy zeby mu to udawadniac bo wreszcie nie czuje sie winna ,zawsze ze mnie robil idiotke a ja juz czasem myslalam ze faktycznie nia jestem ,zrobil mi niezla wode z mozgu........

niezle padalce z tych waszych mezow... wypieranie sie do granic absurdu (w przypadku samotnej z ludzmi) z drugiej strony otwarte przyznanie sie do 3krotnego seksu i zero skruchy. zenada. kopa w tylek i jednemu, i drugiemu. trzymajcie sie laski! glowy do gory!

Gość niedoszla kochanka
brak slow...nie wiem co bym zrobila...badz silna PaulinakB!!! ja jestem "niedoszla kochanka" - mysle za niego...zeby on nie zrobil krzywdy swojej rodzinie - tyle razy przerabialam z nim ten temat...ale on uwaza ze to nie moja sprawa ze to jego zycie ze to on krzywdzi a nie ja...uwaza ze jest szczesliwy w malzenstwie a jednak szuka czegos poza nim...nie wiem nie rozumiem...ale nie dam sie!!!w zyciu-nie moglabym zrobic tego tym dzieciom!

Gość DO-PaulinakB
GDZIE JESTES ,JAK SIE CZUJESZ??? WRACAJ!!!!!

Gość aparatka9
Paulina nie daj sie gnojowi!! Faceci w takich sytuacjach potrafia niezle grac, pasc na kolana, plakac , blagac o przebaczenie, mowic jak dopiero teraz zrozumieli jak kochaja kiedy cie stracili i inne bzdury. Masz cale zycie przed soba, takze pogon dupka i sie nie przejmuj!

Jestem, jestem bylam z synem na spacerze. Maz bez slowa wyszedl gdzies rano, pewnie jest na osiedlu, calkiem niedaleko. Spakowalam go i walizy wystawilam na klatke!!!

Gość przeczytałam cała historię
i jestem bardzo ciekawa "co bedzie dalej" .....

Gość nicka32
Coż mogę powiedzieć, bedąc na Twoim miejscu dawno bym drania wyrzuciła za drzwi! Pamiętaj,że jeśli facet raz zdradzi, za kazdym razem bedzie mu coraz łatwiej to szło. Faceci to łowcy, im wiecej tym bardziej czują się męscy! Jak dla mnie to śmieszne! Nie liczy się ilośc,ale jakość jak dla Mnie;-) Nie jest wart Ciebie! A Ty nie możesz pozwolić sobie aby w taki sposób Cię poniżał!!! Lepiej być szczęsliwą będąc samej niz udawać, że się jest szczęśliwa będąc z nim!