Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nefrytowy_Drab

Twarzą w Twarz - nikt nie ogląda?

Polecane posty

I słusznie. Bo to kolejna polska, serialowa kicha. Lepiej se \"Rzym\" kupić/obejrzeć/ściągnąć. :D A tak się Vega napinał. Że niby tak dobre jak \"Prison Break\" czy \"Lost\" ma być. Chłechłechłe.

Tak dobre jak Prison Breask? Chyba był pod wpływem alkoholu, kiedy to mówił. Polacy nigdy w życiu nie stworzą czegoś na miarę Lost czy Prison Break, bo to jest technicznie, finansowo i intelektualnie niewykonalne. Twarzą w twarz nie jest takie złe. Na pewno odrobinę lepsze od Magdy M. Zerkam na ten serial głównie ze względu na Małaszyńskiego.

Głownie intelektualnie. Koszta \"Lost\" były olbrzymie (coś koło 2 mln. $ za odcinek) - ale seriale typu \"Deperate Housewives\" czy \"Prison Break\" powinny być tańsze. Tyle tylko, że w POlsce nie ma szans na stworzenie porządnego scenariusza - a to jest podstawa. I nie zastąpi tego ładowanie gwiazd do serialu. TwT jest złe. Przede wszystkim, kiepskie scenariuszowo.

Mnie tylko wkurza ze ciągle wszedzie te same geby.... Dobrze ze dali Magde Walach a nie Brodzikowa. ;-) no Małaszynski tez jest spoko..

A mi sie to ne podobało i zrobła po 15 min nudne i bez tego czegos co powinien miec pierwszy odcinek by zachecic do ogladania.. A tak na dobra sprawe i i ta włach podobna do Brodzikowej i ruda i wiekowo tez.A miał byc taki dobry serial....

walach kiepska, malaszynski jak zawsze ok, geby te same bo takie jest polskie kino, nie ma wielu aktorow, tymbardziej dobrych, a serial poczatkowo nudny, myslalam ze to kolejna magda m. ale pod koniec sie rozkrecil i mysle ze bede dalej ogladac bo zapowiada sie ciekawie...

Gość szaliczek
a mi sie serial podoba, na pewno sie rozkreci. I bardzo sie ciesze, ze wzieli taka naturalna ladna aktorke, a nie to nudna do pozygania brodzik.

Mi też się ten serial podoba.I fajan ta aktorka,jakoś nigdy wcześniej jej nie widziałam.

Gość ...................j
Na początku było rzeczywiście nudne i gdyby nie fakt, że leci mi ślina na widok Małaszyńskiego na pewno bym wyłączyła tv ;) :classic_cool: dobrze, że tego nie zrobiłam, bo końcówka była całkiem dobra i być może dalsze odcinki będą bardziej wciągające... mam nadzieję 😠

Gość szaliczek
ja ogladalam z nia serial pensjonat pod roza

Gość szaliczek
no i trzeba kolejny tydzien czekac:(

nie ogladalam....staralam sie, ale chyba dosyc nudny musi byc to serial, bo jak sie obudzilam to juz lecialo cos innego :D

Gość yklkkk
a ja ogladalm od drugiego odcinka i podobal mi sie ten serial fajny jest nie spodziewajcie sie ze w pierwszym odcinku sie wszystko wydarzy oficer tez sie troche czasu rozkrecal a fajny byl

Gość straszna kupa
powinni zmienić tytuł na Odbytem w odbyt :O

Gość nanakanana
ty moze zmien imie na pojebany pojeb

Gość tak slyszalam
Jest tylko 13 odcinków i ta jedna seria?

Gość KUKIERKA123
JA SIE ROZCZAROWAŁAM

Gość just let me cry
własnie... na pewno jeszcze się rozkręci:P ale i tak z polskich seriali najbardziej podobała mi się Magda M., tam juz w pierwszym odcinku wciągnełam się do granic mozliwosci! xD

Gość Nie Kaska
Serial bodoba mi sie.ZwlaszczaMalaszynski. A ta jego partnerka no coz mogli dac ladniejsza aktorke,bo ta nie za bardzo do Pawelka pasuje.

Gość natalia 30
Pawelka zona tez byle jaka a w srednio ladnej tez sie mozna zakochac nie tylko w lalce

Gość a wiecie gdzie moge
znalezc w necie 2gi odcinek do obejrzenia ?? bo przegapilam a dzis chce byc w temacie ;) prosze o pomoc

Gość arabuss
dlaczego mogli dac ładniejszą? W prison Weronika i Sara tez nie sa klasycznymi pięknosciami a film jest super. Chyba wazne jak aktorka odtwarza role a nie tylko czy ma równe zeby. :-P

Gość moti
Super film,nie rozumiem tych co mowia ze ejst glupi i nudny,chyba nie ogldalyscie 1 odcninka super byl.mi sie podoba gorszy od skazanych ale ejst super

No dziś ostatni odcinek a mi siadła polska TV:-(:-(:-( Mąz kombinuje ale chyba nie da rady:-(:-( Może ktoś nagra i pósci w necie.Niestety to co jest oficialnie to nie da rady ściągnąć z obcego serwera.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
najgorsza kicha jaka widziałam a dlaczego?A DLATEGO ZE NORMALNA NIEZMUTOWANA KOBIETA DAWNO BY PORONILA.Ale kicha..

Gość .... ........
eeeeeeeeeeeeeeeeee --- to jest tylko film !!!!!!