siekba 1 Napisano Wrzesie艅 4, 2012 Tak czytam i sobie my艣l臋.Dlaczego ci,kt贸rym odpowiada weselny dj,pisz膮.偶e nie spotkali dobrej weselnej kapeli,zespo艂u.Takie podej艣cie to totalna bzdura.Istniej膮 zajefajne kapele i dj-e tak偶e, ale nikt mnie nie przekona,偶e dj jest lepszy od kapeli..Na dyskotece tak,ale nie na weselu.nie na imprezach plenerowych:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SunBoy Napisano Wrzesie艅 4, 2012 Siekba mo偶e kiedy艣 zrozumiesz 偶e zespo艂y same zepsu艂y i nadal psuj膮 sobie opini臋 jednostajno艣ci膮 brzmienia oraz moc膮 wokalu i na dodatek niestety to cz臋sty przypadek brakiem umiaru i nadu偶ywaniem alkoholu. Nagraj 10 r贸偶nych zespo艂贸w po p贸艂nocy je偶eli 2 b臋d膮 jeszcze dawa艂y rad臋 to i tak b臋dziesz szcz臋艣ciarzem. Owszem w艣r贸d dj-贸w te偶 mamy takich co za ko艂nierz nie wylewaj膮. Sztuka polega na tym 偶eby znale藕膰 nie tylko DJ-a ale i 艣wietnego animatora i wodzireja kt贸ry w pracy nie pije. A wracaj膮c do tematu ... kiedy艣 chodzi艂o si臋 t艂umami do filharmonii dzi艣 na koncerty na stadionach ... i to samo masz z zespo艂ami na weselach ...odchodz膮 do lamusa ... normalna kolej rzeczy ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dj-e pisza w temacie Napisano Wrzesie艅 5, 2012 Dlatego ze to dj-e psuja zespo艂om opinie sami siebie zachwalaja pisza posty pochwalne. Przeciez to go艂ym okoiem wida膰 kto tu sie tak udziela. Bez zespo艂贸w nie by艂o by muzyki i tyle. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Przysz艂a mezatka. Napisano Wrzesie艅 5, 2012 SunBoy.Na bank jestes bezrobotnym dj kt贸ry psuje wesela ludziom i pije alkohol. Jestes zerem skoro nie potrafisz zapracowac uczciwie na klient贸w i piszesz na zespo艂y. Jak dla mnie wesele z dj-em to nie wesele i nie spotka艂am jeszcze takiego dj-a kt贸ry by mnie przekona艂. U nas w rodzinie raz by艂 dj ,ale to by艂 pierwszy i ostatni raz. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zuzza,, Napisano Wrzesie艅 5, 2012 Co poniekt贸rzy dj-e chyba do lamusa odchodz膮, a raczej niech zaczn膮 ustawiac sie do posredniaka skoro tak tu sie anga偶uj膮.Przeciez zespo艂y by艂y sa i bed膮 g贸r膮 to w koncu oni sa muzykami nie dj-e. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gitara wci膮z gra ib臋dzie d艂ugo Napisano Wrzesie艅 5, 2012 Hm.... do lamusa? chyba ch艂opcze co艣 ci sie pomiesza艂o w tej g艂贸wce. Gram juz ponad 28 lat i nie zamierzam i艣c tam gdzie chcesz niekt贸rych odes艂ac (do lamusa) zespo艂y nadal bed膮 mia艂y wzi臋cie,wiec ch艂opcze moze zapracuj uczciwie ci臋zka prac膮 na karier臋 zamiast pomawiac kapele. Pozdrawiam zespo艂y i Pary M艂ode. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weselnik 29 arek Napisano Wrzesie艅 5, 2012 Jak dla mnie to kapelka weselna jest lepsza niz t dj w艂aczajacy p艂ytki to przeciez nie ma zadnego klimatu weselnego. studni贸wki. osiemnastki, dyskoteki - Tak ,ale wesele jest szczeg贸lna uroczysto艣ci膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Redds sun 0 Napisano Wrzesie艅 5, 2012 nie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SunBoy Napisano Wrzesie艅 6, 2012 Ha ha ha ! Sorry dziadki z zespo艂贸w monitoruj膮cy z braku pracy te forum. JESTEM< KOBIET膭 > i na pewno nie DJ-em. Na gitarze to na pewno Santana, Kurt Cobain, Eric Clapton, Hendrix i inni grali, a te wszystkie MUZYKI z sukcesami na mi臋dzynarodowych scenach - no tak ale w 艣ci膮ganiu MIDI na klawisze i udaj膮cych 偶e graj膮 ... 呕ENADA !!! Bujajcie w ob艂okach 偶e muzykami jeste艣cie i te wasze jednostajne brzmienia... chodz臋 na wesela ostatnio i mam was DO艢膯 ... A pseudo z przekory jak by si臋 zn贸w jaki艣 "ENTELIGENTNY" moher pojawi艂 :))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gitara wci膮z gra ib臋dzie d艂ugo Napisano Wrzesie艅 6, 2012 SunBoy A ty myslisz pokrako, ze kiedys jak sie gra艂o z mid贸w? W moich oczach jestes zerem i nie zamierzam prowadzic dyskusja z jakims nieudolnym pseudo dj-em. Jak myslisz g贸wniarzu, ze gra to to samo co w艂aczanie p艂ytek na laptopie to naprawde twoja wiedza jest tak t臋pa i tak beznadziejna jak twoja pusta g艂owa- smarkaczu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marzenkayxr Napisano Wrzesie艅 6, 2012 Ten SunBoy ma dosyc zespo艂贸w bo jego nikt ju偶 nie chce, nawet w rodzinie, wiec sie w艣cieka z zazdro艣c.A ze beztalencie i bez s艂uchu nie potrafi nic zagra膰 to ma problem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kytraba26 Napisano Wrzesie艅 6, 2012 Niekt贸rym dj wydaje sie ,ze du偶o wiedz膮, ale tylko tak sie wydaje. tylko g艂upi nie zauwa偶y jacy dj-e tu siedz膮 ,nudz膮 si臋 i smaruj膮 po zespo艂ach. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Rzodkiew,,/ Napisano Wrzesie艅 6, 2012 Kurcze po co ta dyskusja, nied艂ugo niekt贸rzy dj-e zajma sie uk艂adaniem p艂ytek - ale chodnikowych ,zreszta widac na ca艂ym forum ktorzy tu di-e sie reklamuja i smaruja po zespo艂ach. jeden to juz odszed艂 do lamusa...... z g艂upoty i g艂uchoty. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
siekba 1 Napisano Wrzesie艅 6, 2012 Kapele,zespo艂y,orkiestry to co艣 dobrego na wesele,plener,biesiad臋,dancing,studni贸wk臋.Miejsce dla dj-a to dyskoteka,imprezy klubowe,..i z konieczno艣ci ma艂e wesela.Ka偶dy ma swoje miejsce w tej uk艂adance.Jak wsz臋dzie zdarzaj膮 si臋 wypatrzenia,pom艂ki np.niewypa艂 to najwspanialsza kapela graj膮 ca na 偶ywo w pe艂nym sk艂adzie instrumentalnym na dyskotece dla...:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DJ MASTI NA WESELE Napisano Wrzesie艅 11, 2012 Us艂ugi DJ-skie Wesela,Imprezy Okoliczno艣ciowe,ca艂e Mazowieckie Pe艂na oprawa muzyczna jako Dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyj臋膰 jako prezenter i wodzirej. Ka偶da uroczysto艣膰 jest inna i wyj膮tkowa r贸偶ni膮ca sie od siebie,repertuarem, zabawami,konkursami i inymi atrakcjami oraz gustami pary m艂odej i ich go艣ci Z ogromn膮 przyjemno艣ci膮 poprowadz臋 Pa艅stwa Wesele i postaram si臋 aby ten najwa偶niejszy dzie艅 w 偶yciu by艂 tym niezapomnianym i najszcz臋艣liwszym. To bedzie Wasz wiecz贸r, a ja do艂o偶e wszelkich stara艅 aby sta艂 sie cudownym prze偶yciem Potrafie sie dostosowac do ka偶dych wymog贸w klienta. Gram muzyke wszelkiego rodzaju a tak偶e wybrana przez Pa艅stwa Specjalizuj臋 si臋 w oprawie muzycznej i o艣wietleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okoliczno艣ciowe - Studni贸wki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawa艂owe - Bankiety Moje atuty to: - wieloletnie do艣wiadczenie, pasja muzyczna - bardzo du偶a znajomo艣膰 trend贸w i gatunk贸w muzycznych - bogata p艂ytoteka - markowy sprz臋t (konsola dj-ska,nag艂o艣nienie,o艣wietlenie) - indywidualne podej艣cie do ka偶dego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem na 偶yczenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Zasi臋g dzia艂ania: -teren dzia艂ania to g艂贸wnie wojew贸dztwo mazowieckie, Szczeg贸艂y: Zapraszam do kontaktu telefonicznego. Proponuje spotkanie na kt贸rym porozmawiamy i uzgodnimy Pa艅stwa oczekiwania. Utrzymujemy sta艂y kontakt do dnia 艣lubu. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Je艣li chcecie Pa艅stwo uzyska膰 wi臋cej informacji i um贸wi膰 si臋 na spotkanie , prosz臋 o kontakt. 783-830-424 Dj. Masti www.masti.beepworld.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
anija21 0 Napisano Wrzesie艅 11, 2012 Moim zdaniem wodzirej jest lepszy ni偶 dj na wesele, chyba 偶e na weselu jest 3/4 m艂odziezy a reszta starsi, poniewa偶 starsi nie lubi膮 takiej muzyki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DJ Endriu Napisano Wrzesie艅 19, 2012 Witam serdecznie, Je偶eli potrzebowaliby艣cie Pa艅stwo DJ'a na wesele lub inn膮 imprez臋 okoliczno艣ciow膮, to serdecznie zapraszam do wsp贸艂pracy - strona www: djendriu w domenie pl Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Weselniczka 21.09.2013 0 Napisano Wrzesie艅 19, 2012 anija21 - jakiej muzyki? Przece偶 DJ'e na weselach nie graj膮 techno, tylko przeboje. I te starsze, i te nowsze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
siekba 1 Napisano Wrzesie艅 19, 2012 Najgorsze jest to,偶e s艂ysz臋 muzyk臋,a widz臋 jednego pana wyginaj膮cego si臋 za...itd Lepsze jednak jest czterech,pi臋ciu "pajac贸w",kt贸rzy co艣 robi膮...i jest weso艂o.Jest z kim pogada膰 i nawet wypi膰 jednego:):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zniesmaczona 100 Napisano Wrzesie艅 19, 2012 Panu skibie i takim podobnym zawdzi臋czam 偶e na weselu owszem ze sob膮 pogadali tak po 45 minut - 3 flaszki jakim艣 cudem wypili (dostali 1) muzyki zero bo g贸ra 3 kawa艂ki wszyscy znudzeni a dla mnie to niestety nieudana rozrywkowa cz臋艣膰 wesela. Uwa偶ajcie na takich zaawansowanych i zawodowych muzyk贸w w trakcie spotka艅 przed weselem cudownie roztaczaj膮 jak to oni b臋d膮 robi膰 wszystko wedle 偶yczenia m艂odych, a w trakcie za nic maj膮 pro艣by, gro藕by i b艂agania . Oni wiedz膮 lepiej - ale niestety jak komu艣 zepsu膰 zabaw臋 ! P贸艂 roku p贸藕niej przyjaci贸艂ka zdecydowa艂a si臋 na faceta kt贸ry zarazem by艂 i DJ-em i Wodzirejem. Zazdroszcz臋 jej do dzi艣 fantastycznego i weso艂ego oraz z klas膮 na najwy偶szym poziomie - wesela :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
siekba 1 Napisano Wrzesie艅 19, 2012 Matu艣 kogo艣 ty najena na to wesele..Nie wszyscy pij膮 a偶 tak,a wr臋cz czyni膮 by by艂o dobrze i z klas膮."Pata-艂achy" czasem si臋 trafiaj膮,ale ich 偶ywot jest kr贸tki,rynek ich zweryfikuje:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wgtaraw Napisano Wrzesie艅 19, 2012 u mnie na weselu by艂 dj i tak sie upi艂 偶e nie potrafi艂 p艂yt puszcza膰 i zacz膮艂 sam 艣piewa膰 i jeszcze chcia艂 striptiz robi膰,w po艂owie wesela trzeba by艂o go pogoni膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tiiaaa Napisano Wrzesie艅 20, 2012 lrapetjestem dj-em. kilkanascie lat, z wyksztalcenia trebaczem po szkole muzycznej. Lacze pasje do muzyki z dobr zabawa. Repertuar jest dopasowany do oczekiwan klienta lub gosci. Kiedys oglaszalem sie na podobnych forach ale denerwowaly mnie wlasnie takie klotnie, gdy jakis podrzedny grajek zarzucal mi ze jestem amatorem. Wybaczenie drogie zespo艂y ale wi臋kszo艣膰 gra 30 min z md a potem 30 minut przerwy. Oczywi艣cie czapki z g艂贸w dla zawodowc贸w chocia偶by z podstawowym wykszta艂ceniem muzycznym, ale nie oszukujmy si臋 wi臋kszo艣膰 kapel to amatorzy robi膮 to samo co dj tylko dj nie oszukuje ze gra na 偶ywo. Sami popatrzcie na ilu wesela widzie膰 zesp贸艂 z perkusja, gitara, saxem., tr膮bka...? Mo偶e pojedyncze instrumenty maj膮 a wi臋kszo艣膰 za nich parapet gra. Dj graja na dobrym sprzecie i zazwyczaj maja dobre oswietlenie, dodatkowo nie wazne czy to dj czy kapela, wazne by osoba prowadzaca potrafila sie odnalesc w kazdej sytuacji. JEsli ktos robi wiejskie wesele polecam kapele, klasyczne kwestia wyboru dobrej kapeli( uwaga takie nie graja za 2-3tys. ale po 6tys) lub dj-a i to tez jie za 600czy 800 zl. Urban Wedding tylko dj lub kwartecik zawodowcow. Pamietajcie w kazdej branzy sa lepsi i gorsi. Kto z lubi kielbase za 7-8 zl z marketu??? na pewno wolicie ta za 20 zl i tak samo z kapela czy dj. Dla mnoe dobry dj to kosztuje min. 2500 a kapela 5000 . oczywiscie nie chce nikogo obrazac bo sa wyjatki ale umowmy sie czy kielbasa za 8 zl jest kielbasa? I na Boga ludzie nie piszcie juz o wyzszosci kapel na dj czy odwrotnie. Niech to klient podejmie decyzje. Powiedzcie dodatkow dj ma mnostwo muzyki do wyboru, samemu mialem wesele w rest. P Gessler gdzie mloda chciala techno a pan mlody polski rock. Nie da sie tego nawet polaczyc a co dopiero mialy powiedziec te biedne babcie... na pytanie czy mozemy zagrac cos pod gosci uslyszalem my Ci placimy i to my mamy byc zadowoleni. na koniec obrazone babcie pukaly sie w glowe sugerujac mi ze gdzie taka muzyka na wesele. Mlodzi zadowoleni, goscie nie bardzo. Powiedzcie kto powinien byc w takiej sytuacji bardzie wazny dla dj, goscie ktorzy potem obsmarowywuja go gdzie sie da czy klient ktory mu placi i go zatrudnil. Kapele sa dobre i zle, sam kiedy mialem grac w dobrym band-ie ale dj ma nieograniczone mozliwosci i nie narzuca klientowi repertuaru zespol niestety joe ma innego wyjsca, gra co ma. A jeszcze dobrze jakngra to co mu wychodzi. Teraz powiem tak drodzy nasi klienci nie osmieszajcie piszac w ogloszeniach" szukam super dja z doswiadczeniem kilkuletnim, z profesjonalnym naglosnieniem oraz oswietleniem. za 800 lb 1000 zl albo zespolu za 1500 bo to tak jak ja bym zatrudnil was do pracy i powiedzial daje Wam 10 zl dniowki ale kusicie miec doswiadczenie kilkuletnie, wlasny samochod, stworzyc sobie stanowisko pracy, otworzyc dzialalnosc, placic zus i podatki a dodatkowo robic wszystko co chce. dj za 800 zl lub zespol za 1500 to jak romantyczna kolacja przy swiecach i zupce chinskie. przepraszam z literowki ale pozno i pisze z telefonu. pozdrawiam wszystkich normalnych co nie palaja nasza narodowa wpojona zazdroscia i nienawiscia do tych co maja lepiej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maryska444,. Napisano Wrzesie艅 20, 2012 Kogo obchodzi opinia jakiego艣 bezrobotnego dj-a, zebys potrafi艂 grac na trapce nie by艂by艣 dj-em. W艂aczac kawa艂ki dzis kilkuletnie dziecko potrafi a ty myslisz ze nauka na instrumencie i granie to to samo. Az zal was dj-e jak tutaj udawadniacie swoja g艂upot臋. Jak ktos jest dobry niech udawadnia to na weselach, to miejsce jest dla kobiet nie dj. Nikt nie potrafi grac, nikt nic nie umie wyglada na to ,ze najlepiej znaja sie na muzyce beznadziejni dj. Grunt si臋 pali i wziecia juz nie macie dj-e. Sorry ,ale po weselu siostry juz nikt z naszej rodziny nie wynajmie zadnego dj-a. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Korg i Tyros. Napisano Wrzesie艅 20, 2012 Moj zespol gra za 3 tys gramy na keyboardach na zywo, wi臋c jak sie nie znasz g艂upcze to sie nie osmieszaj. A gramy juz od25 lat wiec ch艂opcze jak myslisz, ze wszyscy stoja i udaja to jeste艣 CYMBA艁EM!!!!! Zreszta co to mnie obchodzi, ale... jak przeczyta艂em ile g艂upoty i zazdrosci w niekt贸rych siedzi to tylko dowodzi, ze to forum nigdy nie bedzie obiektywne.Zegnam bezrobotnych pseudo "znawc贸w - fachowc贸w" Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja mam dja Napisano Wrzesie艅 20, 2012 za 1000 zl , mlody zdolny chlopaczek , piszcie jak chcecie:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pazdziernik 6- 2012 Napisano Wrzesie艅 20, 2012 Ja mam zespol za 2800 nie zamienie go na inny ani na zadnego dj-a, granie to nie wszystko, tylko ze zaden dj nie poderwie gosci do zabawy tak jak to zrobi zespol kilkuosobowy, a czy na zywo czy nie to ma艂o mnie to obchodzi, waze zeby ludzie super sie bawili, a o to wszystkim chyba chodzi. Prawda??? Nierozumiem dlaczego dj-e tak w tym temacie nadgorliwie sie udzielaja. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja mam dja Napisano Wrzesie艅 20, 2012 Zdziwilabys sie pazdzierniku 2012 . szkoda 1800 . serrrrrioi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wybitny m臋dzrzec Napisano Wrzesie艅 20, 2012 tylko zesp贸艂 !!! strona z dobrymi kapelami/strony otwieraj膮ce si臋 / http://www.swadba.pl/firmy/kategorie/zespoly-weselne/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tiaaa Napisano Wrzesie艅 21, 2012 zwlasnie dlatego po pierwszej reklamie na forum, stwierdzilem ze trzeba unikac takich miejsc. Szkoda pisac dla ludzi ktorych nie stac na zawodowcow tylko na amatorow. Dalej zyjcie teoria PRLu dobre bo tanie. Skoro uwazacie ze ze mnie taki amator, grajacy na konsoli za 25 tysi, JBL VRX, o swietle nie wspomne... Tata mi tego nie kupil zarabiam sam na to od kilkunastu lat. Wile zespolow nie moze w kilka osob dorobic sie nawet polowy naszej jakosci. Swiatla z lat 90 a o DMX 512 pojecie nie macie juz nie mowie o tym czy wiecie jak wyglada stol pearl avolight. Z zabawa macie tyle wspolnego co rozebrac gosci, jedjoczesnie przekladajac im jajka lub banany przez nogawkew rymie muzyki w jakosci midi. Wiocha odchodzi a zesploy sa zlosliwe no im zal ze nie potrafia sie dopasowac do wspolczesnosi. Jesli uwazacie ze np. Dj Michal Orzechowski ktory jest wieloletnim perkusista zespolu Bajm jest amatorem biorac a wesele. jako dj 8-10 tys. to powiedzcie ilu z Was tak jak ja zagralo z wiekszoscia Polskich kapel na scenie chociaz jako suport, juz nie mowie jako czlonek skladu. widac ze ludzie na tym forum nie szukaja jakosci tylko oszczednosc. Jesli bedziecie jesc mortadele z zamknietymi oczami a ktos Wam powie ze to poledwica to uwierzycie bo to jest edekt placebo dzialjacy wszechstronnie. Mi ze w dalem sie w dyskusje i ze Tak bardzo mocno boli Was prawda. Jakbym nie mial z czego zyc to bym dalej sie oglaszal na forach. Wam niestey nic imnego nie zostaje jak bezplatne forum. pewnie na dobra strone Was nawet nie stac. Pewnie i tak nie mielibyscie co na niej pokaza. Life is Brutal Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach