Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche mnie to przeraża

Nie mamy o czym rozmawiać

Polecane posty

Gość troche mnie to przeraża

Jestesmy razem juz kilka lat, naprawde bardzo sie kochamy, okazujemy to sobie na codzien i chcemy byc ze soba juz zawsze. Ale... ja widze jeden problem. Otóż czesto wyczerpują nam sie tematy do rozmów. Czy tak w związkach bywa? Tak naprawde to ciagle ja mu cos mówie, paplą nie jestem ale normalna kobieta:) Czasami wkurza mnie to jego milczenie :/

Gość .tiku tiku
moj tez milczy ...........wroci z pracy walnie sie na fotel i oglada tv, jedyne kiedy rozmawiamy to ja zadzwoni do mnie gdy jest w pracy i nie moze na obiad przyjechac to wtedy se pogadamy z pol godzinki i to tyle :(

chyba w większości związków po paru latach pojawia się ten problem... zadaj mu pytanie, jak było w pracy kiedy jest największa możliwość, że Ci odpowie, czyli nie moment po jego powrocie ani nie w trakcie ulubionego programu tv:P sama wiesz, kiedy jest najlepszy moment. Dobrze się orientować o tym, co u niego w pracy, zawsze wiesz o co zapytać, niektórzy faceci rozkręcają się, jeśli zapytać ich o coś, co ich interesuje lub o czym oni wiedzą,a Ty grasz niekumatą w temacie ;)