Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do..............

Sex z ARABEM - miała któraś???

Polecane posty

jakby nie był bogaty to nie kupiłby mi takiego ślicznego pierścionka z diamentem.

Gość starsze pokolenie
a widzialas ten pierscionek na zywo ?

teraz też pracuje,ale napewno jak ja przyjadę to weźmie urlop miesiąc i będziemy przez cały czas razem.

Gość starsze pokolenie
jakby byl bogat to by sobie zalatwil wize i przylecial do Ciebie ,taka prawda ,

nie,ale widziałam przez skypa jak mi sie oświadczył poraz pierwszy,a ja mu wtedy odmówiłam.

napewno by przyleciał.i nie jest wcale biedny,bo kupił mi taki drogi pierścionek.

Gość starsze pokolenie
i myslisz ze bedzie mogl zrobic miesieczny urlop jak przyjedziesz... E tam bajeruje Cie a Ty wierzysz w kazde slowo...

tak myślę,że dostanie ten urlop,ale nie jestem tego taka pewna.

tak myślę,że dostanie ten urlop,ale nie jestem tego ta pewna.było by mi bardzo przykro jak by nie dostał.

on pracuje już od czerwca w tym hotelu.i urlop dłuższy przysługuje im raz na 6 miesięcy i mogą wtedy sobie wziąźć tyle urlopu ile chcą.

Gość starsze pokolenie
nic kupy sie nie trzyma ,wymyslilas sobie wszystko ,zyjesz fantazja. Poczytaj swoje posty od poczatku...przynajmniej jednej wersji sie trzymaj. Poszukaj sobie na miejscu chlopaka ,a wakacyjne zauroczenie zostaw za soba...

nic nie wymyśliłam.ja nie mam ochoty na związek z jakimś dupkiem Polakiem.ja kocham mojego Araba i chce sobie życie ułożyć właśnie z nim,a że nas różni różnica wieku to chyba nic szkodliwego

teraz nie potrafiłabym go rzucić tak poprostu,chyba by mi serce umarło bez niego.

jesteś naiwna.ja i tak urodzę mu tego dzidziusia i zamieszkamy razem.gówno cie to obchodzi to co ja robie to jest moja sprawa i moje życie.

nie dowierzasz co,że ja znalazłam takiego Araba,który mnie tak mocno pokochał.

Gość starsze pokolenie
ja naiwna ? Kto brednie wypisuje , nie znasz zycia a tymbardziej realiow w kraju gdzie religia jest islam i jak tam jest traktowana kobieta... Wroc do szkoly i zamij sie czyms pozytecznym Aga, nie moje zycie i w sumie gowno mnie to obchodzi ,ale wybacz piszesz na forum publicznym i licz sie z tym ze spotka Cie krytyka. Zachowujesz sie dziecinnie .

i być może zamieszkamy razem już jak teraz wyjadę do niego,albo on przeprowadzi sie do mnie do Polski.chciałabym bardzo żeby tak było.on ma kase na wizę.i moźe uda mi sie coś załatwić,żeby zamieszkał w Polsce ze mną a nie w Egipcie.

ja już postanowiłam,że nie chce kontynuować nauki tylko chce być z nim hj tyle.nie potrafisz tego zrozumieć

a jak nie będzie chciał wyjechać ze swojego kraju to jednak zostaniemy w Egipcie.i ja przejdę kurs animatorki żeby z nim pracować i pilnować go czy nie zdradza mnie w tych hotelach w których podejmuje pracę z innymi animatorkami.

Gość waniiliia
co ty za glupoty pleciesz dziewczyno ,

zdecydowałam przeprowadzam sie do niego na stałe już 28 grudnia jak wyjadę.no bo jak pojawi sie dzidziuś podczas tego naszego miesiąca to chce z nim zamieszkać na stałe.

mam nadzieję,że spodobam mu sie w tych bieliznach,które kupiłam sobie.i będzie naprawdę cudownie w łóżku i pojawi sie dzidziuś w moim brzuszku.jakbym go zobaczyła z inną kobietą w óżku to bym mu tego do końca życia nie wybaczyła,mam nadzieje,że niczym takim mnie nie zaskoczy jak wejdę do niego do mieszkania i sie bardzo ucieszy na mój widok.on przecież mnie tak bardzo kocha,że chyba nie zrobiłby mi nigdy czegoś takiego.