Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carol22

jakie dodatki do sukienki?

Polecane posty

Gość carol22

Dziewczyny!kupiłam na wesele ciemnobrązową sukienkę,na dole zakończona jest czarną koronką,taka sama jest na wykończeniach przy biuście.Zastanawiam się jak kolorystycznie dobrać buty,żakiet,torebkę i biżuterię żeby wyglądac elegancko ale ją trochę rozjasnić?czekam na wasze opinie,wesele jest za 3 tygodnie więc czasu niewiele.. :) dodam może jeszcze ze sukienka jest dopasowana do figury,długość lekko za kolano

ja bym osobiście buty wybrała w kolorze sukienki lub czarne i torebke tak samo, ale możesz ją rozjaśnic jakimś jaśniejszym żakiecikiem i złotą biżuterią. ale to moje zdanie:)

Gość carol22
dzięki dziewczyny za rady! wszystkie są dla mnie niezwykle przydatne :) qwertz ja równiez lubię ciekawe dodatki i akcenty które nadają kreacji odpowiedni charakter! :D czekam na kolejne inspiracje! ;)

Gość dodatki to duzo naprawdę
Poszukaj dodatków, bizuterii w decoFabryce. Ja robię tam często zakupy i jestem zadowolna. Maja oryginalną biżuterię. www.decofabryka.pl

Gość carol22
dzięki,stronka fantastyczna,już cos sobie nawet upatrzyłam.. :D

Gość carol22
podbijam!

Gość Vilemo 28
na wesele to raczej koniecznie brązowe lub czarne dodatki do tej sukienki (fajna taka koronka wokół) nie inne i biżuteria skromna komplecik złoty