Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Planujemy dzidzię na czerwiec/lipiec 2008

Polecane posty

Hehehe. Kamcia moje oponki też nie wytrzymują, ale ja nie potrafię sobie czasem odmówić :) Heheh chyba każdy facet jest czasem wzruszający :) Swoją drogą to ja jestem taki typ jak twój mąż, ogólnie jest ok ale jak mam napady pesymizmu to wszystkim się martwię, dosłownie. Chętnie prześlę zdjęcia, jak będe miała. :) Nie wiem jeszcze co z nich wyjdzie :). Tak dzidziuś zaraz po ślubie :) Mikulina no to możemy sobie rękę podać. Hmmm gdy ciasto jest na słono wychodzi mi ekstra, drożdzowe rośnie a w innym nie zrobi się zakalec, ale gdy ma być na słodko... Potrafię zakalec zrobic nawet w kruchym cieście :) Dlatego obstaje przy gotowych, ooo sory czasem wychodzi mi to z paczki np krówka :) A wy kiedy ślub brałyście?

Tak tak...teraz siedzę z takim :D rogalem na twarzy hihi Fajnie było...no ale teraz też jest fajnie. Laseczki... ja chyba skoczę pod prysznic, potem zabaslamuję na noc moje ciało.... i poczytam w łózku. Trzymajcie się ciepło laseczki :)

jestem dziś psychicznie wykończona...i to przez co..?? nie uwierzycie..przez dzieci, miałam dziś na lekcji 4 dziesięciolakótw...masakra do opanowania..naprawde, nie wiedziałam juz jak mam ich uspokajać...aż się boję mieć własne czasami hehehe aż boję się jutra mam czterech trzylaków grrrr już się trzęsę hihih

to pa Mikulinko, wybalsamuj się pachnąco, ja już po kąpieli teraz obczajam co nowego na allegro hehehe

okokoko ja brałam ślub dokłądnie 27 maj 2006, kazdy mowil zeby nie bo to pechowy miesiac na śluby, ale nie jestem przesądna, zawesze przechodze pod drabiną, uwielbiam 13 piatek, i średnio raz na miesiąc czarny kot gdzies mi drogę przbiegnie i...żyję:)

Kamciaaaa Ty mnie stąd nie wyrzucaj ;) heheh żartuję. Nie no, na serio muszę już spadać. Nie wstanę o 6...znów będę miała problem... ;) Zmykam kobitki....wyśpijcie się 🌼papapapapa

Papa dobrej nocy, a co czytasz ciekawego? U mnie krówka w każdym sklepie jest a na pewno w każdym hipermarkecie, naprawdę pyszotka :) I jeszcze posypana prażonymi orzeszkami :) Kamcia to co ty masz taką rozbierzność dzieciaczkową? Gdzie to pracujesz? Mikulina to już kurcze kobieta ze stażem :D

nie wyganiam Cię absolutnie...zostań z Nami :):):):) tylko żebyś tu Nam nie śmierdziała nieumyta hahahah ja uczę w szkole językowej angielskiego. kocham te dzieciaczki ale to dopiero moje początki i stresuję się bardzo samą lekcją a do tego jeszcze ich zachowanie:)

okokoko moge zapytac w jakim jesteś wieku? nie żebym była wścibska, tylko tak niej więcej każdy wie ile latek mamy, moj rocznik jak widać 83:)

Mój też widać... :p Stara dupa... Używam już maseczki dla kobiet po 25 roku życia....poważnie. Cholera, i nie pójdę stąd no... ;)

hahahah ty...to ja też muszę zacząc czegoś używać, co polecasz???? :):):) bo mi kurze łapki już zaczynają wyskakiwać hihi

dlaczego zaraz głupie, mam brata w tym wieku, on jeszcze do małżeństwa się nie kwapi - szczerze nawet jeszcze go w tej roli nie widze- ale to jest zupełnie indywisualne, nie masz ani czego wstydzic ani nich ci głupio nie bedzie

a my mikulina to powinnysmy sie staaaaro poczuc nie? a Ty to już wogóle...żartuje:)

A nie bo to wynika niestety z tego, że jako 22 jestem klasyfikowana jako głupia d... Swoją drogą ehhh ja tam nikomu nic udowadniać nie muszę :) Ja mam brata rocznik 82 i ten tez się raczej wiązać nie chce. Ale taki typ. DLa mnie tam czyjś wiek nie ma znaczenia, ale niektórzy nie myślą tak jak ja :) Co do kremu na zmarszczki kupcie sobie dermikę :)

Ochhh Oczko...ja myślałam teraz że masz więcej niż ja ... i już się zastanawiałam czy głupio nie wyskoczyłam z tym okresleniem STARA DUPA... Ale Wy dziewczyny to młode laseczki jesteście....Ho ho nie to co ja... starsza pani przed 30-tką ;) hehehe A tak na poważnie, to jestem jeszcze w tym wieku, kiedy mogę się przyznać ile mam lat, co nie????\\ Czuję się świetnie, i w życiu nie czułam się lepiej. A podobno zycie zaczyna się po 30...zobaczymy... Jak juz będe po 30, to powiem wam jak jest ;) :) hehehe

Eee jaka stara d... Kochana ja tam uważam, że człowiek ma tyle na ile się czuje. Zdecydowanie całe życie wolałam towarzystwo ludzi starszych od siebie, często było bardziej czuc młodośc od nich niż od młodych. Mam nadzieje, że wiecie o co chodzi. A tak co do dzieci to zobaczcie jakie śliczne :) http://www.allegro.pl/item243076615_hit_na_allegro_hustawkafisher_price_z_projektorem.html

Ojejku...jakie to śliczniuchne...:) A ten bobasek w środku...:) Podobno najlepsze są takie leżaczki...też widziałam na allegro. Szwagierka ma taki... :) Mała w leżaczku juz leży od 3 m-ca.

okkoko dokłądnie tak jak piszesz, bądź z siebie dumna!!! Mikulina zaraz pod trzydziestkę..no ale racja jak tylko przekroczysz 30 to pisz jak to jest...bo nie wiem czy juz mam się załamywać hehehehehe :):):) ja mieszkałam 4 lata z rodziną angielska..tam jest tak, ze kobiety naprawde nie czesto maja dzieci przed 30 a juz nie mowie przed 25 rokiem zycia wiec jak oni usłyszeli ze w wieku 23 wychodze zamąz to mi odradzali no moze nie odradzali ale mowili ze szkoda bo zycia juz nie użyje, ale mowili zebym dziecka niemiala przed 30 bo wtedy to juz wogole nie bede miala nic z zycia, ale ja w wwieku 35 lat bede miala prawie odchowane dziecko ktore bedzie potrafilo samo zadbac o siebie, a ona (ta angielka) ma 37 i ma dwulatka...co to jest za zycie? w tym wieku ciagle bede mogła wyskoczyc gdzies z mezem i nie szukac niani

Dobra, fajnie się z Wami plotkuje kobietki...ale teraz spadam już na 100% i nawet mnie nie zatrzymujcie...:p:P Odezwę się jutro z rana na DZIEŃ DOBRY...wieczorem będę obowiązkowo :) pa!!!

nie wiem co jest ale nie mogłam wogóle wejśc na kafeterie przez chwile..jestes tam jesze okokoko??

hmmmm jeśli już nikogo nie ma to nie pozostaje mi nic innego jak pożegnać się :-( mykam spać bo podudka wcześnie, kawcia, spacerek z pieskiem :) dobranoc

Gość PAT_83
Witam wszystkich serdecznie Weszłam tu przez przypadek(mam na mysli forum) i mam nadzieje, ze dobrze trafiłam. Kilka dni temu podjęliśmy z mężem decyzję o powiększeniu rodziny. Cieszę sie ogromnie, ale ma swiadomosc (chociaz wolałabym jej nie miec), ze latwo nie bedzie. Zawsze mialam nie regularne @, potem przymowałam antykoncepcje hormonalną ok 7 lat (na poczatku ze wzgledów zdrowotnych). Pozniej mocno przytylam, @ w ogóle zanikla i pojawiala sie co pare m-cy. W kwietniu ważylam 106 kg, dzisiaj waze 80- postanowilam sie wziac w karby, @ pojawila sie ostatnio 3 razy w odstepie ok. 30 dni, w tym miesiącu pojawila sie po 43 dniach, i jutro powinna sie konczyc. I wlasie dlatego uwazam ze latwo i szybko nam to nie przyjdzie...Mieszkamy za granica (Anglia) pracuje zawodowo i nie mam zbyt wiele czasu na badania, zreszta nie chce popadac w jakas paranoje ale glowny powod jest taki, ze Ci ludzie zyja tu w zwolnionym tempie...i wszystko dllluuugo trwa. A czasami mysle sobie, ze kobiety ktore zachodza w nieplanowana ciaze nie robia setek badan(przed). Nie wiem moze nie mam racji. Wesprzyjcie i odezwijcie sie czasem, mam nadzieje, ze nie bede czarna owcą tego topiku, i ze mnie tez sie poszczesci. Moze ktoras z was tez ma nie regularne @, a jednak myslicie pozytywnie, ze wszystko ulozylo sie pomyslnie?? Pozdrawiam serdecznie