Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Planujemy dzidzię na czerwiec/lipiec 2008

Polecane posty

oni są bardzo młodzi mają po 20 lat i wpadka się im trafiła. A ja się cieszę że przynajmniej pobawie się na weselu.

Mirabelka jesteś z grudnia to pewnie strzelec tak jak ja :-) No chyba że z końca grudnia no to już koziorożec. Mikulinka nie martw się nie jesteś sama, ja dzisiaj miałam burze mózgów na zebraniu i teź jestem padnięta blee, ale dzisiaj idę sobie trochę pobiegać na tenisa i się wyładuję:-) No a wieczorem hmmm napewno się domyślacie no chyba że zrobię sobie przerwę, bo wczoraj były staranka. Ale dzisiaj było wesoło na forum , no i nowe dziewczyny dołączyły. Fajnie że nasze grono się powiększa

oj Mirabelko to wybawisz sie troszke . Czymam kciuki oczywiscie nadal:):), To za jakis tydzien juz bedziesz mogła spokojnie zrobic sobie test?? lampa -sa takie przypadki kiedy test nie wykryje jeszcze hormonu Hcg zwłaszcza we wczesnej ciązy, Choc mnie juz pokazał po 12 dniach od owolacji.. idz lepiej do lekarza jak radzily Ci dziewczeta... Tosia- ja rozpoczełam swoje starania o dzieciaka w polowie sierpnia tego roku i udało mi sie zajsc w ciąze natychmiast .... termin mam na 26 maj takze jestem wczesna ciazowka (drugi miesiac) wam wszystkim tez zycze powodzenia :) pozdrawiam serdecznie

Gość Aśka 81
Hej dziewczyny. Widzę, że forum sie rozrasta :-) Lambda ja miałam podobną sytuację, zrobiłam test ok. 11-12 dni po zaczęciu starania o dziecko i wynik był negatywny a 3 dni po nie przyjściu planowanej miesiączki test wyszedł pozytywny :-)) po prostu czułam się dziwnie i choć nie wierzyłam że może się udać za pierwszym razem coś mi tam podpadało. Teraz jestem w 6 tygodniu ciąży.

Mini a staranka były codziennie przed zbliżającą się owulacją czy co drugi dzień??

Gość Aśka 81
Hej Mini. Ja jestem w 6 tygodniu ciąży i chciałabym wiedzieć jak sie czułaś lub czujesz w tym błogosławionym stanie. Może mogłabyś mi doradzić jak sobie radzisz. Ja mam mdłości ale nie wymiotuję choć wolałam bym chyba wymiotować i nie czuć tego całodziennego mulenia(niestety pracuję i najgorzej jest w pracy). Rodzina nie wie jeszcze że jestem w ciąży (prócz męża) bo lekarz widzi na razie pusty pęcherzyk ciążowy i za dwa 1,5 tygodnia mam się zgłosić do lekarza na kontrolę. Nie chce robić im nadziei bo wszyscy bardzo czekają na wnuka.

no cześć wróciłam :D Mikulina pisała o tym, że nie zdążymy już urodzić dziecka w lipcu. Ja nie wiem kiedy ten cholerny okres przyjdzie, bleee. W sumie sierpień też ładny miesiąc. Sama się urodziłam w sierpniu. Chociaż miałam być wrześniowa, ale mama już miała dość ciąży, prosiła mnie a ja, że od zawsze byłam grzecznym dzieckiem wyszłam sobie miesiąc wcześniej :). Ale w sumie lato może być ciepłe a nie musi. Zobaczymy jak to bęzie, narazie trzeba zacząć.

ja też miałam się urodzić we wrześniu- moja mama chciała przed ciążą troszkę odpocząć (bo cały czas pracowała) wzięła sobie wolne dwa tygodnie żeby posiedzieć w domku i przygotowąc się na moje nadejście... i w pierwszym dniu wolnego w nocy zaczęła rodzić :-)

Mama mi opowiadała że spała i ok 24 w nocy dostała mega skurczy- zaczęła rodzić więc budzi tatę mówi że trzeba do szpitala a on taki mega zaspany \"śpij, rano pójdziemy\" :-) :-) :-) :-) do dzisiaj jak sobie to przypomne to mi się mordka śmieje :-)

Oli akurat okres staran to był okres przed i po slubie wiec praktycznie kochalismy sie codzinnie (nie zawsze ale nie robilismy spacjalnych przerw) a owolacja wypadła mi zaraz po slubie wiec smiejemy sie ze noc poslubna tak zadzialala ze udało sie za pierwszym razem:) Asia po pierwsze gratuluje. co do mdłosci to bardzo dobry objaw wiec nie powinnas sie martwic tym ze cos bedzie nie tak.... Ja tez nie wymiotowalam ale chwilami mulilo mie tak ze mialam ochote włozyc sobie palce do gardła:( a pomagalo mi zjedzenie czekgokolwiek zwłaszcze tresciwego np jajecznicy , fury kanapek, albo objadku... co było trudne bo nie mialam ochoty na nic i sie do tego zmuszalam... teraz w zasadzie nie muli mnie az tak bardzo, czasami tylko ,zwlaszcza jak za szybko wstane z łózka A jesli mnie sie pytalas to nie, nie ja to zakrza:) pozdrowionka

Hej dziewczyny, jak na razie w pracy spokój, ale pewnie niedługo to się zmieni. Dziś 32 dc i nadal zadnych objawów. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Czekam niecierpliwie na przyszły tydzień, żeby w końcu dowiedzieć się co i jak.

Mikulina, ciesz się że masz tylko jednego, ja do tej pory miałam 2 w Zarządzie, teraz doszedł trzeci :( I dopiero się zaczyna urwanie głowy

Heja Dziewczyny ! Asia Zakrza to ja, zmieniłam nicka Wierze w to że każda z nas zaciąży do końca roku, przynajmniej dwie z nas w październiku, a pozostałe listopad i grudzień :-) Dzisiaj ładny dzionek, słoneczko świeci a mi się tak nie chciało wstawać. Wczoraj odpuściliśmy staranka, za Waszą radą, co drugi dzień :-) Dzisiaj 10 dzień cyklu, więc od dzisiaj codziennie przez kolejne 3 dni.

Dziewczyny a ja wogóle teraz nie mam ochoty na seks. Do przyszłego tygodnia jeszcze dlaeko, ale same rozumiecie ostatnio seks był bardzo często i mój mężuś by tak nadal chciał, a mi się po prostu nie chce. Kiedyś przed okresem zazwyczaj mi sie chciało a teraz nie.

Poza tym, teraz mamy ten remont jesteśmy wieczorem styrani po całym dniu...Starania zaczniemy jak juz będziemy mieli w domku nowe wyrko no i wszystko zrobione...więc zaczynamy znów w listopadzie :D TRZYMAC MOCNO KCIUKI ZA MNIE. Kurcze, kiedyś musi się udać nie??????

Mikulinka, czyli te plamienia co tak wcześniej dostałaś to właśnie była wredna @???

Dziewczyny kończy mi sie folik więc wczoraj sobie dokupiłam i tak mnie korciło żeby kupić test ciążowy, ale nie kupiłam, nie chce zapeszać. Jak okres nie przyjdzie do poniedziałku to kupie w poniedziałek albo wtorek.

Oli tak jeszcze mi sie przypomniało ze kochalismy sie czesciej jak mialam sluz płodny , zreszta w dni płodne i tak ma sie wiekszą ochote na sex:):) Mirabelka podziwiam cierpliwosc z tym testem .. ja juz tydzien wczesniej miałam w zapasie:) a przy okazji brak objawow okresowych to dobry objaw ciążowy :):):)

dzięki mini za dobre słowo, też mi się wydaje że brak objawów to dobry znak. Ale to w końcu dopiero 32 dc, więc do 37 jeszcze 5 dni. Czekam niecierpiwie, ale czekam :)