Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Planujemy dzidzię na czerwiec/lipiec 2008

Polecane posty

kawę wypiłam z samego rana i już nie piję, bo ostatnio po nocach spać nie mogę. Może więcej kofeiny mi się przyda przy remoncie :)

na mnie też różnie - czasem działa czasem nie, ale ogólnie to bardzo lubię kawę, szczególnie na zimno i z likierem. Nie przepadam za herbatą.

Ja herbatę lubie, ale takie różne smakowe. Co do kawy to piję ją też jako coś dobrego. Nie wypiję kiepskiej w smaku kawy. Ojjj dla mnie kawa służy do delektowania się. Ale nie jakaś z czymś tylko z mlekiem :)

Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie ale może jednak. Jednak nie jetem w ciąży. Gdybym była w ciąży to nie byłoby planowane ale bardzo chciane. W środe zapisuje się do gina porobie sobie wszystkie badania i jak gin da mi zielone światło to bierzemy sie do roboty :) Ale im wiecej o tym czytam to... przeczytałam że to wcale nie jest takie łatwe i to jakieś 40% szans :(

Valeri bez paniki. Nie ma się co nastawiać. Pamiętaj, że większość dzieje się w naszej głowie. Badania porób, bo trochę ich jest, no i trzeba odwiedzić jeszcze kilka innych miejsc :D

Wita\\j Dorotko🌼valeri🌼 Na mnie kawa też nie działa jakoś szczególnie pobudzająco. Piję bo lubię:) MOgę ją wypić w sodku nocy :) po czym zasnę :)

Mikulinka, no to widzisz, się rozumiemy :D Ja też uwielbiam kawę :) Mniam Mniam. Ale powiem wam, że miałam niedobry serek waniliowy, taki w kwadratowym pudełeczku, najzwyczjniejszy. Jezu jade w piątek do teściów. Już mnie zaczynają nerwy brać :(

Na mnie kawa też nie działa dlatego pije bezkofeinową bo zdrowsza jest a smakuje tak samo :)

Ehhh bezkofeinowej nie lubie, tak samo jak nie znoszę kawy INKA. Chociaż ostatnio mam problem z trafieniem na swoją ulubioną. Buuuuu. Jakaś jestem nie bardzo dzisiaj. no i ten cholerny wyjazd.

Dorotko, nie przejmuj się. Jedziesz doipiero w piątek jeszcze masz trochę czasu ;) A ja wczoraj po naszej skończonej rozmowie włączyłam sobie komedię i oglądałam leżąć w wyrku ;) Spać mi się konpletnie nie chciało, pewnie to przez zmianę czasu :)

ja uzależniłam się od red-bulla masakra nie wiem jak ja kiedyś w ciąży bez niego wytrzymam:(

Jezu jak czuje zapach red bulla lub innych tego podbnych to zbiera mnie na wymioty. Mówię, poważnie. Okropnie reaguje na ten zapach. A mój luby wypija tego hektolitry. Mikulina co oglądałaś? My ostatnio byliśmy na Ratatuj w kinie. A oglądać trochę oglądłam fajnych rzeczy. Też mi się spać nie chciało i czytałam w łóżku książkę \"Miejskie legendy\" Polecam naprawdę. A najbardziej z książek to polecam tą z mojego cytatu w stopce.

A dokładnie to na początek poleca \"Mysza-bajka nie dla dzieci\" potem następną część \"Mysza i niedzwiedź na wakacjach\" a na sam koniec \"Mysza i niedzwiedź mają dziecko\" Napradę cudowne książki. Poprawiające humor, czasem złośliwe, zabawne. A jakie odniesienie do rzeczywsitego życia pary, ukrytego pod płaszyczykiem życia dwóch zwierząt. Po prostu boskie.

Nie wiem jak wy się na to zapatrujecie, ale śmieszne sprzedwać używany test owulacujny...ja bym nie kupiła. Już taka jestem dziwna :)

A on jest używany? Nie zauważyłam, nawet nie o to chodziło. Tylko o to, że nie wiedziałam, że coś takiego jak mikroskop owulacyjny istnieje. Mikulina widać kto na jakim punkcie ma fisia :D

Ehehehe, ja nie czytałam akurat tego :D Popatrzyłam tylko na te obrazki, jak wiedzieć kiedy co jest :) A potem jeszcze oglądłaam te baby-comp i lady-comp i pearly. Kurcze jakie to jest cholernie drogie. PS. Używanego też bym nie kupiła. Zastanawiam się, czy nie zakupić sobie testów owulacyjnych. Tylko, że mój luby nie chce.

Hej Dziewczyny. Ja dzisiaj jestem strasznie senna , nawet kawa mi nie pomogła, a zwykle pomaga. Mirabelko przykro mi że ta paskudna @ nadeszła. Następnym razem się uda. Ja mam dzisiaj 22 dzień cyklu, planowo pownina przyjść w środę. Mam typowe obajwy jak przed @ tzn: ból piersi, doszło pieczenie brodawek, poza tym zaczyna mnie pobolewać brzuć, strasznie jestem rozdrażniona, kłucę się ze wszystkimi, nie mogłam rano nawet na męża spojrzeć bo mnie jego obecność denerwowała :-( a do tego ta okropna senność i zmęczenie. Jak myślicie robić test czy czekać do środy?

Zaczekaj. Jak zrobisz wcześniej i wyjdzie negatyw, to zaczniesz się zastanawiać, czy przypadkiem się nie pomylił bo było za wcześnie. Poczekaj, będziesz pewniejsza.