Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc zycia

zostalam zgwalcona

Polecane posty

Gość mam dosc zycia

Zostalam zgwalcona kilka dni temu bylo to po imprezie poszlismy z moim facetem do jego znajomych(2 chlopakow) tam troche jeszcze pilismy ale nie bylam tak pijana zeby nie wiedziec co robic! oni pili a moj facet zaczol sie do mnie przytulac rozbierac byl wstawiony no i oni dolaczyli mowilam nie i krzyczalam to jeden zatkal mi usta bluzka i trzymal no i .... stalo sie w sumie oni dwaj i moj chlopak zrobili mi to(bylam dziewica mam 17 lat z tym chllopakiem spotykalam sie od 2 miesiacy) co teraz?? boje sie zglosic sprawe zreszta minelo juz kilka dni..POMOCY

Gość within
sorry ale sama sie o to prosilas. Pijany facet zawsze pcha rece tam gdzie nie potrzeba. A jeszcze trzech facetow? jesli to nie marna prowokacja to wspolczuje ze w ten sposob mialas inicjacje seksualna. To pamieta sie jednak do konca zycia, i powinno byc przyjemne

Gość IDŹ NA POLICJĘ

Gość within
i to prawda, idz na policje. ja wiem ze to trudne bo to w koncu twoj chlopak (tez) to zrobil, i nie bedzie latwo. Ale spotkalo cie cos okropnego i nie mozesz tego tak zostawic!

Gość no to ja Cie
przytulę na pocieszenie, naprawde szczerze i mocno Ci współczuje, IDZ NA POLICJE koniecznie, jak bedziesz to dusila w sobie to bedzie jeszcz e gorzej, jesli masz dobry kontakt z mama to opowiedz jej i moze razem posdziecie to zglosic trzymaj sie kochana, główka do góry

Gość burak buraczany
Po pierwsze wspolczuje Po drugie ile Ci tata lub mama powtarzali zeby uwazac na facetow Ile razy Ci to latalo kolo niepowiem czego a mieli racje. Zreszta pewnie Ty bylas madrzejsza Po trzecie wstapilas do grona tych poszkodowanych w zyciu wiec juz tylko mozesz wyciagac wnioski.

Gość beznadziejnie
idź na policję.... koleś to kawał skurwysyna a tym bardziej,ze wiedział,że jesteś....

Gość jesteście załośni
jak możecie jej tak pisać. co to znaczy 'sama się prosiła'??? gwałt to gwałt. nie ma czegoś takiego jak 'sama chciała' albo 'bo była tak ubrana' czy inne takie. mężczyzna ma ta siłę i może to zrobić, a 3 to spokojnie da redę. była z chłopakiem- powinien ja obronić a on okazał się zwykłym k***sem. idź na policję i poślij debili za kratki. ciekwae jak będą piszczeć gdy koledzy z celi będą z nich robić dziewczynki. przecież sami sie prosili

Gość musisz dzialac
pewnie ze nie twoja wina! Facet gwalciciel, powinien poniesc kare, poszukaj jeszcze na necie jakiegos telefonu zaufania, sa takie rozne i tam oni ci powiedza co powinnas zrobic.A jesli nie to idz na policje ! i nie zwlekaj bo pozniej bedzie ci trudniej. Moze nie ty pierwsza i nie ostatnia , jak nic nie zrobisz z tym a on sie bedzie czul bezkarny!!!

Gość mam dosc zycia
dziekuje za mile slowa nie pojde na policje bo on juz mi sie odgraza i tymi kolesiami ze mi cos zrobia jak pojde .nie wiem co robic pierwsze dwa dni krwawilam i nie wiem czemu boli do teraz boje sie ciazy...

Gość mam dosc zycia
kazdy we mnie skonczyl... trzymali we dwoch potem jeden mi to robil i zmiana nie chce zyc mam dosc ja go kochalam i mu ufalam nie bylam pijana ani wyzywajaco ubrana ja sie anwet nie maluje!!

Gość mam dosc zycia
moi rodzice calymi dniami pracuja wogole nie czuje zeby mnie kochali :( nie mam tak naprawde z kim o tym porozmawiac .czulam cos wyjatkowego do tego chlopaka ale nie wiedzialam ze on okarze sie takim... jeszcze jak tylko on by mi to zrobil po pijaku to bym m wybaczyla bo go nadal kocham ale oni byli obrzydliwi wykorzystali mnie jak dmuchana lalke nie liczac sie z moja odmowa i bolem

Gość madzia--
dziewczyno nie mialas nic lepszego do wymyslenia?chyba ci dobrze zrobili ,i chcialas jak najszybciej sie pochwalic na kafe.nie wiem czy jakas normalna osoba,ktora zostala zgwalcona po paru dniach pisze tak sobie o tym. idotka

do autorki - wiem, ze ci trudno, czujesz sie strasznie. oni cie celowo zastraszaja, ale po pierwsze, powiedz rodzicom (KONIECZNIE! bo jestes niepelnoletnia) i idz na policje (jeszcze konieczniej) jak nie pojdziesz, dasz im znak \"boje sie was\" i niewykluczone, ze kidys moga cos takiego powtorzyc jesli masz opory przed policja, zadzwon do La Strady czy podobnej organizacji - tam sa bardzo zyczliwi ludzie, wysluchaja cie i na pewno pomoga

Gość mam dosc zycia
do madzia ty tego nie przezylas wiec nei wiesz jak sie czuje osoba zgwalcona chcialam z nim pogadac nei mam z kim niestety!!! nie wiem co robic i weszlam tu szukac pomocy !! sama jestes idiotka !

Gość dziewczyna_debila
normalnie wymiekkam.to musi byc jakas idiotka co sie boi isc na policje!!!!! sorki,wybacz mloda,ale serio glupia jestes.oni ci gowno moga zrobic bo od razu by po nich przyjechaly gliny jakbys wniosla oskarzenie! ale tak to jest jak jest sie glupia i naiwna smarkula. poza tym na tej imprezie jak widzialas trzech kolesi i ten twoj sie jeszcze rozbieral to trzeba bylo wiac stamtad.tylko nie pisz ze drzwi byly zakluczone.ale idiotka.

Gość dziewczyna_debila
pewnie nawet do ginekologa nie poszla po postinor.ale idiotka naprawde nie rozumiem jak mozna byc tak glupim. bedziesz w ciazy to co?tez nikomu nie powiesz?brak slow.

Gość panna marianna.
przestańcie ją wyzywać!!!!!!! Dziewczyna przeżyła koszmar a wy ją jeszcze dołujecie debilki !!!!!!!! Obawiam sie że może być już za późno na policje! musiałby ją zbadać gin i sporządzić tzw. obdukcje oraz pobrać spermę tego kolesia.

dziewczyno wspolczuje ci .musisz powiedziec rodzica.na policje jest juz zapozno zreszta nie masz dowodow obdukcji lekarskiej i wogole.no chyba ze kolesie sie przyznaja w co bardzo watpie.na policje jak zglosisz taka sprawe to wiedz ze po miesiacu umorza ja z brakow dowodow...ty za to przezyjesz ten dramat drugi raz podczas przesluchan. kochani teksty typu idiotka smarkula sama tego chcialas sa naprawde nie na miejscu w takiej sytuacji.

Gość mam dosc zycia
tak policja mi pomoze napewno bede musiala im wszystko opowiedziec i co zamkna ich?? na ile ? kilka miechow potem wyjda i sie zemszcza albo ich rodziny policja jest dobra do momentu zlozenia doniesienia potem moj los ich nie obchodzi.ten moj chlopak pisze mi smsy ze zaluje i mnie przeprasza ze mam nie isc na policje ze chce byc ze mna znow...ale nie mam isc na policje bo tamci dwaj sa grozni i zrobia mi krzywde i jemu tez

Gość toratoratoratora
kurde... czytam i twierdzę ,że nie które posty o tym ,że chciała sie tym pochwalić to już przesada no sorry ale tak nie mozna ludzie może naprawde stała się taka tragedia... czy wy normalni jesteście

Gość mam dosc zycia
w sumie to moj byl pierwszy czyli z nim stracilam potem ci dwaj ale on mnie rowniez trzymal pozwalajac im mnie gwalcic nie wiem co o tym myslec nei umiem mu narazie wybaczy mimo ze go kocham on chyba chcial sie im podlizac albo nei wiem co na polcije nie pojde na 100% bo sie boje i juz proste boje sie ciazy

Gość madzia--
osmieszasz sie dziewczyno

Gość musisz dzialac
nie no paranoja! Co za deeebile tu wchodza!!?? Ta dziewczyna ma 17 lat i byla dziewica! Zero wyrozumialosci, jeszcze powiedzcie ze chlopak mial racje za tak zrobil! Latwo sobie pisac jak was to nie dotyczy. Dziewczyna zostala ponizona na maxa i moze nie jest odwazna jak ty "madzia", czy "dziewczyna debila",nie wie co zrobic i szuka pomocy. A tu wiecej naskakuja na nia niz pomagaja!!! autorko tematu: Nie mozesz sie bac, musisz dzialac, jak nic nie zrobisz to i tak bedziesz sie bala, a bedziesz ich spotykac na ulicy i wszedzie. Tylko jak cos zrobisz to potem moze normalnie bedziesz mogla zyc, inaczej w ciaglym leku to zbzikujesz. Poszukaj pompocy u specjalisty, mozesz nawet do psychologa jak nie chcesz na policje albo na telefon zaufania.Sama sobie z tym nie poradzisz.A tu nie wchodz i nie czytaj tego co pisza te laski bo jeszcze sie bardziej zdolujesz ,lepiej poradz sie specjalisty.lepiej zebys tez z rodzicami pogadala. Racja troszke to dziwne ze chodzilas z takim draniem nic o tym nie wiedzac przez 2 miechy, ale nic go nie tlumaczy! zacznij dzialac!

Gość musisz dzialac
co ty? Wybaczyc? Ze wtedy bylas naiwna to rozumie, ale teraz?! unikaj kolesia jak ognia bo to gwalciciel, nic go nie tlumaczy.W ogole z nim nie gadaj! Skoro sie zadaje z takimi kolesiami to juz sam przez to tez jest niebezpieczny.

Gość taki se gość
idź na policję nie daj sobie więcej krzywdy zrobić a co będzie jak jesteś w ciąży? :O Tak to jest trzeba sobie szukać spokojnego typa a nie niewyżytego macho...

Gość nie rozumiem chyba
Ty piszesz,że jeszcze go kochasz? "Na razie" nie możesz mu wybaczyć??????? No nie , tego już za wiele. Moje pojmowanie mołości nie obejmuje takiego ekstremum.

Gość byczydzien
chyba za mało dowodów miłosci było.