Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

Ja lubię Polską reprezentację. Jak strzela gola to zdzieram gardło do granic możliwości i na drugi dzień nie mam głosu. Marzę o tym żeby Rasiak strzelił taką bramkę po której jakby ktoś na niego jeździł to by można było powiedzieć \"Ale jakby nie jego gol to mogłoby nas nie być w Euro 2008 (a może na tych mistrzostwach okaże się gwiazdą ?) Z klubowych zespołów znanych w świecie to lubię FC Barcelona

no nie..... nawiedzona ;) In Italia Milan! In Europa Milan! ovunque Milan! per sempre rossoner!

A co z Ronaldo ? Będzie z niego pożytek w tym Milanie ? Szkoda że jest chory ale nadal bardzo szybki. Jak bedzie uważał i trzymał dietę to może jeszcze pograć. Choć trzeba przyznać że jego nogi są w nie najlepszym stanie.

spa_cja: powiem Ci ze jesli chodzi o reprezentacje to na 1szym miejscu nie lubie włochów:P

Angole graja tak, jakby mieli się za chwilę połamać.... kiedys mieli Mistrzostwo Świata??;)

niebieski-----> ja wiem, że Ty jesteś zarobiony, ale czasem mógłbys napisać więcej, bo jak dotychczas to lakoniczny jesteś.... :)

perla z lamusa: uuu a z kim to? pewnie bede ale troszke pozniej bo ide na imprezke;)

Mamy nowy dzień :) Niech będzie pomyślny, ciepły i dobry dla wszystkich :) Ja mam dzis w końcu popołudnie wolne od pracy :) (przynajmniej na razie tak sadzę) i tym się cieszę....:)

witam!:) perla z lamusa: co sie stalo? a ja dzis ostatni dzien w pracy a pozniej biganina zw z urlopem:P

dajcie jakiś znak zycia, bo na razie gadamy o jakiś głupotach....a może mozna zaradzić problemom :)