Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **leniuszek**

Jaka torba??

Polecane posty

Gość **leniuszek**

hej dziewczyny mam do was pytanko a nawet dwa bo juz sama nie wiem co wybrac:) licze na jakas pomoc:) 1 Otoz szukam jakiejsc duzej torby/torebki takiej normlanej na ramie tylko chodzi o to zeby byla duza i pojemna bo jestem studentka:P problem w tym z eubeiram sie na sportowo i na luzie jakies jeansy bluza t-shirt adidasy czasem baleriny a szpilki u mnie to tylko do swieta Szukalam juz we wszytkich butikach w moim miescie i cale allegro opanowalam i na nic sie nie zdecydowalam bo wiekszosc torebeke nie pasuje do mnie:(( MAcie jakies typy?? 2 druga sparwa dodtyczy tego ze na pocztaku grudnia wybeiram sie na doscyc wazna uroczysctosc rodiznna ale jak juz wczesniej pisalam eleganski ubior to nie moj styl..;/ planuje sobie kupic takie sopodnie z mankietami pzred kolanko w krate ale nie wiem co z butami do tego?? bo zima chdoze w glanach czy ktos moze mi doradzic jakie buty powinnam wybrac do tych spodni?? z gory dzieki:)

Gość **leniuszek**
up:((

Gość **leniuszek**
up up:(((

moja qmpela ma taka naprawde ogromna torbe co miesci format 2*A4 :D z DIVERSE . widzialam srebrna i taka zlota jakby\\rdzawa.

Gość **leniuszek**
te drugie buty mi sie bardzo podobaja:) dzieki:) rzeczywiscie beda pasowac:) ale z torba dalej klopt bo jakos nie mam sentymentu do paskow;/