Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QuQiełka

Ukraińska dieta kapuściana - TO DZIAŁA!

Polecane posty

Gość MMarionetka
Poczytałam - kto wie! Ja sie na to piszę !

Gość Felimena
no mysle ze sie skusze- zobaczymy:)

Gość a jaka/
to kapusta ma być??może być pekinska?:PP

Gość czy ktos
stosuje to diete juz chociaz kilka dni?Dziala czy tylko autorka na niej schudla?

Gość tak mi smutno
to na górze to guma... ach tylko poco Ci to?

a jaka - czytanie ze zrozumieniem nie jest trudne. Na pierwszej stronie Kukielka wyraznie pisze: zwykla kapusta. Zwykla, nie pekinska. Kazda zmiana to bedzie twoja wlasna wariacja. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

ja spróbowałam na tej surowej kapuscie jeden dzien i wieczorem miałam brzuch jak balon. no to od tej surowej kapusty chyba. i kupiłam kiszona. tylko ze ja nie robie tak ze jeden dzien tylko kapusta, drugi normalnie itp...jem cos normalnego(czasem cały obiad, casem kanapka przez cały dzien) a jak mam ochote cos przekasic to jem kapuste.no i zaczełam od poniedziłku a dzis sobota i 1kg mniej...

Gość basi wasi
A tą kapustkę można troszke posolić... czy to jest niedozwolone?

Gość kilo mniej
no to chyba nie jest zle..to ciekawa jestem ile mozna schudnać na tej diecie w ciągu 2-3 tygodni

ja chcialabym sie dowiedziac czy wazac 60kg przy wzroscie 166 tez mam szanse schudnac 15 kg?? i czy te 3 dni w tyg musza byc po kolej i czy moge jesc np w poniedzilalek srode i piatek??

Dla wszystki zainteresowanych - do miesiaca stosowania tej diety brakuje mi kilka dni, ale dziś sie zważyłam i ważę 8 kg mniej. Dziewczyny błagam ni każcie mi pisac po trzy razy tego samego - wątek ma zaledwie trzy strony, a wiekszość informacji napisałam na pierwszej :D Powodzenia w stosowaniu.

Gość ide szatkowac kapuche
i wskakuje od dzis na ta dietke;)

forumianka - myśle, że na tej kapuście schudnąć moąna sporo, ale ile to jak zawsze indywidualna sprawa, bo zależy: - ile dni kapuścianych sobie zaserwujesz, - ile i co zjesz pomiedzy dniami na kapuście, - z jakiego pułabu nadwagi startujesz! Moja koleżanka schudła w miesiąc 15 kg, ja 8 !

hej laski:) czytam o tej diecie i sama chyba sprobuje:) od jutra:) ale dopiero jutro sie odezwe, musze wejsc na wage i sprawdzic ile waze... bo ostatnio mi sie przytyo:(:(:( ta dieta ciekawie sie prezentuyje:) chciałabym schudac... i to jak najwiecej:) ale chcialaby troche ta diete wyostrzyc... ze jesli bede jadla kapuste w dzien- to tylko to!!!! sama kapuche i wode, na drugi normalne jedzenie i tak w kolko...;

Gość A Bam
Dziewczyny - czy ktoś to jeszcze zastosował oprócz QuQiełki i widzi efekty??? Sałatka fajna - robię taką czasem do obiadów, smaczniutka, a jaeszcze jak sie na tym chudnie??? No własnie schudł ktoś????

Gość olkidoki
wlasnie ejstem 2 dzien na diecie ehhh... nie lubie kapuchy... jakos mi nie lezy w takich ilosciach.. no ale trza byc twardym a nie mietkim :D ha a co bo zeby byc pieknym trzeba troszke pocierpiec :D hehe bede pisac czy cos to daje :P :P narazie :)

Gość felimena
zaczynam ale chyba od jutra- mój cel... no cóż oby jak najwięcej :)

Gość najlepiej
A bam--- ja mam za soba ze trzy dni na kapuscie ( co drugi dzien normalne jedznie) i widze poprawe:-) Nie jest to moze takie chudniecie, ze 15 kg na miesiac, ale po 1,5 tyg 2kg to i tak bardzo dobrze, nie`:-) A startuje z wagi 81, teraz mam 79.

Ja jestem na kapuscie 4 dni.i polecam dodac do niej ziola do salatek z Kamisa.lepiej smakuje .

kiedy jestem bardzo glodna klade troche kapusty na kromeczke razowego i to dziala. nie czuje sie takiego glodu

Gość co to za dieta
jak ty se kladziesz kapuste na chleb i sie cieszysz ze dziala...zjedz sam chleb bez kapusty i tez zadziala:OTutaj sie je sama kapuste jak sie czuje glod!!!bez chleba!!!!!!!!

Gość kapustowa/
ja od jutra zaczynam,jak dam rade to dwa dni beda kapusciane a jeden dzien normalny ;/

Gość kapustowa/
tak sie zastanawiam czy jakby tak to podgotowac to tez bedzie ok,podobno surowa kapusta ma jakies specjalne wlasciwosci odchudzajace,duzo energii na spalenie jej organizm musi wydac czy cos w tym stylu;/

siemanko;) dziś piję herbatkki czerwone troch epepsi max bez cukru i wod emineralną a od jutra ta cudowna kapustka;D zycze wszystkim krejzolką wytrwałosci;) i sobie też;D je je