Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darkWater

sukienka na wesele

Polecane posty

w pazdzierniku ide na wesele. dlatego rozgladam sie juz za jakas sukienka na te okazje. macie jakies propozycje? :)

Gość kasia2020
ja też idę w październiku na wesele. dokladnie to 13 pażdziernika, jestem bardzo młoda , ostatnio szlam w lanianych spodniach i tunice. nie chce sukienek, nie pasuje do mnie. czekma rowniez na pomysly

ale na ta pore roku i na taka pogode (bo raczej nie przewiduje ze pogoda zmieni sie na lepsze:O) to raczej lniane spodnie odpadaja, ja wlasnie chce sukienke, tylko nie mam pomyslu gdzie szukac:) teraz jest juz po \"sezonie\" na takie rzeczy wiec raczej ciezko z tym:O

napisz coś o sobie to coś doradzimy :P karnacja kolor włosów co lubisz nosisz chcesz coś skromnego bądź \"balowego\" hyhy :)

jestem wysoka (178) normalej budowy, spory biust, plaski brzuch i zaokraglona pupa, i wg mnie to za grube mam uda, ale to przy sukience do kolana sie zgubi dodatkowo jakie buty na taka okazje (raczej wysoki obcas odpada przy takim wzoscie bo nie chce byc wyzsza od mojego faceta) :O

wlosy mam do ramion, brazowe mam jasna karnacje i jasna oprawe oczu nie szukam czegos \"balowego\" raczej cos bardziej prostego lubie stonowane kolory, najlepoiej beze i brazy jestem mloda wiec jakies garsonki itp odpadaja:)

Gość bring bring
a ja mam fajną sukienkę za małą kase do sprzedania sama za nią zapłaciłam 260zł jak chcesz to wysle zdjecia na meila :P

bring bring:) to wyslij prosze (j_felus@wp.pl) i napisz jaki rozmiar i jakie konkretne wymiary:) chetnie zobacze:P

Gość bring bring
Sukienka jest koloru hmm brzoskwiniowy z przodu ma rozcięcie z tyłu zawiązuje się wkoło szyi są takie dwa długie paski mierza tyle samo co sukienka osobiście mierze 175 byłam w butach z obcasem 5 cm hmm co by tu jeszcze napisac aha i nie smiej sie z jednego zdjecia bo na jednym wyszlam jak byłanbym w ciazy ale podciagnelam za wysoko sznurki i cała sukienka sie podniosla ;P dziwnie ukłądając sie na brzuchu ogolnie jest śliczna no i dopasowana do ciała wyszczupla sylwetke bo opływa ciało rozm 38 ale jest dobra na osobe o 1 rozmiar w dol i w gore

o to ja mam 177:) i tez nosze 38mke:) to zaraz poogladam:) zobaczymy czy przypadnie mi do gustu:) moze akurat:)

Gość bring bring
śliczna :):):) jesteśmy wysokie więc ta do kolana dla ciebie idealna :D:D:

Hej!! Ja też mam w październiku wesele i też mam dylemat😭 Ogólnie impreza góralska, ale domyślam sie ze będzie istna rewia mody:o Pochodziłam dziś po sklepach, ale wszystko \"na jedno kopyto\"...Ehhhh:( W linku z allegro jest jedna kiecka, która mi się podoba, ale niestety jest czarna:o Ta jasna, którą wkleiła Dark water też jest niezła.:o

Gość Wisenna
Hej! A gdzie można kupić taką sukienkę, jak ta jasna na zdjęciu? Pozdrawiam :)