Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

spirytus salicylowy-na trądzik?nie bedzie przebarwien?jakas tania maść na pryszc

Polecane posty

Gość marceliona

wlasnie na butelce od spiryt.salicyl.wyczytalam ze on jest na tradzik.czy np mozna nim patyczkime kosmetycznym punktowo smarowac krostki?nie bedzie przebarwien?bo moja kolezanka mowi ze on dziala tak jak afrodyta plyn albo davercin. druga sprawa to czy ten zel davercin jest na recepte i czy dziala,czy moze lepsze cos tanszego?jaka najtansza masc na pryszcze polecacie

ja polecam brvoxyl (bez recepty za okolo 15 zlotych) mnie pomogl, ale jezeli masz wrazliwa cere to nie polecam

Gość Taaaka tam
differin jest bardzo dobry.

Gość marceliona
a differin to masc?a ten spirytus to nie zaszkodzi?

differin jest w formie maści i zelu( zel bardziej wysusza). Powoduje złuszczanie naskorka, jest na bazie kwasów, Stwosujac kuracje differinem musisz uzywac dobrych kremow z filtrem np iwostin( polska bardzo dobra firma kosmetyczna) Differin stosujesz na noc, cienka wartwe a na rano dobry krem nawilzajacy a na to krem z filtrem ktory troche natłusci cere ( bo differin bardzo ja wysuszy) ogolnie kuracja nadaje sie na dni mniej słoneczne:) differin kosztuje ok 30 zł 15g i jest bez recepty w kazdej aptece, jesli chodzi o cos taniego to moze masc cynkowa koszt ok 2-3 zł nie ma takiego gwałtownego dzialania jak fifferin ale tez jest dobry. Ja stosuje zel do mycia twarzy normadern wichy koszt ok 50zł jest skuteczny zmiany skorne widoczne sa tylko przed okresem i to delikatne, ktore na noc smaruje zelem punktowym firmy iwostin (bardzo dobrze dziala) gdy twarz jest troche z niedoskonałosciami na noc robie sobie kuracje zelem zwalczajacym niedoskonałosci firmy garnier. Oprocz tego nie stosuj bylejakich podkładow. Popros pania w drogerii lub w aptece zeby Ci pomogla wybrac cos odpowiedniego:)

Gość uuuppppppp

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp