Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martini_86

oszyszczanie twarzy

Polecane posty

chce wybrac sie do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy z wągrow, syfkow i wszystkiego tam...ile taki zabieg moze kosztowac?czy trzeba go powtarzac czy raz wystarczy, dodam ze nie mam jakiejs wielkiej masakry na niej...orientujecie sie?pozdrawiam

Gość wysokie obcasy26
przy cerze trądzikowej około 6-7 razy w roku powtarzasz przy innych cerach od 1-3 razy w roku

Gość yhhhh
ja bylam raz w zyciu na takim zabiegu za namowa kuzynki i strasznie zaluje-wlasie od tej pory zaczely sie powazniejsze problemy z moja skora,ktore doipero po kilku latach zlikwidowalam ostatecznie.takie zabiegi sa zabronione w krajach europy zachodniej,bo tylko w zasadzie szkodza skorze-to,co wycisnie kosmetyczka,i tak naturalnie zostanie uzupelnione przez gruczloy skorne.pomaga wiec na kilka dni,a moze niepotrzebnie spowodowac zakazenia etc. jak u mnie wiec nie polecam

Gość upupupupu
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Oczyszczanie nie moze polegac na WYCISKANIU! Sa inne sposoby! Jesli nie stac Cie na taki zabieg proponuje udac sie do jakiejs szkoly kosmetycznej, gdzie odbywaja sie praktyki. Tam bardzo chetnie przyjmuja takie "worki treningowe", na ktorych dziewczyny moga sie uczyc. Wszystko odbywa ie pod kontrola nauczycielki, wiec krzywdy Ci nie zrobia. Ja chodze od jakiegos czasu i jest super! Moja mama i siostra tez tam uczeszczaja. Za oczyszczanie twarzy, parafine na raczki zaplacily 15 zl.

hej,dziewczyny ja bylam u kosmetyczki na oczyszczaniu 19.01.2010r. na poczatku bylo milo bo mialam maseczke, póżniej nałożyła mi drugą i włączyła maszynę parową- by rozpulchnic twarz by wagry latwiej wychodzily po 10 minutach gdy parówka się wyłączyła ściągła maseczke iii... przystąpiła do wyciskania zaczeła od nosa, policzki, broda i czoło bolalo mnie to wyciskała mi przez godzinę ale nie załuje pozniej pozamykała pory prądem nałozyła maseczke ktora miala oczyścić twarz z brudów i zamknąc pory nie zaluje tego zabiegu bo mam sliczna, gładką twarz placiłam 80 złotych za oczyszczanie kosmetyczka poleciła mi nowe kosmetyki: - tonik ziółowy firmy Jadwiga - krem firmy Jadwiga - papke firmy Jadwiga wszystko dla cery trądzikowej są bardzo dobre- POLECAM!!!