Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Witam wieczorkiem 🖐️ A ja myślę, że topik jeszcze pociągnie :-) czasem piszemy mniej czasem więcej, ale staramy się zaglądać. Ruda 🌻 jeszcze nic straconego, ok.10:15 czekaj na bielanach, M zabierze taką autostopowiczkę na 100% ;-P a ja też z chęcią się przesunę i zrobię miejsce:-) Życzę Wam kochane miłej niedzieli 👄 Pa ❤️

🖐️ Wlasnie ogladam widok z kamery internetowej ale ja na razie nic sie nie dzieje.Pozdrawiam i zycze milego spotkania.

No i sa wreszcie Rebeka,Annapo z rodzinkami ale jest jescze ktos i niewiem kto to?hmmm Jak fajnie was widziec.Pozdrawiam ekipe.

Obejrzałam pierwsze fotki i... miałam oczy na mokrym miejscu :D Jestem szczęśliwa... Czekam na dalsze zdjęcia. Maluszki - i nie tylko maluszki - są cudowne. Wasze buziaki roześmiane - brak mi słów na opisanie tego, co teraz myślę i czuję - kocham Was wszystkie.

No nie tyle nasmarowałam i coś mi się wywaliło. Witam Wszystkie Forumowiczki, u nas po pięknym weekendzie leje jak z cebra. Córcia miała mieć wycieczkę z przedszkola, mam jednak nadzieję, że nigdzie nie pojadą. Kawa dla Wszystkich, bo w taki dzień bez kawy trudno się obejść 🌻

Dzień dobry :D Zielle - masz rację - dziś kawa na pierwszym miejscu - rano słoneczko... teraz i chłodniej i zimniej.

🖐️ Tak,tak kawka mile widziana.Ja dzis na wolnym ale jade zaraz z synem do szpitala na lamanie nosa- jak juz wiecie to moje starsze dziecie zawsze gdzies sie znajdzie tam gdzie nie potrzeba i sie doigral,ciekawe na jak dlugo to zapamieta. Pojechali na impreze do Walii i wrocil ze zlamanym nosem jak mi bylo szkoda ale coz lata mlososci jak sam nie zrozumie....ech szkoda mowic. Kaszubko 👄 podeslij cos,bo nie moge zaspokoic swojej ciekawosci.Kto byl kogo nie rozpoznalam.? Ziele 🌼 Witaj,u mnie tez pochmurno ale cieplo. Ruda 🌼 A mialas moze zablokowane okienko? dlatego nie moglas wejsc na kamerke. Aaaa Kaszubko slicznie dziekuje za ksiazki,teraz mam co czytac.

Erato 33 - czy mogłabym wiedzieć co to za książka? Ja bym też chętnie coś poczytała w tej mojej pracy. ;)

Pisał o obozach koncentracyjnych? A może Kaszubka ma inne e-booki?

Wpadlam Wam kawe postawic .... ale nie umiem na polskiej klawiaturze filizanek zrobic, wiec musicie z wlasnymi sie zjawic :) Ania, Goja, Wesola - dziekujemy za przemile spotkanie ! Pierwsze ale mamy nadzieje ze nie ostatnie... ;) Tesknie straszliwie za naszym topikiem.... i za Wami wszystkimi !!! Buziam wszystkie goraco, za tydzien wracam do Was na pelny etat !!!!

Zielle - mam w kompie około 1500 rożnych ebooków... mogę podesłać Ci spis. Erato - jestem bardzo ciekawa kogo to nie rozpoznałaś :D ale zlituję się nad Tobą i coś tam dostaniesz. Dziś będę calutki dzień w domu [zimno, za zimno na moje wędrówki] może uruchomisz skype... lub pogadamy na GG ?

Kaszubko 🌻 - Byłabym bardzo wdzięczna, świetny pomysł - jak te girki.

Zielle - już poszło - masz teraz prawie cały spis... jeszcze nie wszystko uporządkowałam - osobno mam Saga o ludziach lodu i parę innych tytułów. Rebeka - ważne, że się pojawiasz - bez nas jednak długo nie dajesz rady wytrzymać :D

Kaszubko 👄 Dziekuje za mila pogawedke i do uslyszonka. Dziewczyny - dostalam fotki od Kaszubki-jestescie SUPER - tak sobie to wyobrazalam.Wszystkiego Dobrego. papaa-jade juz.

Witam 🖐️ U mnie dzisiaj też od rana deszczyk zawitał. Erato 🌻 wydaje mi się, że tą osobą której nie mogłaś rozpoznać była Wesoła. My dotarliśmy ok. 12:15. A poz tym Wesoła miała ciemne okulary i pewnie dlatego jej nie rozpoznałaś :-P My również dziękujemy za bardzo sympatyczne spotkanie. Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się uściskać. Jak wracaliśmy do domu, rozmawiałam z M, że to było takie dziwne, bo widziałyśmy się pierwszy raz, a miałam wrażenie jakby to było już kolejne spotkanie. Pewne dlatego, że znałyśmy się ze zdjęć, piszemy dość często. Ale koniecznie musimy powtórzyć jeszcze i mam nadzieję, że w jeszcze większym gronie. Ani mąż był trochę zawiedziony, że nie piszczałyśmy na swój widok :-D ale jak tu piszczeć jak łzy napływają do oczu :-) Wesoła 🌻 napisz jak minęła droga powrotna. Teraz uciekam, strasznie mi się dzisiaj pracować nie chce. Jakieś lenistwo mnie dopadło. 👄 dla wszystkich. Pa

Ale Wam zazdroszczę tego spotkanka...w jakim mieście się odbyło?

Witam i tak szybko pisze bo co chwilke mam klopoty z netem ,chyba znowu te burze... bardzo dziekuje za przemile spotkanie i zaznaczam ze juz kombinuje jak by znowu cosik takiego zorganizowac tyle ze w wiekszym gronie... bylonaprawde bardzo milo i podpisuje sie oboma rekoma:P pod tym co pisaly Goja i Rebeka... Kaszubko...przed chwilka starałam sie podeslac fotki ale jak juz pisalam rozlaczylo mi polaczenie z netem :( i nic z tego,ale bede jeszcze probowac wieczorkiem ,moze sie uda,jeszcze tylko musialabym postarac sie je zmiejszyc przed wysłaniem i nie wiem jak?moze podpowiesz w @... A teraz posyłam moc buziakow i pedze jaakis obiadek ,bo dzisiaj kilka geb:) wiecej mam do wyzywienia...

Annapo - napiszę i tutaj i w @ Najedź myszką na jedno ze zdjęć... następnie naciśnij prawy klawisz myszy - wybierz opcję "Otwórz za pomocą" gdy wyświetlą się różne programy [zazwyczaj jest ich kilka] wybierz "Microsoft Office Picture Manager" Teraz, gdy już zdjęcie się pokaże w tym programie - wybierz następną opcję "Edytuj obrazy" dalej "Zmień rozmiar" i następnie w "Wstępnie zdefiniowana szerokość i wysokość" masz kilka opcji do wybrania Od pewnego czasu ja wybieram ""Dokument mały" [800 na 600 pikseli] to najlepsza opcja na wysyłanie w @, wrzucanie np. do Garnka. Na NK biorę inną opcję "Siec Web duża" [640 na 480 pikseli]

Kochane!!! Mnie tez sie lezka zakrecila patrzac na Wasze usmiechniete radosne Dziubki!!! (dzieki Kaszubko za przesylke 😘 ) Czekam na wiecej fotek!!! moj ekspresowy wyjazd tez udany, i teraz wiem ze dojazd do was bylby raczej nie mozliwy bo poszlismy spac o 4 rano a potem leniuchowalismy cala gromadka i omal sie na odlot spoznilam .... jak mi tylko przesla jakies fotki to sie podziele a teraz pa pa Koteczki! 😘❤️😘 P.S. Kaszybka ma wielka racje, malo dyskusji jest tu u nas. Musimy, musimy, musimy odnowic nasze piatkowo-wieczorne zbiorki ;)

Dzień dobry :) Siąpi deszcz od rana a w nocy znowu burze..... Przyłączam się do Waszych wpisów i dziękuje za miłe spotkanie trochę determinacji i się udaje :) w myśl zasady dla chcącego nic trudnego ;) Hi,hi,hi,hi miałam czarne okulary,ale mnie poznałyście :P Droga powrotna ok. ale już zmęczona byłam i korek dojazdowy długi był.....

🖐️ Kochane Witam po poludniu,wrcilismy juz,za kilka dni jedziemy jeszcze raz bo nic mu dzisiaj nie zrobili,musi najpierw zejsc opuchlizna a pozniej beda nastawiac-ale ja widze,ze goi sie na nim jak na ,,psie,, przyslowiowo mowiac. Fajnie Was widziec takie szczesliwe i zmotywowane do dalszego dzialania,no to co? do nastepnego spotkania. Rebeko 🌼 A widzisz kafeteria to jak narkotyk.My rowniez czekamy z niecierpliwoscia na Ciebie a na razie wypoczywaj. Goja 🌼 Swieta prawda,jak lzy same do oczu naplywaja to jak sie cieszyc inaczej.Masz racje ta osobka byla Wesola. Wesola 🌼 A widzisz jaka zagadka bylas dla mnie? Ciesze sie,ze dojechalas spokojnie. Annapo 🌼 Ciebie Kochanie to ja widzialam pierwsza i Twoja rodzinke,nawet nie jestem pewna,czy przypadkiem nie machalas przez moment. U mnie dzisiaj rowniez lipa z obiadu,wiec zrobilam salatke jarzynowa. Dea 🌼 Ciesze sie,ze Twoj wypad rozniez wypadl pomyslnie i ogolnie wszystkie jestescie zadowolone,to teraz czekac tylko na was wszystkie i oczywiscie jestem za tymi piatkowymi spotkaniami.Buziaki i czekam na fotki. Ok moje panie a teraz juz zmykam bo jade po M,dzis wyjatkowo wczesnie skonczyl. Milej reszty dnia i dziekuje za przesylki. papaa

🖐️ Kochane Kawka witam rankiem i uciekam do pracy zyczac Milego Dnia. Ziele 🌼 Nie ma sprawy.