Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zla chyba

wykorzystuje faceta finansowo

Polecane posty

Gość ta zla chyba

a czemu tak robie? bo: 1. on ma kase 2. on chce placic 3. on lubi kobiety i wiem, ze nasz zwiazek nie bedzie dlugi 4. musze miec jakies krozysci z tej znajomosci, za zlamane serce w przyszlosci on placi teraz i neizle sie bawie za jego kase pa

Gość srutututuutut jest oblesna
good luck!!

Gość oolga
fajnie, że nie masz dylematów, wygodniej się zyje. Ale dlaczego ogrqaniczasz sie do jednego? Przecież jak będziesz doić kilku jednocześnie to kasy będziesz miała kilka razy więcej

Gość o ranuty
suka ..jednym słowem z Ciebie! i po co Ci taki związek? głupia pipa!! żal mi cie dziewcze!

krótko mówiąc ten związek to taka transakcja wymienna - Ty jemu, on Tobie - no skoro lubisz .... ;)

Gość o ranuty
jak dla mnie dziewczyna jest zwyczjną dziwka nie stworzoną do głębszych uczuć! pusta jak ...szkoda słów!

ale nie sądzę, żeby gościu nie dostrzegał, że ona kasę od niego wyciąga i że to jest dla niej ważne - widocznie facet ma świadomość, że może sobie pozwolić na interesowną pannę i też mu z tym dobrze (no myslę, że nie jest sponsorem za friko ;) )

Gość o ranuty
no najwudoczniej jakis kurwiasz z niego! lubi takie puste panny jak autorka topiku! nic tylko współczuć obojgu!

Gość ta zla chyba
no skoro on nie pozwala mi placic to nie bede sie z nim klocila a po 2 ta relacja i tak nie przetrwa wiec czemu mam nie korzystac? on i tak znajdzie inna!!!a ja moge cos z tego miec

Gość niby dlaczego nie
On daje kasę, ty dajesz dupy - jeśli obydwie strony są tego świadome, to spoko.

Gość świetnie przynajmniej coś
z tego masz :) i tak jakieś 80% związków to kompletne niewypały w których kobieta sie poświęca i g****o z tego ma, często jeszcze facet ***** na boku, a ty przynajmniej masz kase