Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie ciekawi

o ktorej kapiecie i kladziecie spac wasze niemowlaczki? czy budza sie w nocy?

Polecane posty

kąpiel-19.30, potem kasza.20.30 spi jak aniolek. 1 w nocy piciu a potem spi do 7.30.

Gość Grażyna_Płock
kąpiel 16.30, idzie spać o 17.00 ale niestety wstaje potem o 22.00 i marudzi że już mu się nie chce spać kładę go za wcześnie? :-o uważam, że nie - szesnastoletni chłopak powinien wypoczywać, bo rośnie

kąpiel po 19, o 20 zasypia. Śpi cała noc do ok.7 rano. Syn ma niecałe 4 miesiące.

oj jak ja bym tak chciała:)mały spał super do konca 4 miesiąca,a potem ząbkowanie i tragedia. Kąpiel o 19,kolacja i sen od 20 do 7 rano,o 5 dostaje mleko i śpi jeszcze 2 h.No ale w nocy budzi się kilkanaście razy i gada eeeeeaaaayyyeeee i wierci się za smoczkiem,dam smoczka i znowu śpi i tak w kólko.Czasami są lżejsze noce ale czasami to wymiękam:(:(:( .....czasami nie mam siły........nie daje już rady.........i chyba nigdy już nie prześpię nocy tak zwyczajnie:(.............

Gość kate562
witam, my mamy kapiel okolo 19 cycek,potem budze ja o 23 butelka(mam malo pokarmu:(:(:() i jak z zegarkiem w reku budzi sie o 03:49 cycek pozniej o 9 O piwnie dla dzieci nigdy nie słysząłam

Gość kate562
aha i nie uzywam smoczka wtedy własnie wstawałabym kilka razy bo......smoczek wypada ! ja tez bym chciała zeby moja spała od 19 do 7 rano ale ma dopiero 4 miesiace wiec nie narzekam ale raz przespała 22 do 6

Gość ania5678
moja corcia za 10 dni skonczy 4 mc jest kąpana o 20.00( czasem o 20.30 ) je około 20.30 lub 21.00 . po jedzonku zasypia tak za poł godzinki i spi az do 6 rano i tej godzinie tez własnie je ( je prawie przez sen ) przewijam mala i spi jeszcze do 9 rano . w nocy sie nie budzi . od prawie samego poczatku moja byla takim grzecznym aniolkeim jak tylko skonczyla 2 mc przesypiala w nocy 8 godz .

witam,moj za 2 tyg skonczy 4 mies.Kapiel o 19.00,potem jedzonko o 20.00 juz spi i nie budzi sie w nocy od ponad miesiaca.Spi do 8-8.30 rano ,zje sniadanko,pobawimy sie i za pol godzinki znow drzemka.MOJ KOCHANY GRZECZNY SKARB!!!!!!!!!!

muj ma 6.5 miesiaca idzie spac dopiero ok 22.30 bo wczesniej go klade o 20 to drzemie 20 min i sie budzi i tak rozrabia do ok 22 ale spi do 9:)