Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziares1

Zajazd pod Jaworem Pruszków

Polecane posty

Gość gość
Nie polecam! Większość rzeczy nie była zgodna z umowa. Plusem jest miła obsługa, czego niestety nie można powiedzieć o właścicielach. Najgorszą rzeczą był widok przechadzającego się po podłodze robaka. Ogólnie nie polecam!

Gość gość
Teraz wiele się na sali zmieniło :) My jesteśmy zadowoleni z organizacji wesela w Zajeździe w 200%. Świetne jedzenie, bardzo miła i pomocna obsługa. Cieszymy się, że to właśnie tę salę wybraliśmy (za namową brata:) , bo dzięki temu nie musieliśmy o nic się martwić. Wszystko było takie jak chcieliśmy :) goście również zachwyceni :) Naprawdę nie mamy żadnych uwag, wszystko było świetnie zorganizowane. Jedzenie nam i gościom bardzo smakowało. Fontanna czekoladowa zrobiła furorę wśród dzieci, a ...kartacze wśród dorosłych :D Pani Grażyna jest osobą bardzo otwartą na ludzi i zdejmuje ciężary Państwa Młodych na każdym kroku. POLECAMY I DZIĘKUJEMY!!!

Gość gość
Ja byłam na weselu tam nie dawno, jako gość i ogólnie wnętrze piękne. Podobało mi się jak był wyróżniony stół młodych i świadków. Na podwyższeniu, za stołem jakaś jakby kurtyna i na tym światełka. Wyglądało jak gwieżździste niebo ;* Jedzenie szczerze..takie sobie. Mało go było na stołach bo w oddzielnym pomieszczeniu był stół wiejski, stół ze słodyczami i fontanną z czekolady i drink bar ;) Na górze pokoje dla gości. ;) ogólnie bardzo mi się podobało ;)