Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Gość megi2552
No i dokoncze Ci. Ten chlopak to jest taka swinia oblesna. Wogole zachowuje sie jakby byl ze wsi gdzie od niedawna maja cywilizacje. Porosilam go ostatnio, zeby smieci wyrzucil. Nalezy wziasc worek z kuchni wejsc do ogrodka i wrzucic do kubla. Czas-5 minut, 6 z zalozeniem nowego worka. Porosilam go dlatego, ze mnie plecy bolaly a smieci zaczely juz wychodzic z kosza. I przezylam SZOK, jakbym dostala w leb kijem od tylu. Zaczal przepraszal ale dlaczego Ty mowisz do mnie? Przeciez ja tu mieszkam dopiero dwa tygodnie i malo smiece. Mialam ochote rzucic sie na Niego i ZABIC!!! Maz szybko wkroczyl w akcje i zalagodzil sytuacje.

Gość megi2552
No mysmy i tak dali dobra cene bo okolo 5 tys za m. Kupilismy w tym roku w kwietniu.

Gość aga c
ja jak przyjechalam do krakowa na studia i wynajmowalam to tez mieszkalam z wariatami-jesna laska rzucala we mnie pomidorami, jaja byly!

Gość aga c
no to tanio, a gdzie to mieszkanko?

Gość megi2552
Aga wysle Ci numer komorki polskiej mojego Meza na poczte, bo swojego za cholere nie pamietam. I jak bede w Krakowie to puscisz mi sms'a. Moge tez wyslac Ci moj irlandzki numer. Sms kosztuje grosze a bede miala Twoj numer. Oczywiscie jezeli masz ochote.

Gość megi2552
Na os. 2 pulku lotniczego.

Gość aga c
moj nr tel 512-197-771, lub 505-069-756 ten pierwszy aktualny bedzie do grudnia potem rezygnuje i bede miala ten drugi

Gość aga c
to dobra lokalizacja

Gość megi2552
Super!!! Zapisalam!

Gość megi2552
Jak tylko bede w POlsce to zadzwonie.

Gość aga c
to jak wolisz na poczte to tez mi wyslij nr, to wpisze do kom

Gość aga c
jak wypadl ci ranking szpitali?

Gość megi2552
WyslalamCi na poczte.

Gość aga c
megi a jak sie tam maja ceny np rzeczy dla dzieci ?

Gość megi2552
Twoj Maz jest z oswiecenia? Moze zna sie z moim Mezem.

Gość aga c
tak, prawie cale zycie mieszkal na oswiecenia

Jest to stronka poświęcona Antosiowi, małemu chłopczykowi, który w wyniku zapalenia opon rdzeniowo-mózgowych cierpi na porażenie mózgowe, zaniki korowo-podkorowe o raz epilepsję. http://naszskarb.bnx.pl/news.php Proszę zajrzyjcie poczytajcie i pomyślcie ciepło o maluszku, który nie zdążył poznać jeszcze świata i dajcie mu szansę. Jest to prośba o wsparcie nie tylko finansowe, ale również duchowe... Księga Gości to miejsce gdzie można napisać, zostawić ślad po sobie dziękuję i zapraszam

Gość megi2552
No wlasnie. Np. body masz w paczce 7 sztuk, gatunkowo super. Kupowalam je kolezance, bo mowila ze sa bardzo dobre, ze nie rozciagaja. Taka paczka kosztuje 7 euro. Pamietam jak szesc lat temu moja kolezanka urodzila Synka to w smyku kupilam malenkie body i skarpetki zaplacilam za to okolo 50 zloty.

Gość aga c
to faktycznie oplaca sie, ja w sumie juz wszystko kupilam, to co potrzebne bedzie na teraz, nie kupowalam duzo ciuszkow zobacze jak sie mala urodzi

aga nie chciałabys odkupic odemnie pieluszek? rozmiar 3 ale przeciez i tak dziecko podrosnie i ci sie przydadza a na moja juz za małe. Dodam ci fajne gratisy dwa smoczki mydelko i opaske dla dziewczynki albo spodenki dla chlopca , albo i jedno i 2 jak tam chcesz co ty na to?

Gość megi2552
Bylam na tej stronce i wpisalam sie do ksiegi. Ciezko cos tak napisac. Nie wiadomo co mowic w takiej sytuacji.

Gość megi2552
Ale mnie kregoslup boli. Ciekawe co bedzie pozniej, teraz to mam malenki brzuch.

Gość aga c
ale jakie pieluszki, ja zaopatrzyla sie juz w pampersy, mam ich duzo bo kolezanka zalawia mi za 3/4 ceny

Gość aga c
mnie plecy nawalaja i klade sie na boku ale mala kopie i musze przekrecac sie na wznak a tak jest ciezko bo brzuch ciagnie

Gość megi2552
Ja wczoraj mialam takie dziwne uczucie nie moglam siedziec ze zlaczonymi nogami. Tylko jak krowka prawie w szpagacie siedzialam na kanapie.

Gość aga c
kurcze, mam duzo kolezanek z bobasami ale wszystkie jada na pampersach, zapytam moze ktores sie skusi:)

Gość aga c
ja mam problem z kapaniem sie-nie mieszcze sie w wanie:) tzn brzuch mi przeszkadza, a wole wanne niz prysznic

aga ale podobno nie powinnos ie za długo w cieplej wozie siedziec... fajnie by bylo gdybys zapytalam jak dla mnie hugisy sa tak samo fajne jak pampersy i uzywamy ich wymiennie w zaleznosci od tego na co akurat jest wieksza promocja. dodaje do tego dwa nowiuskie oryginalnie zapakowane smoczki z canpola od 0 do 6 miesiecy, mydelko bambino i jeansiki- ogrodniczki z 5,10,15 - nie uzywane ale wyprane w lovelli no i kremowa opaske dla dziewczynki.

Gość aga c
wiem max 15 min kapieli w cieplej nie goracej wodzie:) zapytam o pieluszki