Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Czesc Dziewczyny!!! Ja od rana na nogach. Maz do pracy wyprawiony. Zaraz biore sie za jakies sprzatanie. Mialam okropny sen w nocy. W sumie to nie jestem przesadna ale sprawdze jakie moze miec znaczenie. Pozdrawiam!!!

Haloo!! Ostatnio zadko wchodze na forum, bo zaczynaja mi sie drzemki. Ogolnie to caly czas chce mi sie spac. Zaraz zjem cos i ide lulu. Pozdrawiam!!!

Dobrze!!! Ostatnio mial ciche dni ale dzisiaj juz pieknie sie wierci. Swira juz dostaje od siedzenia w domu.

Ale Ona jest slodziutka. Ucaluj ja ode mnie!!!! Bola mnie strasznie krzyze od paru dni, wogole mam brzuszek jak pilke od kosza.

Tak samo tylko brzuch mam wiekszy. W grudniu przyjade do Krakowa to na pewno Cie odwiedze po nowym roku.

meggi, mam nadzieje ze nie bedziesz miala boli krzyzowych!!!!!!!!! to byl koszmar! a ty rodzisz normalnie czy cc?

Chcialabym normalnie ale maly jest ulozony nisko czyli w miednicy. Moja gin. powiedziala, ze raczej z tego powodu moze byc cc.

Aga!!! Odezwij sie, bo tu cichutko. Czyzby w Krakowie oprocz mnie nie bylo juz ciezarnych?

Gość agus_sz
Na pewno nie jestes jednyna, wrecz przeciwnie jak jak gdzies wychodze to przede wszystkim widze kobiety w stanie blogoslawionym :) Poza tym chcialma sie zapisac w listopadzie do szkoly rodzenia przy szpitalu Zeromskiego, to na styczen nie bylo juz miejsc wiec dzieci na pewno przybedzie w Krakowie :) Pozdrawiam.

Megi :D:D:D Ja mam wrazenie ze wszystkie kobiety w wieku rozrodczym sa w ciązy, albo dopiero co urodzily i maja niemowlaka... Ciekawe czy stworza tyle nowych przedszkoli zeby dla wszystkich tych dzieciaczków wystarczylo...

Gość załamana 33
Megi Heloo :) Czy jeszcze mnie pamietasz ?:)

Gość ILONA 18
WITAM WAS JA JUZ 38TYDZ.KONCZE 4GRUDNIA IDE NA CC..BEDE RODZIC NA UJASTKU...DZIS WLASNIE BYLAM U LEKARKI W SZPITALU ROBILA MI USG I KTG I MILAM SKURCZ ALE MALO BOLESNY:):):):

Czesc Dziewczyny!!!! Pamietam!!! Ja chyba tez bede miala cesarke, chociaz wolalabym jej uniknac. W grudniu bede w polsce, wiec zobaczymy ci sie zapowiada. Moj Synus wierci sie i kreci, a brzuszek mam pilke do kosza. Chcialam sie zapisac do szkoly rodzenia. Dziewczyny czy to trzeba zrobic wczesniej. Ja mam termin na 3 marca, wiec w styczniu chcialabym isc na zajecia. Moge juz stad zadzwonic i sie zapisac ale moze Wy wiecie gdzie najlepiej. Pozdrawiam Was serdecznie i ciesze sie, ze pojawilyscie sie na tym topiku.

Gość ILONA 18
Do Kosiby sama mi namiary dawalas:):):)

Gość agus_sz
Ja dzwonilam do szkoly na ujastku, to zapisy na styczen bedea od ok 12 grudnia, tam wybierasz sobie dzien, w ktorym chcesz chodzic (ja chce w sobote) i chodzisz przez kolejne czery tygodnie w wybrany dzien na 2,5 godz. Dzwonilam tez do Zeromskiego ale tam na styczen nie ma juz miejsc, a ze ja mam termin na 4 marca to o luty sie juz nie pytalam. Jest tez prywatna szkola rodzenia (nazywa sie chyba koala) tam jest max 10 par i kosztuje 500 zl. Pozdrawiam

Ilona pamietam wląsnie ale sie zastanawialam czy do iej czy znalazlas jakas inna fajna lekarke :D:D

Ja niestety bede sama chodzila do szkolki, bo moj Maz zostaje tutaj ale na porod ma przyjechac. W takim razie zadzwonie na ujastek i sie zapisze. Jej ale mi sie usnelo!! Wlaczylam kominek zrobilo sie tak fajnie cieplutko, az obudzilam sie teraz. Teraz musze sie szybko uwinac z nalesnikami.

w bronowicach nowych na osiedlu nie pamietam jak sie przychodnia nazywa. Ja tam bylam ale bylo za wczesnie i zrezygnowalismy ale lekarz fajny usg i tak zrobil powiedzial ze nie ma sensu nagrywac na plytke bo za wczesnie powiedzial ze ladnie serduszko bije- posluchalismy sobie a kasy nie wzial :)