Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WNM

kto mi streści co się działo w BIG BROTHERZE 4 przez ost tydzień?

Polecane posty

Gość WNM

Musialam wyjechac i nie wiem o co teraz chodzi...nie naśmiewajcie się ze ogladam....ale zooorientowanych prosze o takie szybkie streszczenie kto wszedl kto wyszedl, jaki jest, kto fajny kto nie ( zatrzymalam sie na etapie zanim weszla cala reszta - sobota chyba)...kto odpadl itp...

Gość getget
Ja prawie nie oglądam bo nie mam czasu ale wczoraj trafiłam na scenkę gdy ta blondynka, trzydziestolatka, która lubi podróżować płakała że oni wszyscy są tak przelęknieni że gotowi są przyklaskiwać każdemu kto komuś sprawia przykrość, że dziewczyny nie ujęły się za obśmiewaną przez chłopaków Jolą. Widziałam też że wtedy Tomek na nią wsiadł jak skończony cham i prostak, wykrzykując nieomal że ona nie ma prawa płakać. Chyba mu się nie spodobało że podważyła jego kreowanie się na jakiegoś guru. W każdym razie ta dziewczyna zapowiedziała że chce wyjść dzisiaj. I po ostatnich "nominacjach: wyszedł ten taki chłopaczek o skrępowanym uśmiechu, Grzesiek chyba. A, mają teraz zadanie tygodniowe pod hasłem rządów wielkiej siostry. Każdej dziewczynie przydzielony jest jeden chłopak który ma spełniać jej polecenia i pracować za nią. Wczoraj Jola kazała Adrianowi ogolić sobie nogi i pokazano jak on jeździ jej maszynką po nakremowanych łydkach.

Gość gfjffyuj
no, to ona

Gość bo ja chciałabym wiedzieć
i jeszcze cos wczoraj bylo, ze ten wypielegnowany chlopaczek adrian chyba to gej. pisali o tym w gazetach, a jakis chlopak obwiescil ze byl z adrianem w zwiazku przez kilka lat. i puscili to na zywo w domu wlk.brata. to az sie chlopaczek poplakal, jak uslyszal co o nim na zewnatrz pisza.

Gość wzieli sobie kobity cierpiace
exhibicjonizm i przez to gimnazjalisci moga sobie potrzepac w domu :D