Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alia85

dziewczyny o wadze okolo 100 kg najwyzsza pora wziac sie za siebie-kto ze mna??

Polecane posty

Gość ksjadgl
dziewczynki kochane,ja tez kiedys wazylam spoooro..schudlam tylko dzieki: -jezdzie na rowerze -jedzeniu warzyw i owocow -zero slodyczy -posilki regularne(zero smazonego) -rezygnacja z kolacji kiedys wazylam 70 kg,przy 1,68,obecnie 55..pozdrawiam:)

55, ..........a nawet twoje 70- poza zasiegiem narazie... crazy goes nuts- tych kanapek jest sporo- spko- a może nawet ze 4 albo 5 i to po2 i może to przez to waga stoi w miejscu ale to nic, dziś zjem trochę mniej, tzn nie te kaapki, tylko surowka ryba i może troszkę sera białego za godzinkę ide biegać

aniaminka, ja wczoraj wieczorkiem jeszcze drożdżowca zjadłam (moja siostra upiekła i nawet nie próbowałam się powstrzymywać ;) ) no i dzisiaj jako drugie śniadanie również drożdżowiec :D ale obiad zjem maksymalnie dietetyczny - kalafior i fasolka ;) ciężka sprawa :D ale będzie ok ;) a 70 kg jest w zasięgu, nigdy nie mów nigdy :D

Ech, crazy... Nie ma czego zazdroscic :) To tylko stara waga :) Do 8mki jeszcze brakuje, ale dam rade : Od poniedzialku bedzie dieta z kapustka albo south-beach, tak mysle....

crazy, dzieki za wiarę crazy, kiedy moja mama upiekła drożdżowca chyba jakiś rok temu- to do dzis pamiętam ten aromat- ojej rozumiem cię całkowicie- i tak jesteś dzielna mushelko, jak to- jednak zamierzasz wejść w kapustkę lub south? słuchaj na tę kapustkę co 2 dzien to i ja mam ochote- chciałabym, zeby ta waga ruszyła kurcze w końcu już nawet dziś myślalam o kapuście, ale mam jeszcze trochę składników do zjedzenia no i wiesz jak to jest- jak nie ma twardego postanowienia, to nie ma i kapustki... jeśli się zdecydujesz na kapustę to powiedz mi odpowiednio wcześnie dzisiaj- wejdziemy w to razem od jutra a jak nie to znowu biorę swoje kanapki z serem do pracy- bo już kupilam

Cześc. Bardzo podoba mi się wasz topik . Moge do was dołaczyć? Chciałabym schudnąć , ponieważ mam dosyć tego okropnego ciała , brzuch jak beczka nogi straszne. Waże 83 kg przy wzroście 170 cm . Co mam zrobić jak myslicie?Czerwona herbate wypilam cała i nic. Teraz kupiłam sobie tabletki tines podwojna celluloza sa podobno rewelka mozecie sobie na google poszukać. Prosze piszcie co robicie jak sobie radzicie?Foka zwłaszcza ty jak sobie radzisz?

Ja sie zstaram jeść zdrowo i bez żadnej chemii, nigdy nie stosowałam zadnych tabsów czerwoną herbata epiję już 1,5 roku i jak dla mnie ma właściwości moczopędne a z moczem usuwamy toksyny moje załozenia dietetyczne to : 1. Zero słodyczy i wszystkich słodzonych napojów 2. Tylko woda mineralna niegazowana (1,5 l) i czerwona niesłodzona herbata (2-3 kubki dziennie) 3. Raczej chude białe mięso i chuda drobiowa wędlina 4. Ciemne pieczywo pełnoziarniste z dodatkiem ziaren ( 3-4 kromki na dobę) 5. Makarony, kasze, ryż, ziemniaki i produkty mączne ograniczone go minimum 6. Warzywa i owoce jak najbardziej 7. Nabiał (conajmniej jeden produkt dzienenie) 8. 4-5 posiłków dziennie z przerwami co 3 h 9. Ruch: spacery, jazda na rowerze, taniec 10. Gryźć małe kęsy i przeżuwać dokładnie 11. Nie popijać w trakcie posiłku 12. Dzienny limit kcal 1200-1300

wszystkie jesteśmy niesamowicie dzielne, zamiast siedzieć w kącie i beczeć jak nam źle i dobijać do drugiej setki my się za siebie wzięłyśmy ;) a o ile prościej by było wybrać pierwszy wariant? Kasiu, ogranicz troszkę codzienne jedzenie, jedz to samo co zwykle, tylko mniej i z niewielkimi modyfikacjami - sporo warzyw, cycków kurzych, dużo ziół a mało soli, mniej gazowanego słodkiego picia na rzecz soków (jeśli nie starcza Ci woda), nie jedz po 18 no i ogranicz (ale nie musisz od razu eliminować) słodycze - jeśli będziesz je co jakiś czas jadła to nie będziesz miała na nie ochoty i nie będziesz się z ogniem w oczach rzucać na całą tabliczkę czekolady ;) i łatwiej Ci będzie potem utrzymać wagę na \"normalnym\" jedzeniu ;)

najlepiej nie myslec o diecie i wypieprzyc wage za oknoo. odkad nie mam wagi nie mysle o jedzeniu ani odchudzaniu. jedzenie jest moim przyjacielem a nie wrogiem numer jeden. kawalek pizzy - jak najbardziej. nie wnikam czy prezybylo mi 100 gram czy nie - nawet jesli to moge to spalic. kibicuje wam dziewczyny bo wiem jak ciezko trzeba pracowac na sukces ... pozatym po kazdych 10 kilogramach obiecajcie sobie nagrode w postaci npwych fajnych ciuchow. nic tak nie poprawia humoru kobiecie jak fajna szmatka w szafie.

Gość jagoda...kraków
czy stosowałyście therm Line? Od jutra chcę zacząć....

NIe nie stosowałam niestety ale mam zamiar zastosowac tiens podwujna celluloza moja kolezanka schudla po tym 10 kilo i nie ma skutkow ubocznych jak najbardziej nie ma chemii w tym zobacz sobie na google.

lady- zgadzam się- ale z drugiej strony- nie wyrzucę jeszcze wagi, bo się boję, zeby nie przekroczyć znowu 100

ja też nie odstawię chwilowo wagi ;) mnie ona fantastycznie motywuje i każde 0,1 kg mniej to wielka radość - zwłaszcza, że ciężko mi zauważyć inne zmiany, dlatego że widzę się codziennie, a ciuchy jeszcze na mnie nie wiszą, co najwyżej ładniej wyglądają :D a tak mam wymierne sukcesiki ;)

włączyłam do diety otręby pszenne, razowiec, ciemny ryż i makaron i mam dziś efekt w postaci 3 posiedzeń na kibelku, niesamowicie pobudza ruchy robaczkowe jelit i je czyści, czuje się leciutka jak nidgy dotąd i bez problemu weszłam w ciasnawe spodnie

pochwalę się :D właśnie założyłam niezakładane od jakiegoś miesiąca krótkie spodenki - teraz nie musiałam ich nawet rozpinać, żeby założyć i zdjąć :D :D :D takie rzeczy cieszą ;)

właśnie wróciłam z rajdu rowerowego, 12 km w 50 min a po wczorajszych rewawelacjach łazienkowych dziś już wszystko w normie dieta idzie mi całkiem dobrze i nawet nie myslę by zgrzeszyć i pojadac między posiłkami

hej dziewczyny co tak ucichłyście, czyżby koniec naszego wątku? nie poddawajmy się walczmy dalej. dziś 18 dzień mojej diety, ale zbliża sięokres i zaczynam puchnąć i miećzachcianki, którym jeszcze nie uległam, ale jest ciężko.

ja jestem, czytam ale jestem też na swoim i innym, i nie zawsze tu pisze trochę z dietą miałam na bakier- wielkie nerwy w pracy a dziś już powracam :)

dzień 21 jestem po ważeniu i wiem ż eprzez ten tydzień ubyło mi tylko 0,2 kg, ale to pewnie albo już mały przestój, albo jak wspaomniałam okres który ma się pojawićlada dzień i związane z tym zatrzymanie wody. A wy dziewczyny jak wam idzie z gubieniem kg?

no ja tez mam dostać za parę dni:// trochę mi to plany psuje - nawet nie wiem czy sie ważyć dzisiaj (zwykle ważę sie w niedziele) ehhh. a ty sie nie martw pewnie waga poleci za kilka dni:)

u mnie z dietką super - mimo tego, że jakoś straszliwie się nie katuję, a wręcz przeciwnie wczoraj udało mi się dobić do górnej granicy nadwagi, z czego jestem straszliwie dumna :D dzisiaj jest 76,5 i już mi się marzy 6 z przodu :D ale to jeszcze troszkę :D a 0,2 kg na minusie tuż przed okresem to świetny wynik, ja miałam 2 kg na plusie :D

te -0,2 kg świadzy o tym że pewnie jest więcej na minusie , ale że okres to wiadomo więcej na wadze, ale już w następną niedzielę będzie lepiej, i nie mam zamiaru wcale się załamywać, już nie raz tak było a potem szło dalej Ja też głodna nie chodzę i odczuwam już skutki skurczenia się żoładka, bo np w sobotę nie dałam rqady zjeść całego obiadu bo czułam już sytość hmm do órnej granicy nadwagi brakuje mi jeszcze jakieś 9 kg, ale myślę że dam radę

oj widzę że temat nam umarł i chyba sama zostalam w boju a ja się chcę pochwalić że kolejne 1,5 kg względem poprzedniego tygodnia na minusie i jest już 107,1 na wadze

no tak topik chyba jednak umarł i chyba sama zostałam na placu boju to ja tylko się pochwalę że znów mni troszkę ubyło przez tydzień tym razem 0,5 kg i mam już na liczniku 106,6 i że zaczęłam ostry trening skakankowy, na razie robię malutko bo tylko 100 przeskoków z małymi przerwami, ale dojdę do wprawy powolutku, zważywszy że nie skakałam na skakance jakieś 12-15 lat

akane, to pisz, jak nei piszesz, to jak topik miał zyc? a powiedz trzymasz dietę? ja ostatnio nie- jestem pożeraczem słodyczy- i tak już sobie powiedziałam, ze od dziś- jeść normalnie--- co za łeb wiesz, najgorzej bedzie, jak się obudzimy na wiosnę ze swoimi wielkimi cielskami- i znów bedziemy kupowały wielarne ubrania ja w to alto prktycznie nie wychodziłam z domu co u Ciebie, jak konkretnie wyglada dieta? widze też, ze cwiczysz

oj dziewczynki, u mnie ostatnio też nieco gorzej, niby dzisiaj było 75,5, ale już pochłonęłam paczuszkę ziemniaczków marcepanowych :D no ale przynajmniej się tak zasłodziłam, że mam nadzieję, że mi na parę dni starczy ;) ech, tak fajnie by było zobaczyć 69,9 tak powiedzmy w grudniu... ale coś czuję, że zimą będzie mi się wolniej i trudniej chudło, naturalna reakcja - zimno, więc odkładamy tłuszczyk na zapas ;) i nie chcę się tutaj tłumaczyć z tych wszystkich nadprogramowych kcal, bo pewnie gdybym się zaparła to bym ich nie jadła, ale zew natury jest naprawdę silny :D w ogóle muszę się zorganizować i załatwić sobie basen, bo od początku października wcale nie pływałam, od razu to widzę po swojej skórze :) oj, bądźmy dzielne:)

ja 35 dzień na diecie trzymam dietę ostro, nie jem żadnych przemysłowych słodyczy, tylko kawałeczek domowego ciasta raz w tygodniu dołożyłam od 4 dni skakankę i gimnastykę, co dzień zwiększam ilość przeskkoków, ale na razie to jeszcze malutko skaczę bo muszę wzmocnić kondycję mam nadzieję że na wiosnę będzie już blizej 8 z przodu a conajmniej 95 na liczniku wagi a co do konkretów to gdzieś tu juz wypisałam w punktach jak wygląda mój nowy plan dietetyczny: 1. Zero słodyczy i wszystkich słodzonych napojów 2. Tylko woda mineralna niegazowana (1,5 l) i czerwona niesłodzona herbata (2-3 kubki dziennie) 3. Raczej chude białe mięso i chuda drobiowa wędlina 4. Ciemne pieczywo pełnoziarniste z dodatkiem ziaren ( 3-4 kromki na dobę) 5. Makarony, kasze, ryż, ziemniaki i produkty mączne ograniczone go minimum 6. Warzywa i owoce jak najbardziej 7. Nabiał (conajmniej jeden produkt dzienenie) 8. 4-5 posiłków dziennie z przerwami co 3 h 9. Ruch: spacery, jazda na rowerze, taniec 10. Gryźć małe kęsy i przeżuwać dokładnie 11. Nie popijać w trakcie posiłku 12. Dzienny limit kcal 1200-1300 W jadłospisie staram się zawierać wszystkie składniki pokarmowe niezbędne dla zdrowia, dlatego wszystkiego po troszku w każdym posiłku.