Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

chudnąc z głową! kto ze mną?

Polecane posty

dobranoc..mozesz sie najesc w snach do bolu:) jakas pizza, fryteczki, miecho z grilla, buleczki..hehe:) slodkich snow:P

ja mam dużo filmików z aerobikiem ale nie mam gdzie ćwiczyć bo pokój gdzie komp jest za mały a w salonie nie mam DVD ;(

eseczka, to zapamiętaj kilka kroków, idź do salonu (jeśli tam masz telewizor), włącz MTV, Vivę lub cokolwiek z muzyką i tańcz do tego, nawet z 4 kroki, ale zawsze ;) i sama wymyślaj, improwizuj :D ja tak robię ;) może to nie fachowe, ale przyjemne ;)

dzień dobry! jak tam- bylo jedzonko przed snem?:P czy w snie?:P. ja juz po obfitym sniadanku...pelna energii, sil:)

Dzien dobry:) Dobrze ze jestem usprawiedliwiona:) ale dzisiaj trzymam pasa zacisnietego plus mam 2 godziny treningu wiec bede up i spale duuuuzzzooooo kalori:D Jestem jedno male ale bo mam teraz 2 imprezy dzisiaj na 18-stke a jutro ide do mojego boy-a bo ma wolna chate:P

no wlasnie anula....te weekendy sa straszne bo jak tu pojsc na impreze i nie wypic piwka czy drinka:) a to tez kalorie...albo jak nie zjesc z facetem czegos jak jeszcze ma wolna chate:P no ale przeciez my nie mamy zamiaru sie katowac az tak bardzo, czasem wolno:P:P:P

Dobrze ze macie takie rozumowanie, za to w tygodniu bede sie ograniczac bardziej

Nie mam, nie robie sobie narazie zdjec swojej figury, moze dopiero jak schudne

dziewczyny,ja tam alkoholu NIGDy nie ograniczam, czy dieta czy nie dieta:P Jakos i tam zawsze jakies sa efekty wdchudzania, kg ubywal mimo tego. A jedzonka nie bylo ani we snie ani przed chwala Tobie Opatrznosci:P:P:P Wiecie co? mi jakos dobrze z tym nowym sposobem odzywiania:P Aha, i chyba chudne bo przymierzam spodnie siostry, i sa dobre a zawsze sie w nie nie zapinalam. Zobaczymy. Korci mnie zeby sie zwazyc ale juz poczekam do pon. Dobrze ze ja nie mam problemu z weekendami , bo raczej imprezuje w tygodniu w roku akademickim, a weekendy raczej tak ,,domatorsko\'\', boya nie mam to i z nim nie wychodze i on mnie nie ,,podtucza\'\':P Poki co jestem po obfitym sniadanku, i chyba znowu pojade sobie na grzybki. Mam 10 min autem do lasu, a tak myslalam ze moglabym rowerkiem to wiecej jeszcze bym spaliła:P Ale sie boje ze mi w lesie ukradna...:P ps. mam wrazenie ze moja skora traci sprezystosc i robi sie zwiotczala w zwiazku z ( mam nadzieje bo sie nie wazylam) domniemanym chudnieciem :P Wiec musze sie zapisac na te cwqiczonka w pazdzierniku. i balsam ujedrniajacy przywrocic do pielegnacji:P Pozdr ale sie rozpislaam

Mnie moj nie tuczy, nigdy mu sie to nie uda:P w sobote ma zrobic jakas romantyczna kolacje i bedzie tez filmik

heheh moze moze:) Zaraz zmykam do Gliwic na targi uczelni a pozniej na trening:)

Tu i teraz ona- ja tez chyba co nieco schudlam bo widze po...biuscie- z niego najszybciej schodzi-brzuch tez troszke ale najgorzej to bioderka i tyleczek...ale poczekam jeszcze:),co do skory to trzeba sie ruszac zeby nie stracila jedrnosci i nawilzaj balsamami, wczesniej rob peeling beda one wtedy lepiej dzialac! mi tez dobrze z tym sposobem odzywiania, zdrowszym- choc czasem wygodniej i szybciej byloby lecac do pracy kupic drozdzowke, sok itp a nie robic salateczke rano:) no ale cos za cos:)

ja bym chciała stosować te peelingi z kawy ale nie mogę bo nie ma mnie w domu :) jestem u ciotki ... nie chce jej zapchać wanny ;) w domu to po każdym peelingu kret w łapkę i wlewałam ten syf a tutaj nie chce eksperymentować ;) jak wynajme coś to wtedy będę dzialać :) z peelingiem

dzień dobry wszystkim. ja dopiero dotarłam do pracy. ale od razu zajgladam co u Was. Chce sie pochwalic że wczoraj mój ostatni posiłek byl o 18. Jestem z siebie dumna. Było ciężko bo ja chodze spać koło 1 i zazwyczaj cis jeszcze podjadam ok 22. Ale jakoś sie powstrzymałam więc jestem dobrej mysli.

wiesz eseczka_24 tak sobie myslę że moze i zuch ze mnie ale chyba dałam rade bo sobie myslałam że przeciez trzymacie za mnie kciuki :)

ewunia brawo...czyli z silna wola u Ciebie jest calkiem ok, nie zlamalas sie.brawo! tylko zebys z tej dumy i radosci dzis nic nie podjadla na noc:P trzeba pamietac o swoim celu i czasem wycofywac sie ze zlych pomyslow...co do jedzenia o 22:)

jak mi się chce bardzo jeść to idę do łazienki i myje zęby :) mięta w paście powoduje że tracę smak a co za tym idzie apetyt na to coś :) :) pozatym częste mycie zębów jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;)

Kropka- stosuje balsamy i peelingi ( balsam codziennie, peeling 2 razy na tydz) ale....nie wiem, jakos malo to u mnie skuteczne, chyba przez toze mam kompletnie niewyrobione miesnie, 0 sportu skierowanego na konkretna partie ciala, w moim przypadku wlasnie brzuch i uda. Robisz sobie salatki do pracy? wow, mi pewnie by sie nie chcialo i pewnie jednak kupowalam te drozdzowki. ech, musze wygonic tego lenia bo nie bedzie dobrze. :P No i bez fajek jestem dzielna, drazni mnie teraz jak w domu pala, no ale wiem to dopiero 3 dzien, ale mam mozna wole tym razem:P tzn silna:p no a ztym biustem...u mnie tosamo, niestety:p eseczka 24- ja z kawy nigdy nie stosowalam, a slyszalam ze triche zmiejsza widocznosc rozstepow, gzdie je kupujesz jak stosujesz i jak czetso? ewunia26- ja tez wczoraj spasowalam o 18:P tez bylam dumna bo jednak tez bylo ciezko:p a ja tez myje zeby bez przerwy zwlaszcza ze bez fajek to mam ogromny apetyt. W ogole to jest tu niezly ruch, oby tak dalej, wpadne wieczorkiem, albo wczesniej jakby mi sie nudzilo.:P

aha, i ten topic pomaga, wczoraj jak chcialam cos zjesc po 18 to mpmyslalam ze wypadaloby to potem tu napisac, a ze obciach- zrezygnowalam:P

tu i ona-robie salateczki takie z pomidorka, ogorka, salaty, fety,papryki, czasem z tunczykiem-raz dwa i gotowe ale jednak troche czasy zabiera rano...ciekawe jak dlugo bede tak robic je:P, co do peelingu kawowego to sie go samemu przyrzadza w domu-gdzies na forum o tym bylo ale mi sie nie chce w takie cos bawic i kupuje zwykly w sklepie:) a co do skory to pewnie chodzi o ten ruch- mi zredukowal sie cellulit na biodrach i posladkach jak zaczelam cwiczyc i w ogole zbite bardziej to cialko:). Nie pal \"tu i ona\"- po co to komu-3 dni to juz jest duzo wbrew pozorom-jak teraz sie nie zlamalas to trwaj w tym juz do konca zycia!!!!:D

tu i teraz ONA ja tez pare miesiecy temu rzuciłam palenie stąd moje klopoty wagowe. nie wspomnę juz o źle dobranych pigułkach anty. wszystko to spowodowało że przestałam sie lubić :( i masz rację obciach na topicu napisać że sie nie udało. własnie to pomaga w powstrzymaniu sie od wejscia do kuchni. a co do jedzenia to ja tez robiuę sobie sałatki do pracy i gotuję sobie w pracy zupy. Takie proste: kostka rosolowa i mrozonka hortex. smakuje super. najjem sie takiej zupki i mi przechodzi. nie mam potrzeby jedzenia dania głównego. Najgorzej ze słodyczami. ale tez sie wyrzekne w końcu.

no ja zupek nie ugotuje w pracy dlatego cieply obiadek jem jak wracam ok.17. slodycze to jest tez moja slabosc ale ostatnio staram sie owocka albo suszone owocki jesc jak mam ochote na cos slodkiego:)

Gość lo.m
wzrost:160 waga:50kg chcialabym zrzucic jakies 3kg :(