Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweczka_19

bylam dla niego tylko kolejna dziewczyna?

Polecane posty

Gość mroweczka_19

Niedawno wrocilam z Turcji. To byl niewatpliwie moj najlepszy wyjazd jak do tej pory. Poznalam pewnego sympatycznego Turka... zaczelo sie juz od pierwszego dnia naszego przyjazdu do Turcji...rzucilam walizki w pokoju w hotelu i powiedzialam do kolezanki, ze wyruszamy na miasto, ale przez jakis czas bladzilysmy i nie wiedzialysmy jak dojsc do centrum miasteczka. On pracowal w lokalnej agencji organizujacej wycieczki po Turcji, dostrzegl nas-w koncu krazylysmy kolo jego biura i spytal czy nam nie pomoc, potem wytlumaczyl swoja swietna angielszczyzna jak dojsc do centrum. Wtedy nie zwrocilam jeszcze na niego uwagi, wydal mi sie zwyklym Turkiem..potem spotkalysmy go jeszcze kilka razy w jego biurze, zapraszal nas do cafe, ale ciagle wymyslalysmy cos, zeby nie isc..sama nie wiem dlatczego..dopiero jak wpadlysmy na niego na miescie zgodzilam sie na spotkanie. I okazal sie cuudowny...mial fantastyczny, bardzo delikatny, miekki glos..nigdy nie spotkalam czlowieka z takim glosem. Mial ciemna karnacje, ciemne oczy i piekne czarne wlosy, zawsze swietnie ulozone. I co odroznialo go od innych Turkow -byl niesmialy i to bylo niesamowite:) malo mowil, ale zawsze potrafilam z niego wszystko wyciagnac. Chodzilismy razem na plaze nocami, do disco, na piwo...bylo swietnie. A jeszcze gdy dowiedzialam sie, ze wczesniej pracowal jako model to nie moglam uwierzyc, ze spotykam sie z takim facetem.. No ale pewnego razu na plazy zaczal mnie dotykac po udach, powiedzialam mu zeby przestal. Nie wiem czy chcial czegos wiecej-nie wygladal na takiego, w kazdym badz razie ja nie chcialam kochac sie z nowo poznanym czlowiekiem.. Nastepnego dnia spotkalismy sie i umowilismy na wieczor. Przyszlam z kolezanka (chodzilismy na podwojne randki) pod jego biuro (juz skonczyl prace) ale go nie bylo..jego kolega z biura zaoferowal, ze do niego zadzwoni..zrobil to i przekazal, ze on juz do nas idzie..ale czekalysmy i czekalysmy i nie przyszedl...Najgorsze to, ze nie wygladal na chlopaka, ktoremu zalezy tylko na spedzeniu nocy z dziewczyna, spotykalysmy sie razem zeby pogadac, w disco i bylo bosko.. Nastepnego dnia byl wyjazd, wiec nawet sie z nim nie pozegnalam...Bylam dla niego tylko kolejna dziewczyna? Naprawde nic dla niego nie znaczylam? Zwykla przygoda? :( tesknie za nim, ale wiem ze to nie ma sensu...wiem, ze lubil ze mna spedzac czas, ale chyba sie przeliczylam myslac, ze bedzie mnie uwazal za kogos waznego, przyjaciolke moze pozniej cos wiecej? Smutno mi myslec, ze bylo minelo, ze dla kogos takie dnie i noce spedzone razem nic nie znacza..:( moze ktos byl w podobnej sytuacji? Co o tym sadzicie...?

Gość sandra 11111
mrowka, a jak myslalas, ze turek bedzie sie na ciebie tylkopatrzyl i usmiechal??? bylam w Turcji, mieszkam kolo turkow, wszyscy wiedza jacy sa:))

Gość Liczył
że cie wystuka. Zobaczył, że nic z tego, to zainteresował się pewnie inną co mu da to czego chce.

Gość mroweczka_19
ehh...macie racje bylam naiwna, a zupelnie nie wygladal na takiego..

Gość sandra 11111
a tak na marginesie, ktory facet wyglada na takiego??????

Gość hggeg
tak, bylas kolejna dziewczyna. ile masz lat?

Gość hggeg
a teraz popatrzylam na nicka, domyslam sie, ze masz 19, popraw mnie jesli sie myle ;)

Gość mroweczka_19
tak 19, najgorsze to, ze inni Turcy wydzwaniaja z propozycjami malzenstwa i zamieszkania z nimi lub przynajmniej chca pogadac, a z nim zero kontaktu..

Gość szczerze mowiac to
lepiej uwazac na turkow z okolic hoteli!!! Wiem, bo moj facet jest turkiem i mam wielu znajomych z turcji, wszyscy mowia to samo. Tam jest cos w rodzaju polowania na turystki,a z drugiej strony turystki tez przyjzdzaja tam, zeby sie wyszumiec, wiec nie ma sie co dziwic. Glowka do gory

Gość oni tacy po prostu sa
totalna zlewka, bo juz maja inna laske na oku i do niej zarywaja; bo moze ona to mi da sie wystukac. tylko o to chodzi. czulosc to tylko puste slowka, a chodzi o stukanie i zrobia wszystko by to zdobyc. nie masz czym sie zamartwiac, tylko cieszyc sie ze mu nie dalas i nie zarwalas jakiegoch syfa. pa

Gość ofe rma
"a tak na marginesie, ktory facet wyglada na takiego??????" ja. bo nie ma znaczenia kim jesteś tylko czy masz "ciemne oczy i czarne włosy, zawsze świetnie ułożone". jak nie to jesteś tylko obleśnym zbokiem po którym można się spodziewać tylko najgorszego.

Gość Typowy SK
Jak wogóle biała kobieta może spojrzeć na brudnego Turasa :o. I takie są właśnie Polki - chętnie dają duupy wszystkiemu co jest ciemniejsze.

Gość wiesz co przeczytałam tylko
początek i twój nick mroweczka_19 "Niedawno wrocilam z Turcji. To byl niewatpliwie moj najlepszy wyjazd jak do tej pory. Poznalam pewnego sympatycznego Turka... " Nie musiałam czytać dalej żeby wiedzieć Tak byłaś dla niego tylko kolejną dziewczyną. Zwykły wakacyjny flirt z obcokrajowcem a te już liczą na miłość życia. Żenada.

Gość wiesz co przeczytałam tylko
w dodatku zastanów się. On już na początku w ogóle Cię nie znając zapraszał Cię po kilka razy na spotkania i się nie zniechęcał. To jak z taką łatwością mu przychodziło Cię zapraszać mimo że byłaś zupełnie obca to chyba nie był taki nieśmiały. To równie dobrze może zapraszać i inne młode dziewczyny - turystki na randki.