Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Go艣膰 Niesmiala
Wpad艂am si臋 przywita膰 i wszystkich pozdrowi膰:) Kochani!!!馃憚 dzi臋ki Bogu troch臋 i u mnie popada艂o...Zaraz zdrowsze powietrze...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niesmiala
Witaj Nowa ,milo ciebie widzie膰 u艣miechni臋t膮 i zdrowa馃憚

Udost臋pnij ten post

Milo pozdrawiam!!! Clay dzie艅 藕le si臋 czu艂am , by艂o tak duszno , ze nie by艂o czym oddycha膰... Chwilami mia艂am zawroty g艂owy , mo偶e od tej gor膮czki , mo偶e skoki ci艣nienia... Nie mam poj臋cia co to by膰 mog艂o.. MM chcia艂 ju偶 dzwoni膰 na pogotowie, ale go uprosi艂am i obieca艂am , ze jutro rano do lekarza p贸jd臋:) Nowa witam i ciesze si臋 , ze ju偶 wr贸ci艂a艣:)馃憚

Udost臋pnij ten post

Kasiu , ciesze si臋 z twojego szcz臋艣cia... zaraz wracam...

Udost臋pnij ten post

Zaparzy艂am sobie mi臋ty... Moze kto艣 ma ochot臋:? Ja w upa艂y pije litrami mi臋te...

Udost臋pnij ten post

Lammo馃憚 u艣miechu 馃憚 Kreseczko馃憚 Grazko馃憚 Samotny馃憚 Kasimo馃憚 I WBW馃憚馃憚馃憚 Do jutra ...dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grazka 54
ZAGAdki Nie jedz膮, nie pij膮 a rosn膮? - Ceny. Kto jest najlepszym matematykiem na 艣wiecie? - Kobieta: dodaje sobie urody, odejmuje lat, mno偶y dzieci, dzieli 艂o偶e. A jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na 艣wiecie? - Kobieta: wpada w oko, rani serce, szarpie nerwy, dziurawi kiesze艅 i wychodzi bokiem. Jak brzmi najmilszy zwrot w j臋zyku polskim? - Zwrot podatku! Dlaczego na wsi kobiety szyj膮 m臋偶om kalesony z folii? - Bo pod foli膮 szybciej ro艣nie. Co wsp贸lnego maj膮 ze sob膮 pijana kobieta i fiat 126p? - I jedno i drugie wstyd prowadzi膰. Czym si臋 r贸偶ni grzech od 偶alu? - Grzech w艂o偶y膰, a 偶al wyj膮膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Za buziaki dzi臋ki i ja cmokam was 馃憚:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Zagadki Super.:-D U艣mia艂em si臋 GRAZKO... Ale to wszystko si臋 zgadza:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Saro Jutro koniecznie do doktor贸w:) Ma艂偶onek ma racje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Na brzegu jeziora stoi dw贸ch w臋dkarzy. Przed nimi p艂ywaj膮cy na nartach cz艂owiek znika pod wod膮. Ruszaj膮 mu na ratunek. Po chwili wyci膮gaj膮 topielca na brzeg. Reanimuj膮, robi膮 sztuczne oddychanie. - Roman - m贸wi nagle jeden z w臋dkarzy - to chyba nie ten. Nasz mia艂 na nogach narty, a ten ma 艂y偶wy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Idzie w臋dkarz przez las z dwoma wiadrami pe艂nymi ryb, gdy nagle spotyka stra偶nika. - Udany po艂贸w. Mam nadziej臋, 偶e ma pan kart臋 w臋dkarza? - Nie mam, ale to s膮 moje rybki z akwarium. - Rybki z akwarium? - Wpuszczam rybki do wiaderka, id臋 nad jezioro, wypuszczam je, 偶eby sobie pop艂ywa艂y i kiedy klasn臋 dwa razy, wracaj膮 do wiaderek. Stra偶nik nie uwierzy艂, wi臋c obaj id膮 nad jezioro. W臋dkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija pi臋tna艣cie minut i nic. Zniecierpliwiony stra偶nik pyta: - No i co? Niech pan je wo艂a! - Kogo? - Rybki! - Jakie rybki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
M膮偶 wraca do domu z pracy p贸藕niej ni偶 zwykle. Po cichu otwiera drzwi i wchodzi do sypialni. Spod ko艂dry wystaj膮 cztery nogi zamiast dw贸ch. Zdenerwowany bierze "pa艂臋" zza drzwi i wali ni膮 w ko艂dr臋. Po tak wyczerpuj膮cym zadaniu idzie do kuchni, 偶eby si臋 czego艣 napi膰. Wchodzi patrzy a tam siedzi jego 偶ona i czyta pismo i m贸wi: Cze艣膰 kochanie, przyjechali dzi艣 Twoi rodzice i po艂o偶y艂am ich w naszej sypialni. Mam nadzieje 偶e ju偶 si臋 przywita艂e艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Rybak z艂owi艂 z艂ot膮 rybk臋 i jak to nie zwykle bywa rybka rzecze: -Wypu艣膰 mnie dobry cz艂owieku a spe艂ni臋 twoje jedno 偶yczenie. Rybak pomy艣la艂, pomy艣la艂 i m贸wi: -Chcia艂bym si臋 ostro najeba膰!! I dosta艂 robote w "Biedronce".....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Dw贸ch facet贸w 艂owi ryby. Jednemu z nich bior膮 co chwil臋, a drugi tylko moczy kije w wodzie. Ten pechowy wreszcie nie wytrzyma艂: - Prosz臋 mi powiedzie膰, na jak膮 przyn臋t臋 pan 艂owi? - 艁api臋 na pastylki na syfilis - zadrwi艂 ten drugi. Pechowy zostawia sprz臋t na brzegu i p臋dzi do apteki. - Poprosz臋 4 opakowania pastylek na syfilis. - A co, z艂apa艂 pan? - zainteresowa艂 si臋 偶yczliwie aptekarz. - Jeszcze nie, ale znam super miejsce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasimo..
Ja tez musz臋 sie raz wybra膰 .-D Na RYBY:-D Albo na jagody :-D

Udost臋pnij ten post