Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry82

Dlaczego mężczyźni kochają ZOŁZY ?? Dziewczyny czas na zmiany !!!!!

Polecane posty

\"kilka razy nawet fajnie mi sie z toba rozmawialo,ty też to stwierdziłes,a za chwilke bedąc pod innym nickiem na innym topiku,jestem przez ciebie jechana rowno..........\" no bo jesli piszesz jakies dziwactwa, to sie z Tobą nie zgodze... a jelsi normalnie, to sobie fajnie gadamy

szubrawy ale ja normalnie z toba rozmawiam na każdym topiku tak samo,tylko w ciebie cos wstępuje i po chwili sie zastanawiam za co cie lubiłam na poprzednim??? daj sobie na luz i traktuj wszystkich tak samo bo nie wiesz na kogo trafiasz,a mnie to bardzo zabolało............ścięłam sie ostatnio z tobą bardzo,bo juz nie wytrzymałam. :(

ale nazwalas mnie szubrawy, wiec oczywiste jest, że o niego chodziło... i niestety Twoja \"sprytna\" intryga nie wyszła... :(

widze ze ktos reaktywowal topik o zolzach:):):):):) pozdro dla wszystkich zolz:):):):)

Gość buleczka1
czy moze ktos mi powiedziec w jaki sposób moge zdobyc ta ksiazke bo ja nigdzie jej znalezc nie moge... pomocy!!!! moj e-mail buuleczka@op.pl

Gość chyba zarty..
a moj facet chyba nalezy jednak do tych, ktorych i bardziej sie olewa tym bardziej cie pragna, jak bylam totalna zolza i mialam wszystko gdzies to sie chcial ze mna zenic odkad wyznalam mu swoje uczucia, odkad wie ,ze mnie"ma" ma mnie w dupie...traktuje mnie jak kumpla nie jak kochanke...czasem uaktywnia sie jak pojawia sie inny facet...ale to trwa krotka chwile...kiedys stosowalam metody zawarte w ksiazce i zaczelo skutkowac...potem przestalam ...musze wrocic do tych metod...tez mi sie to nie podoba ale mam ochote utrzec mu nosa...

Gość Dlaczego Mężczyźni Kochają Zoł
Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy

Gość nuuuuudaaaaaaaaaaaa
gadacie jeszcze o tym?????

Gość ebookkkkk
może ktoś mi przesłać tego e-booka???? :) proszę :) cappuccino_di_a@o2.pl

Gość fffffffffffffffffffddddddddd
eeeeeeeee

Gość gupie cipki to czytajom

Gość pomamrańczowy pomarańczowy
temat ciekawy nie powiem

Gość brzoskwnika86
Hej wszystkie kochane Zołzy! Pomocy! poradźcie co byście zrobiły w takiej sytuacji: Facet przychodzi wcześniej z pracy. Głodny. I robi wielki cyrk, że nie ma obiadu! W sposób jakiego nienawidzę mówi, że "nawet się nie postarałaś, żeby był." Wieczorem się wpienił na wysadzone korki, ale wrzeszczał na mnie. Dziś po powrocie już na pewno nic nie dostanie;p Pierwszy raz mnie tak ostro potraktował, wiem, że nie mogę zachować się jak miła dziewczyna, bo to będzie koniec. ;)

Gość brzoskwnika86
Hej wszystkie kochane Zołzy! Pomocy! poradźcie co byście zrobiły w takiej sytuacji: Facet przychodzi wcześniej z pracy. Głodny. I robi wielki cyrk, że nie ma obiadu! W sposób jakiego nienawidzę mówi, że "nawet się nie postarałaś, żeby był." Wieczorem się wpienił na wysadzone korki, ale wrzeszczał na mnie. Dziś po powrocie już na pewno nic nie dostanie;p Pierwszy raz mnie tak ostro potraktował, wiem, że nie mogę zachować się jak miła dziewczyna, bo to będzie koniec. ;)

Gość brzoskwnika86

Gość awerti[p
czy moze mi ktos wyslac na maila ta książke? baaaaardzo prosze magdalenaog@interia.pl