Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry82

Dlaczego mężczyźni kochają ZOŁZY ?? Dziewczyny czas na zmiany !!!!!

Polecane posty

Was wszystkich juz doszczętnie.... nigdy nie rozumiałam hasła: w tym szaleństwie jest metoda....ale jaka łupia byłam ;) Głupi ten, co głupio robi... zabawa przednia :)

niniejszym chciałbym wszystkich szanownych Kafeteriuszy i Kafeterianki przeprosić za mojego brata tak, to prawda, zawsze był gorszy, brzydszy, niższy wypadały mu włosy i psuły się zęby mama biła go kablem od żelazka ale starałem się go wspierać, naprawdę, chciałem mu wpoić pewne wartości... razem z babcią robiliśmy co mogliśmy aby wyszedł na ludzi już myślałem, ze się udało już dochodziły słuchy, że urządził sobie zycie z pewną miłą panną a tu klops! przegrywa zycie na Kafeterii.......

co za durny temat :O pojecie zolza jest szeroko rozumiane,wiec jak mozecie sie do tego bezposrednio odnosic:O poza tym taka rasowa zołza nie potrafi być stworzona,taka się po prostu jest z natury i koniec kropka

Gość TaffflaLodu
On ma 25 lat, ja 21. Byliśmy ze sobą 2 lata. Dałam mu całą siebie. Byłam jego pierwszą dziewczyną i pierwszą kochanką. Kiedyś powiedział, że mnie kocha a później stwierdził, że chyba mu się wydawało. Na koniec powiedział, że chce być sam. Ma trudny charakter i nie wie czego chce od życia. Myślicie, że kiedyś będzie żałował swojej decyzji. Powiedział, że jestem dla niego najważniejsza na świecie i chce przyjaźni. Po zerwaniu dzwonił do mnie przez kolejne 5 dni. 6-stego dnia nie wytrzymałam i napisałam: "zapomnij o mnie". Nie można przecież zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko. Bardzo cierpiałam w taki układzie bo kochałam a on chyba nie :(

taka jedna niewiedząca --- badz ponad to, od pomaranczy i tak lepsze sa mandarynki ;)

tafla lodu-->> stereotyp w dzisiejszych chwilach życia ;) nic dodać nic ująć-może zacznij choć trochę przysposabiać się do swojego nicka ;) wtedy nikt do Twego serca sie nie przebija=nie zrani .

pomarańcza a teraz wyskoczyłaś ni z gruchy ni z pietruchy :) no, ale ludziom czasem bije :)

nie powiem ci jakich nicków tu uzywam na forum,ale zdziwiłbyś sie,jednego razu uważasz mnie za rewelkę a drugiego po mnie jedziesz jak po szmacie,tylko oceniając z góry.......... nie umiesz sie od tego powstrzymać,kilka razy nawet fajnie mi sie z toba rozmawialo,ty też to stwierdziłes,a za chwilke bedąc pod innym nickiem na innym topiku,jestem przez ciebie jechana rowno..........

no niestety :) nie popełnia błedu tylko ten, kto nic nie robi....i tyle!!!!!!!