Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry82

Dlaczego mężczyźni kochają ZOŁZY ?? Dziewczyny czas na zmiany !!!!!

Polecane posty

Gość Cherry82
Psycholog no to teraz mnie zażyłaś ;) ja sie wymądrzam haha ;P nie atakowałam innych ktorzy maja inne zdanie tylio wyjaśniłam o co w tej ksiezce chodzi bo duzo osob w ogole nie ma pojecia ;) a zołza to jest jest kobieta zła, pisałam to nie jest dla mnie biblia ale ksiazka warta polecenia dla kobiet ;) i nie zazdroszcze, bo kocham mojego narzeczonego i on mnie :) wiec pani psycholog przykro mi ale jestes w bledzie

Gość psycholog malgosia1976
Rady w tej ksiazce sa dobre na poczatku znajomosci,ktos to juz tu napisal i mial racje.Ale w zwiazku? Dziewczyny,to nie jest tez wszystko takie proste jakie wydaje sie po przeczytaniu tej ksiazki.

\"nie,ale Ty atakowalas tez tych ktorzy nie atakowali Ciebie. Jestes agresywna troche moim zdaniem i sie po prostu wymadrzasz moim zdaniem\" to wpływ tej książki :P:P wlasnie nieumiejetne stosowanie przekazanych tam zasad

Gość Cherry82
Psycholog haha tak kiedys byl taki topik i go czytalam i tam dziewczyny sie wspieraly wiec Ci sie chyba cos pomylilo i jakie Ty masz prawo by watpic czy ktos nie jest szczesliwy w zwiazku :O

zmartwie Cie bo jestem psychologiem-widzisz-wychodzi z Ciebie jad,zaraz takie stwierdzenia wysuwasz-i to jest wlasnie to o czym pisalam-atakujecie sie wszystkie nawzajem,czepiacie sie o kazde slowko kogos kto napisze na tym forum,zaraz go obrazacie itd. Moze troche wiecej zyczliwosci drogie panie?

Gość Cherry82
Komiczne a skad T mozesz wiedziec czy nieumiejetne skoro jej nie czytales :) Psycholog tak tak masz racje swieta racje ;) absolutnie zgadzam sie we wszytkim co napisalas - teraz Ci pasuje ? :P dla mnie Twoje wypowiedzi daleko od psychologa są ;) daaaleko

bo do faceta nie mozna być zbyt ostrym... zatem zakladam, ze ta książka nie jest AŻ tak durna by dawac takie rady

Gość Cherry82
a ktoś o ostrości tu pisał ? ;]

cherry psycholog być moze mówi o innym topiku bo tematów o zołzach było mnóstwo. Jeden z nich był własnie taki na którym wspierałyśmy się. Pani psycholog: żeby dyskutowac o jakiejś ksiażce trzeba najpierw przeczytać i ją zrozumieć. To co wytykałam tu niektórym to to ze nie zrozumieli tego o co w niej chodzi. Komiczne: powtarzam jeszcze raz. Nikt nie mówi ze zołza z ksiązki ma być oschłą obojętną suką, która olewa swojego faceta. I w jednym masz rację: nic na siłę. trzeba mieć wyczucie w byciu zołzą

wiesz cherry czemu zwatpilam? bo kobieta do konca szczesliwa naprawde nie musi stosowac zadnych gierek,trzymac swoich uczuc na wodzy itd. Pan komiczny mial racje wielokrotnie w swoich postach oprocz kilku wyjatkow ale mysle ze to z checi zwrocenia na siebie uwagi. Wszedzie najwazniejsze jest wyposrodkowanie, i powiem wiecej-bardzo spodobalo mi sie jak tu ktos napisal ze mozna pogodzic i spotkanie z kolezanka i z facetem. Wlasnie o to chodzi w zwiazkach,zeby zadna ze stron nie czula sie odtracana i mniej wazna.

Gość Cherry82
Taka jedna mniejsza z tym, ale wiesz ile tu mozna powtarzac kto to zolza , ze nie wszystie rady są dpbre, że trzeba miec umiar, ludzie i tak widza co chca widziec i mozna pisac po 100 razy i nie dotrze do nich , jak grochem o sciane..............

Gość Cherry82
Komiczne - bo nie godzie sie by ktos po mnie jechał ? Bo potrafie odpowiedzieć z ironia i sarkazmem ? Bop nie pozwalam by ktos jechal po mnie i obrazal nie znajac mnie ? No proszę Cie ile tu tu zaczepeknarobi leś :P już podzieliles kobiety na dwa typy wiec ? ;]

Małgosia, sorry, ale nie wypowiadasz się jak psycholog. Większość nie czyta ze zrozumieniem:P albo nie zwraca uwagi na niewygodne posty:P:P

Gość fffdf
nie chce mi sie czytac wszytkiego,m ale zgadzam sie z cherry82, moj facwe jak mial podane wszystko na tacy to zacal powili sie mniej starac (nie olewac!) no i po przeczytaniu ksiazki zmeinilam swoje nastawenie i jest bajka :)

a co do zrozumienia ksiazki,to kazdy rozumuje ja inaczej,jest ona przekoloryzowana i niektore panie biora doslownie te rady,ktore tez nawiasem uwazam ze niepotrzebnie sa tak przekoloryzowane bo autor mogl pomyslec ze wlasnie te rady beda wziete doslownie przez niektore panie i wyrzadza im wiecej szkody niz pozytku. Ogolne przeslanie brzmi zeby miec tez swoje zycie,czas na fryzjera,kosmetycke,spotkanie z psiapsiola, ALE niekoniecznie musi to byc kosztem partnera,no chyba ze nie ma innej opcji. Czy z tym sie zgadzacie?

Gość Cherry82
ffdf dokladnie o to mi chodzi :) nie o olewanie i bycie baba zimną bez uczuć :) Pani psycholog bogate wnioski :)

Gość Cherry82
Komiczne to mi nie mow ze jestem agresywna bo odpowiadam na Twoje prowokacje, bo nie potrafie nie odpowiedzieć na takie rzeczy co piszesz :P Mam swoje zdanie i go bede broniła:) a i pani psycholog tam co ktos pisal ze mamy sie dostosowac do tego kiedy facet jest zajety to mozemy sie spotykac.......... yyy jak mam ochotre spotkac sie z kolezanka pomimo iż moj facet ma wolne to pojde , jest dorosly wiec moze sam sobie zorganizowac jakos czas i to ze pojde nie uzna ze odtracenie go :O

ja chciałam poprzeć niektóre koleżanki co piszą ze zołzy nie są oschle olewające itd. :D zołzy okazują uczucia jak najbardziej...komplementują faceta, dziękują mu, przytulają, całują, uwodzą, spędzają czas...tyle że robią to w nienarzucający się sposób...nie osaczają wyznaniami, nie nadskakują 24h na dobę...nie siedzą w domu same cały weekend w stanie gotowości randkowej bo a nóż on zadzwoni jak jakaś Bridget J., tylko spotykają się z przyjaciółmi lub jada do spa...zołzy po prostu znają złoty środek w uczuciach...potrafią sprawić by facet czuł się jednocześnie kochany i nie czuł wyrzutów sumienia za swoje pasje i piwo z kumplami i do tego wiedział umiał liczyć się z jej uczuciami.

Gość Cherry82
psycholog no to wlasnie bylo pisane milion razy by do tego z dystansen podejsc a ksiazki nie traktowac jak Biblii

Gość Cherry82
dwa razy trzy kropki - nic dodać nic ująć:)

zgadza sie,nie wolno traktowac jej jak biblii. Co do tych spotkan to przejrzalam jeszcze raz ta dyskusje i nie znalazlam madrosci zeby spotykac sie z kolezanka tylko kiedy on jest zajety,spotkalam sie z tym co ja tu napisalam-ze da sie pogodzic i spotkanie z kolezanka i z facetem 9np.jak on jest zajety to mozna spotkac sie z psiapsiola a wieczor z nim-i to uwazam za bardzo dobre.Ale prosze Was,nie najezdzajcie tak na siebie,skoro jestescie wszystkie takie szczesliwe to okazcie sobie zrozumienia,a nie atakujcie sie nawzajem jedna druga.Wkoncu wszystkie jestesmy kobietami i powinnismy sie wspierac.

co do koleżanek, hobby i swojego życia. Trzeba miec czas na wszytko. Wiadomo że jak się nie mam czasu na partnera to się chłop wkurzy i pójdzie w cholere. Duzym błędem niektórych miłych dzierwcyzn jest to ze rezygnują ze wszytkich swoich planów bo pan i władca znalazł akurat wolny czas więc juz pędza na spotkanie z nim. Albo wyczekują z utęsknieniem: \"ach, kiedy on zadzowni. Nie umawiam sie z nikim przez cały tydzien bo pan moze zadzwonić.\"

taka jedna- opisujesz tokscyczny związek- masz rację, nikomu na tym nie zalezy, chyba, że ktoś świadomie brnie w takie bagno- powinien się wtedy zgłosic do poradni a nie poradnika.

taka jedna niewiedzaca-oczywiscie,tak nie powinno byc jak mowisz. Nalezy czasem po prostu powiedziec ze sluchaj,w piatek mam np.fryzjera czy basem albo ide z kolezanka na zakupy i nie ma mnie i wtedy nie ma zmiluj ze dzwoni ksiaze i chce sie spotkac a my wszystko rzucamy (no,chyba ze naprawde sie wali i pali,ale to sytuacje ekstemalne,rozumiecie o co mi chodzi). Ba,wtedy ksiaze powinien zostawic nas w spokoju,pozyczyc milego plywania itp. i poczekac az same sie odezwiemy jak bedziemy juz wolne.

kinka tak, masz rację by w sytuacjach kryzysowych zgłosic się do poradni. Ale jest cała masa sytuacji które nie potrzebują od razu pomocy fachowca.Ksiązki sa po to by dawać nam pewne wskazówki, wyjaśnienia, porady - ukierunkowują nas ale nie moga być wyrocznią.

Gość Cherry82
Psycholog tak jak napisałaś :) a to by spotykac sie kiedy facet jest zajety pisala bodajze taa jedna zoska :)