Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry82

Dlaczego mężczyźni kochają ZOŁZY ?? Dziewczyny czas na zmiany !!!!!

Polecane posty

\"Oj No\"...:O Niektórzy tak mają faktycznie,że nie potrafią zdzierżyć czyjegoś odmiennego zdania.Bo jeśli odmienne od tej wytycznej która wyznacza ogół to juz jest wielkie haloooo

Większą część przeczytałam ale potem nie chciało mi sie już tracić czasu na takie brednie,tam są opisane schematyczne działania,żadna (jak tam bylo nazwane) mila dziewczyna nie przestawi sie naturalnie na tor dzialania zołzy,ale mam na myśli taką prawdziwą zołze...Ona moze być podobna do takiej silnej kobiety ale nigdy na dłuższą mete sie nie utrzyma bo z natury jest po prostu słodziutka istotką :)

słuchajcie wiecie co jest najgorsze????????????? nie umiecie wszystkie rozmawiać.............. po 1. temat jest inny. po 2. każdy ma prawo do swojego zdania. po 3. nikt nie ma prawa krytykowac innych ,bo maja je inne zdanie!!!!! gdzie sie nie wejdzie teraz to pełno takich co to tylko zamieszania chca narobic,aż sie człowiekowi odechciewa tego wchodzenia tu na forum........... Jestem \"zołza\" ale taką która jest kochana i ma wyczucie tego zołzowania.... i nie przegina ani w jedna ani w druga stronę, czego wam wszystkim życzę......... wycofałam sie ze zwiazku który był dla mnie toksyczny, niszczęśliwy,poznałam kogoś kto darzy mnie uczuciem,czystym uczuciem-ale dużo jszcze problemów muszę posprzątać po poprzednim związku........ nie poddam sie,bo nie mogę,tego oczekuja moje.......... czrownice wiedzą kto..;)

no widzisz pomarańcza... dało się? napisac coś mądrego? krytyka oczywiście jak najbardziej ale wnosząca coś sensownego a nie tekst w stylu: durne. A jeśli juz się coś krytykuje to nalezy wyjaśnić dlaczego i co mi się nie podoba. Nie o to chyba chodzi w dyskusji.

Zawsze daje się napisać coś mądrego:) Tylko,że czasem aby porozumieć się z kimś trzeba sie zniżyć do jego poziomu... (mam na mysli dyskutę o mandarynkach) A co do tego ze to byla krytyka(slowo durne) to juz względność,dla Ciebie krytyka,dla mnie -moje odmienne zdanie.

pomarancza.....1 -- wiesz co to jest poczucie humoru? Widocznie nie wiesz ze czasem zart moze rozladowac sytuacje

żart,jak najbardziej:) ale są żarty do uśmiania się a są żarty...:O bez komentarza... A Twoj żart byl mieszanka tej drugiej opcji + kąśliwej ironii na temat nazwy mojego nicka...

moj zart byl tylko zartem i nie dorabiaj do niego ideologii, masz inne poczucie humotu, trudno, koniec na ten temat

Gość chokalatte
laski wszystkie z Hogatowa na chwilke do nas......... zapraszam.;)

Gość Cherry82
ALe filozofujecie ;)

nazywaj jak chcesz: ale jeśli masz odmienne zdanie to wypada w skrocie opisac dlaczego - żeby inni dyskutanci mieli się do czego odnieść. A co do zniżenia się do czyjegoś poziomu.. pierwsza wyskoczyłas jak filip z konopii z tekstem durny temat - więc prosze, nie każ zniżać nam się do Twojego poziomu :) A co do tego co pisałas o książce: tak, ksiązka opisuje pewne schematyczne działania, ale autorce nie chodzi o to by slepo naśladowac przykłady z jej ksiażki. Podaje proste przykłady by łatwiej było zrozumieć pewne mechanizmy. Wszystko trzeba robić z wyczuciem i z wrodzoną sobie naturalnością. A co do bycia miłą istotką i bycia naturalną zołzą: moim zdaniem ksiązka ta jest skierowana do kobiet ktore tak naprawde gdzieś tam zawsze były zołzami tylko czasem zapominały o tym. Miłe dziewczyny które mają wpojone od dziecka ze mają być posłuszne facetowi - nigdy nie zmienią się w zołzy bo nigdy nie będa mieć takiej potrzeby.

\"to wypada w skrocie opisac dlaczego\" Wypada? a dlaczego?bo takie są obecne kanony uprzejmości? Nie,mi nie są potrzebne odnośniki osób postronnych,ja wypowiedzialam tylko swoja opinię i nikt nie musi jej komentować No i do znudzenia można powtarzać że słowo durny było tylko i wyłącznie moją opinia.A że durne? jak najbardziej prymitywne określenie i jakże bardzo równoznaczne z książką.

więc wybacz pomarańcza ale prymitywnych wpisów tutaj nie potrzebujemy :) Założ sobie własny temat i napisz jaka ta prymitywna ksiązka i pozwól innym w sposób prymitywny sie o niej wypowiadać :) dziękuje za uwagę

Bede wspaniałomyślna i ostatecznie wybacze ;) A opinie to nie tylko te pod pseudonimem pozytywnych wpisow,każdy może się tu wypowiadać i chyba coraz bardziej mi sie tu podoba:D Oczywiscie żeby nie było- do kólka wzajemnej adoracji mnie nie włączajcie ;)

Ja tylko chciałabym zapytać.... czy ja mam DZIS tracic czas na dojazdy????????? Ja naprawdę mam inne rzeczy do roboty