Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuckyLuke

Jakbyście dbały o siebie, to byście nie miały syfów!

Polecane posty

Gość LuckyLuke

I nie musiałybyście tutaj narzekać na własne twarze...

Gość hjhj
chcialbys przyglupie

Gość LuckyLuke
Pewnie, że bym chciał. Rzygać mi się chce jak widzę jakąś fajną laskę, ale z twarzą tak zapryszczoną, że skóry nie widać. To zwykłe niedbalstwo i ohyda!

Gość ....cxxx..............xxxx
No tak sie sklada ze mam taki problem..a dbam o cere jak malo kto..;/ jestem chora na tym punkcie... i jesli uwazasz ze brudasem jest ktos , kto bierzy prysznic np.4 razy dziennie to powodzenia!

Gość nikt nie bedzie z toba
dyskutowal na ten temat,bo wszyscy normalni ludzie wiedza,ze tradzik to powazna i trudna sprawa.Myslisz,ze po co sa setki roznych lekow...I Izotek badz ROA...no tak-ty nawet nie wiesz co to jest

Gość LuckyLuke
Pewnie, że nie wiem, bo ja dbam o siebie i nie mam dzięki temu problemów z cerą.

Gość xsx
Nie masz takiego problemu to to także problem genów... jesli mamusia czy tatuś mieli problem z cerą to Ciebie też to nie ominie...

Gość ciara22
jestes przyglupem.

Gość ciara22
co tu duzo mowic.moge sie zalozyc ze nigdy nie miales problemow z tradzikiem stad u ciebie takie zdanie na ten temat

Gość ciara22
czy ktos sie zgadza ze mna?

Gość LuckyLuke
Ja się z Tobą zgadzam ;) Nigdy nie miałem syfów, ale jak już mowiłem to tylko i wyłącznie moja zasługa.

Gość o ja pierdziuuuuu
następny palant... jako nastolatka także miałam trądzik,mimo ze wszystkimi sposobami próbowałam sie jego pozbyć. Teraz bez żadnych zabiegów mam czysta twarz. Ot natura czlowieka

ja sie zgadzam :) A Izotek i ROA to najsilniejsze leki jakie do tej pory wynaleziono na tradzik i powiedz madralo co maja zrobic osoby,ktorym nie pomagaja najsilniejsze tabletki...? 150 za opakowanie...srednio 1,5 op na miesiac...Czyli i tak trzeba wykupic 2 ... A wiec to 300 zl...I po pol roku wydales 1800zl... a skutek...albo pomoglo,albo nie...i wtedy pytanie co dalej jesli najkuteczniejszy lek nie pomogl...pewnie nalezy zwrocic sie do autora topicu...on taki madry przeciez....

powodzenia :) Ja mialam cale zycie czysciutka buzie i tez bylam taka madra :D:D:D A nagle w wieku 29lat pojawil mi sie tradzik jako reakcja na lek wspomagajacy leczenie innego schorzenia. I teraz cos od czasu do czasu sie pojawia. Nie jest to wielki problem ale jednak cos sie dzieje. Teraz juz taka madra nie jestem. Lepiej nie kracz :D:D:D Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy ;)

Gość taaaa MONDRY się znalazł
nie mam trądziku ale zawsze przed okresem wyskakują mi pryszcze na brodzie i nic nie dają żadne żele dla cery trądzikowej, żadne peelingi ani toniki....nawet jeśli 3 razy dziennie myję twarz żelem antybakteryjnym i używam toniku to i tak przed okresem wyskoczy mi pryszcz i wiesz czemu mądralo ?! bo to wina kobiecych hormonów a nie zaniedbania z mojej strony

Gość LuckyLuke
Jasne. Baby zawsze znajdą jakieś głupie wytłumaczenie...

Gość lalunia_piekna
a ja Cię znam! haha...i nawet czyściutka twarz Ci nie pomoże...bo jesteś bardzo brzydki....a fuuuu...już wolę ładnego a z pryszczami...bo syfy da się wyleczyć...:)

Gość LuckyLuke
Zauważyłem, że każdy temat, który Wam się nie podoba uznajecie za prowokację. Jakie to typowe.

Gość ciara22
skad mozesz wiedziec cos wiecej o pryszczach skoro nigdy nie miales problemu z tym i sie nie interesowales

Gość ciara22
a moze ty masz 12 lat i jeszcze jajka nie obrosniete dlatego takie glupoty piszesz cooo?

Za to wyjątkowo nietypowa jest Twoja głupota :P Do szkoły się nie chodziło, to się i nie wie co jest przyczyną syfów.

Gość moniqa01
to poprostu burza hormonow i u kazdego inaczej to przechodzi... a poza tym, chlopcy dojrzewają pozniej niz dziewczyny wiec Lucky_Lucke spokojna głowa, jeszcze syfow mozesz dostac..:P

Gość LuckyLuke
Mam 24 lata. Już dojrzałem. I uprzedzam komentarze - psychicznie również.

Gość moniqa01
a slyszales ze tradzik zdarza sie osobom nawet po 30-stce?? :P no sluchaj... ale dlaczego wogole gdy widzisz jakas osobe, npo dziewczyne tak jak wspomniales wyzej, ktora ma trądzik to od razu ja skreslasz?? to przeciez moze sie okazac calkiem fajna dziewczyna, a tradzik leczony przeciez minie prawda??

Gość LuckyLuke
No ale jak się pokazać gdziekolwiek z taką pryszczatą dziewczyną? Przecież to kompromitacja!

Gość moniqa01
wiesz co... wspolczuje dziewczynie ktora kiedys z Toba będzie, albo teraz ktora juz jest... :P ojj...ludzie są podli.... :(

Gość LuckyLuke
No dobrze... przedstawię w skrócie powód powstania tego tragicznego, a zarazem ociekającego żalem i bólem mego serca-topiku. Rzuciał mnie dla innego. Imię jej Katarzyna. Miała cztery pryszcze na czole :(

Gość moniqa01
4 pryszcze na czole? i co, kompromitowales sie jak ktos ja z Toba zobaczyl i Cie rzucila tak??

Gość moniqa01
jezeli tak to ja sie jej nie dziwie... :(