Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaty34

Fajne i nudzące się mężatki zapraszam na pogaduchy.

Polecane posty

Zonaty, a czego ty oczekiwales po umieszczeniu takiego durnego topiku na ogolnodostepnym forum? Ze sie jedna spragniona pogaduch znajdzie? Łomatko :o

Gość Żonaty34
Sorki ale zniechęciłyście mnie do końca. Pozdrawiam.

Wisi i to dwie! Zonaty, a z zoneczka pogadac to nie łaska?

ot męska mentalność... cos zacznie i nie kończy... :-D, a do tego jeszcze by chciał, zeby odgadywać myśli..... Chyba ten topik zostanie przemianowany na \"znudzone mężatki na pogaduchach bez żonatych\" :-D

Żonaty, no jak Ty sie tak szybko zniechęcasz, to ja coraz bardziej wspólczuję Twojej żonie.

ill hahaha trafiłas w sedno, pewnie jego żona to dopiero znuuuudzona hahahaha nie moge:D

Gość niebieska kredka
Żonaty, szkoda mi się Ciebie zrobiło. Czasami takie topiki jak Twój chwytają i ktoś się znajduję. Tym, razem nie wyszło. Bywa, to widać nie był Twój dzień. Ale doradzę... Generalnie na topikach jest drastyczny brak facetów. Wyszukaj topik, w którym kobitki prowadzą pogaduszki takie serduszkowo-kwiatkowe i dosiądź się. Może się uda :)

Gość niebieska kredka
Poczułam się jak sutener :O

Zonaty, jak jednak Cię pomęcze pytaniami, skoro sam nie chcesz nic powiedzieć :p Ile lat jesteś po ślubie? Czy mówiłeś żonie, że Ci się znudziła? Odpowiedz proszę, a nie obrażaj sie od razu

Figazmakiem- jakie my tak znudzone? przecież dobrze się bawimy, proponuje tytuł topiku: JAK POGONIĆ ŻONATEGO:D

Zonaty taka mala rada - wez zmien chlopie nick, bo wbrew pozorom laski nie leca na zonatych i to w dodatku... w takim wieku :P

Pewnie chciał poważnie poruszyć jakiś problem, a my najpierw moje wynurzenia obgadałyśmy, a potem na zarty się zebrało... a chłop chce cuś \"poważnego\" chyba :-D

Figa a we mnie niczego nie wzbudzil bo atrakcyjny w nim to chyba tylko wiek, zgodzicie się, ze niczym konkretnym się nie wykazal, oprócz wydukania: marzy mi się przyjaciółka do niezobowiązującego romansu (jestem spłukany)

krytyk - przynajmniej jest się z czego pośmiać... :-D ale Ty jak widzę wolisz się nudzić i krytykować... taki Twój biedny los :-D

Krytyk...jak tak ordynarnie już to wiesz...my lubimy pieprzyć ale w innym znaczeniu;)

Gość niebieska kredka
My jesteśmy okropne, a raczej Wy, bo ja jestem słodka. Ale za to Was lubię :D

Gość facet plci meskiej
Nie szukam kobiety do niezobowiazujacego romansu. Oferty prosze skladac ponizej.