Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaty34

Fajne i nudzące się mężatki zapraszam na pogaduchy.

Polecane posty

Gość Żonaty34
liliputka topik dla luźnych kobiet jest chyba na erotycznym.

Figazmakiem- sadze, ze dobrze jak mąż wyjedzie- problem sam sie rozwiaze, chociaz jakby nie musiał wyjeżdżać a byście się rozstali to córka moglaby go widywać, no ale co ja będe, wygodnie ci to ok.

Żonaty Róznica między luźną, a wyluzowaną, jest taka jak pomiędzy nudną i znudzoną :p:p:p

zonaty się przeniósł na erotyczy....tam z pewnością znajdzie czego szuka...tylko czy go na to stać?:>

Gość niebieska kredka
Odpuście, bo zniszczymy facetowi topik. Już nasze zapędy moralizatorskie zaspokoiłyśmy. Dajmy człowiekowi poprowadzić topik tak jak by chciał :)

niebieska- somebody stop me:> no nie moge się powstrzymać no:) założe się, że jak znowu cos zacznie pisac to nie usiedze, zwiążcie mi ręce:>

Gość mężatka27
czekam na jakiegoś fajnego zonatego nudzącego się , gdzie jesteście Panowie???

Gość Żonaty34
niebieska kredka ...prorocze słowa. Dziękuję wszystkim niezainteresowanym za uwagę i pozdrawiam.

jak zwykle komiczne nie pomylił sie w zdroworozsądkowej ocenie założyciela topiku: \"ale je zachęciłes stary bejere masz nieprzeciętną Ps zaden facet nie nazywa rozmow \"pogaduchami\"

Zonaty, rozwijajac Twoj temat (zeby nie bylo ze ciagle od niego odbiegamy), powiedz o czym chciales pogadac;)?

Ale faktycznie Kinko,na pogaduchy to ja umawiam sie z kumpelą - wówczas kupujemy pyszne winko, coś dobrego do jedzonka i obrabiamy tyłki wszystkim dookoła ;););) hahaha

Gość niebieska kredka
Kinka ... prawdę można głosić wszędzie. Tu już ziarno zasiane ;) Czas na cd. tematu bez tematu :)

Gość niebieska kredka
Żonaty, hej ... tu jesteśmy :)

ja też chcę: winko i ploty...qrcze za dużo roboty i pewnie dopiero za dwa tygodnie wygospodaruję taki wieczorek:>

Zonaty, bo zaczynam się zastanawiać, czy Ty nie wolisz przypadkiem panów, a wśród kobiet nie szukasz po prostu przyjaciółki, powierniczki, takiej na pogaduchy do poduchy:)

liliputka wielu panów podobno prowadzi takie \"podwójne\" życie, a potem narzekają na żone...że nie jest mężem:D

Gość niebieska kredka
Chyba my jesteśmy za bardzo łubudu dla kolegi. Za mało romantyzmu, wieloznaczności... Żonaty ?

Gość Żonaty34
Dobra określę o co mi biega. Poszukuję mężatki do porozmawiania o wszystkim (nie wiem jak to nazwać, przyjaź internetowa, może inaczej), kogoś takiego komu można sie zwierzyć, zapytać o wszystko, poflirtować itp. Napewno nie na forum. Same widzicie jak można zepsuć dany topik.

Moze zona wrocila? Albo zonaty usprawnia swoj profil na fotka.pl :P

żonaty, no to forum raczej nie jest od tego, bo za dużo chętnych do rozmowy :-D :-D :-D a coś Cię szczególnie nurtuje??? :-D

żonaty to się zaczernij i pewnie dostaniesz maila od jakiejś zainteresowanej a nie farmozony popychasz so sflustrowanych:D