Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987654321

Spódnica ołówek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasia2020
zamow sobie w sklepie internotym, albo kup mateial i idz do krawcowej,albo szukaj

Gość iwona z londynu
ja mam takich chyba 10 rozne materialy nawet mam gumowana i z jedwabiu ale ja kupuje w londynie, jestem tutaj od 1,5 roku i niedlugo wracam do polski, takie spodnice byly po 15 zl w przeliczeniu na nasze, powiem wam ze warto czasem tutaj przyjechac bo mozna naprawde kupic super rzeczy prawie za darmo, niestety nie moge ci sprzedac bo one beda modne i seksi do konca zycia, poza tym jak masz w londynie kogos znajomego to jedz, ja kupilam sobie tyle rzeczy ile nie kupilabym przez cale zycie w polsce, bede je miala do konca zycia, bo niektore ubrania niestety nigdy nie wyjda z mody, klasyka i elegancja i mozna je nosic dosyc dlugo, a wracajac do tematui popatrz na allegro pozdrawiam

Gość 987654321
no właśnie w tym problem, ze nie znalazłam w żadnym sklepie takiej :(

Gość 987654321
w Londynie niestety nikogo nie mam więc nici :(

Gość 987654321
kurcze jak dla mnie to za droga

Gość AHA....................
http://www.allegro.pl/search.php?string=o%C5%82%C3%B3wkowa&category=5470&country=1&location_radio=2&state=0&st=gtext&order=pd&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=

świetny wybór:):) ołówki są bardzo eleganckie i świetnie podkreślają figurę:):)) nie wiem jak szukałaś że jeszcze nie znalazłaś ani jednego ołówka bo ja je widzę w wielu sklepach np. yoshe solar mango zara vila o allegro już nie wspominając (proponuje wpisać pencil jeszcze). a moda na ołówki może nie jest wielka ale trwa już od dłuższego czasu. proponuje też zajrzeć na: http://www.kasiazapala.com/ (spódnice z kolekcji wiosna/lato są według mnie ładniejsze:) ) i ważne ołówki nosimy na wierzchu a bluzki (najlepiej koszulowe) wkładamy do środka.

Gość a moze tak
o ludzie... iwono z londynu--- klasyka i elegancja za 3 funty-prosto z primarka dziewczyno to kicz i tandeta

Gość 987654321
Dzięki dziewczyny to szukam dalej, mam nadzieje, ze coś znajde :)

Gość w primarku
nigdy nie widzialam tego rodzaju spodnic, byc moze byly ale ich nie widzialam, chybva ze sama je tam widzialas