Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć85

Kto zemną potopi smutki?

Polecane posty

Gość Śmierć85
No cóz uciekam spać net mi znowu psikusa robi, dobranoc, pa :)

Gość ło matko......
dobranoc, odezwij sie, papa 🖐️

Gość Śmierc85
Witam :) Dziny dzień, moja ex nie daje mi spokoju i pisze miłe smsy, wiesz szczerze mówiąc ja juz nie wiem o co w tym wszystkim chodzi dawno nie byłem tak zdezorientowany.

Gość ło matko......
Hello 🖐️ No to rzeczywiscie dziwne. Niby zerwaliscie, a ona jednakrobi wszystko, zebys jej nie zapomnial. Mysle, ze ona w głebi serca nadal Cie kocha, chociaz moze rozum podpowiada jej co innego.W tej sytuacji nie pozostaje Ci nic innego, jak odpisywac jej w rownie mily sposób. Czas pokaze, co bedzie dalej...Chociaz przyznam, ze tez na Twoim miejscu bylabym zdezorientowana. Pozdrawiam, pa🖐️

Gość Śmierć85
No iz nowu cisza :)

Gość ło matko......
hej :) No i co tam u Ciebie?

Gość Śmierć85
Jutro sie z nią spotykam i chyba już ostatni raz, mam jej oddac pamniatki z naszych wakacji.

Gość ło matko......
myslisz, ze ostatni? Bo cos mi sie wydaje, ze jednak nie...:) Ciągle jednak cos Was do siebie ciągnie :)

Gość Śmierć85
Ciekawi mnie to ze szuka pracy w polsce, no ale nie bede sobie znowu robił nadzieji. Spotkam się jutro przekaże to o co prosiła, i chyba na tym sie skonczy

Gość ło matko......
Pamietaj, ze nadzieja zawsze umiera ostatnia...Skoro szuka pracy w Polsce, to raczej nie planuje stąd wyjechac. Zastanawia mnie tylko, dlaczego chce, zebys jej oddal pamiatki, troche to dziwne, jak dla mnie

Gość Śmierć85
Nie wiem, na tyle ją znam ze wszystkiego sie mozna po niej spodziewac. Ona chce mieć pamniątki bo dla niej były to jak twierdzi najlepsze wakacje w życiu, a ja nie lubie sentymentów wiec niechce pamniątek.

Gość ło matko......
aha, rozumiem :) a jak tam na studiach? :)

Gość Śmierć85
A jakoś leci, kierowniczka z lektoratu powyzywala nas dzisaj od oszustow :P Że niby specjalnie napsialiśmy źle test by dostać sie do najsłabszej grupy

Gość ło matko......
no prosze, a ładnie to tak? :P A jaki masz język?

Gość Śmierć85
Angielski, no ale w godzine zrobilismy takie postep, ze zostaliśmy grupa średnio zawansowaną

Gość ło matko......
to jak masz angielski, to sie ucz! Moze Ci sie kiedys przydac, wiesz, jakie sa teraz czasy. Ja zaluje, ze w liceum sie do niego nie przykladalam, a na studiach wybralam niemiecki, ktory i tak mi sie do niczego nie przyda :( A dlaczego akurat wybrales historie?

Gość Śmierć85
No cóż ja już mam dwa zwody, jestem terapeutą zajęciowym, i masażystą , masazu klasycznego leczniczo - relaksacującego. Mialem iść na rehabilitacje, ale szczerze mówiąc przeraża mnie anatomia, i to wszystko zwiazane z budową czlowieka. Liznełem juz tego troche bo wLlO miałem profil zwiazany z ratownictwem medycznym. A historia to zawsze było moje hobby i kiedys pewna osoba mi powiedziala ze najlepiej ejst robic w życiu to co się lubi :]

Gość ło matko......
no to masz juz tam jakąs alternatywe w razie czego :) Fajnie, ze robisz cos, co sprawia Ci przyjemnosc :) Ja poszlam na pedagogike tez z zamilowania, no ale z pracą troche gorzej :( Jednak nie trace nadziei i od nowego roku biore sie ostro za skladanie podan! Mam nadzieje, ze cos znajde, tymbardziej, ze nauczyciele maja odchodzic na emerytury do konca 2008 roku :)

Gość Śmierć85
Racja, rynek pracy sie powieksza, no cóż trzeba szukac by coś ciekawego załapać, zawsze zostaje alternatywa policji :P Grunt to zacząc a potem to juz jakoś leci jak ma się doswiadczenie zawodowe

Gość ło matko......
dokladnie, byle cos zaczac. Ja nawet wzielabym prace w szkole na pol etatu na poczatek, w trakcie poszlabym na podyplomowke i moze z czasem by sie udalo zalapac kolejne pol etatu :) A na dzien dzisiejszy to nawet nie wiedzialabym, co mam skonczyc, zeby papier nie wyladowal w szufladzie. A co do pracy w policji, to nie radze, zrobia Ci takie pranie mozgu, ze szok :P

Gość Śmierć85
Dobra ja uciekam już spać. No cóż miłej nocy życze, pa :)

Gość ło matko......
ja juz tez ide spac, dobranoc, milych snow :) odezwij sie, pa 🖐️

Gość Śmierć85
Znów zaczynam od psiania o niej :) No fakt nie było to ostatnie spotkanie, chce sie jeszcze wieczorem spotkać i pogadać tylko ze ja już kompletnie nie weim o czym.

Gość ło matko......
No wiedzialam, ze to nie bedzie Wasze ostatnie spotkanie :) Cos mi sie zdaje, ze Wy jednak do siebie wrocicie... Mam dzisiaj jakąs okropną chandre, to chyba przez tą pogode, taka jesienna depresja 😭 Mam nadzieje, ze grzane piwko w towarzystwie męża chociaz troche poprawi mi humor :) Pozdrawiam, papa 🖐️

Gość Śmierć85
No napewno :) No jednak jeszcze to nie było ostatnie spotkanie, moze dlatego ze zakończyło się .... nie jednym nie dwoma ale paroma buziakami :) Dalismy sobie jeszcze tydzień czasu, bo jak widac znajomymi być nie mozemy :) Bo jakoś to nam nie wychodzi. Za tydzień albo całkowicie zerwiemy z soba albo zaczynamy od nowa.

Gość ło matko......
Hello 🖐️ No dzis juz mam zdecydowanie lepszy humor mimo, iż bierze mnie jakies przeziebienie. Cos mi sie zdaje, ze Wy jednak znow bedziecie razem :) Jakos widocznie nie mozecie zyc osobno :) Mam nadzieje, ze zaczniecie wszystko od początku i ze Wam sie tym razem ułozy, czego Wam zycze z całego serca! 🌼 A jak samopoczucie? :D

Gość Śmierć85
Też cos mnie bierze, cały dzień na jakiś lekach jade, nic uciekam na drugą połowe meczu. Wpadne puźniej tutaj.

Gość ło matko......
No niestety ta pogoda nas dobija...Ooo, widze, ze z Ciebie zapalony kibic :) To lec na mecz, a jak sie skonczy, to sie odezwij, bede tu caly czas :D

Gość Śmierć85
Już jestem, wiesz po naszym ostatnim spotkaniu, stwierdzilismy ze znowu trochę wydoroślelismy.... ciekawe co z tego będzie.

Gość ło matko......
no jestes nareszcie :) A juz myslalam, ze choroba Cie rozlozyla. Ja tam czuje, ze znowu będziecie razem :) A jak tam mecz?