Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć85

Kto zemną potopi smutki?

Polecane posty

Gość Śmierć85
Na dziennych :) No ja tych kolezanek jeszcz ena oczy nie widziałem, bo jestem na pierwszym roku, przedtem robiłem medyczne studjum :P

Gość ło matko......
no to fajnie, na dziennych jest lepiej, tez studiowalam na licencjacie (uzupelniajace juz zaocznie).Co z tego, ze ich nie widziales, moze sie okazac, ze są fajne :)

Gość Śmierć85
Mam nadzieje:) Bo do dziś tęsknie za moją klasą z LO, chciaz grupa w medyku tez nie byla zła. Wiesz, nie lubie takiego siedzenia w domu w samotności, przerabialem to, i jest to przechlapane. Wiele zmienia fakt, ze masz np: z kim wyskoczyć na piwko albo na spacer :)

Gość ło matko......
wiesz, ja czasem sobie wyskocze na piwko lub do kina z kolezankami, ale to jest zdecydowanie za rzadko, no ale dobre i to. Jednak musze w koncu isc do pracy, miec jakis kontakt z ludzmi, wtedy poczuje, ze naprawde zyje. No coz, uciekam, wpadne jutro, 3maj sie, slodkich snów, do zaklikania 🖐️

Gość Śmierć85
Narazie, slodkich snów :)

Gość Śmierć85
Ja mykam spac, miłej nocy:)

Gość ło matko......
hello 🖐️ czy ktos tu dzisiaj zajrzy?

Gość totalna zalamka
witam witam wszystkich serdecznie ja mam dzisiaj dzien gospodarczy i robie wielkie sprzatanie ale wieczorkiem wpadne buziaki pa

Gość Śmierć85
Apokalpisa, jak to powiada panna Fraul :P Ale grupa mi się trafila, mam andzieje że bedzie lepiej :P

Gość ło matko......
witajcie 🖐️ coś nie mozemy sie tu wszyscy zebrac :P ja dziś będę na bank po 21, więc licze na Was! Smierc, rozumiem, ze masz na mysli grupe na studiach. Az tak zle?Ale nie martw sie, czesto pozory mylą i po blizszym poznaniu moze sie okazac, ze to spoko ludzie :) to do wieczora, mam nadzieje, pozdrawiam 🖐️

Gość totalna zalamka
dzien dobry wszystkim .

Gość Śmierć85
zaczynam chyba na nowo korzystać z życia, w końcu ta moja grupa zaczyna się rozkręcać, i dużo chodzi zemną przekretów :D

Gość ło matko......
hej, jestescie? :D no widzisz, mowilam ci, ze bedą spoko. Na pewno bedzie tworzyc zgraną paczke. Jak bylam na dziennych, to mialam bardzo fajne kolezanki, z dwiema jeszcze mam kontakt do tej pory, chociaz rzadki juz niestety. A jak samopoczucie dzisiaj?

Gość ło matko......
ooo, widze, ze nie tracicsz czasu :D i tak trzymaj, szybciej zapomnisz o bylej. Farben Lehre...w liceum ich sluchalam i w ogole bylam punkowa :D Ty tez lubisz takie klimaty?

Gość Śmierć85
Oj i to bardzo ;) T.love, Hołdys, lady pank itd.

Gość Śmierć85
Fakt, nie marnuje czasu, ale powoli, poczekam co sie wyjasni z moją ex, dalismy sobie mieisąc czasu, a to jednak na niej mi bardzo zależy... ale to nie oznacza że nie mogę lepiej poznawac nowej koleżanki :)

Gość ło matko......
no to widze, ze lubisz ostrzejsza muze :)Ja to w sumie teraz lubie wszystko po trochu. I co, pijemy dzis cos?Ja pije piwko :D

Gość ło matko......
nie przestaje sie kochac kogos tak z dnia na dzien...mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie wam pomyslnie

Gość Śmierć85
Ja też popijam piwko :) Kurde uczelnia nas w konia zrobiła, nie zrobili na naszym roku sepcjalizacji nauczycielskiej, chca z nas robić archeologów :P

Gość Śmierć85
Fakt, ne przestaje sie kochac z dnia an dzień, i tez mam nadzieje ze to chwilowy kryzys, ale życie mnie nauczyło, ze warto w takich chwilach sobie poflirtować, by potem nie złapać dołka, jak by sie stało najgorsze.

Gość ło matko......
to chcialbys byc nauczycielem historii?Ale wiesz, ze teraz to ciezko z praca w szkole...Ja jestem po pedagogice opiekunczo-wychowaczej i siedze w domu, chociaz szczerzez mowiac to malo szukalam pracy, bo jeszcze siedze w domu z dzieckiem. No ale prawda jest taka, ze dzis bez znajomosci to ciezko

Gość Śmierć85
Tak, wiesz wsumnie przedemną jeszcze 5 lat wraz z mgr. Widze pewne pokrewieństwo zawodów :) Pedagogika opiekuńczo wychowawcza to coś wspólnego z upośledzonymi dziećmi? Ja jestem terapueta zajeciowym

Gość ło matko......
ale ze mnie pesymistka, co? :P a zreszta, nie masz co sie martwic na zapas, jestes dopiero na pierwszym roku, nauczyciele przedmiotow maja jednak łatwiej z praca niz ktos po op-wych, co moze tylko na swietlicy lub jako pedagog w szkole pracowac

Gość Śmierć85
Tak, wiesz wsumnie przedemną jeszcze 5 lat wraz z mgr. Widze pewne pokrewieństwo zawodów :) Pedagogika opiekuńczo wychowawcza to coś wspólnego z upośledzonymi dziećmi? Ja jestem terapueta zajeciowym

Gość Śmierć85

Gość ło matko......
ale ze mnie pesymistka, co? :P a zreszta, nie masz co sie martwic na zapas, jestes dopiero na pierwszym roku, nauczyciele przedmiotow maja jednak łatwiej z praca niz ktos po op-wych, co moze tylko na swietlicy lub jako pedagog w szkole pracowac

Gość ło matko......
ale ze mnie pesymistka, co?:P a zrezta, nie masz sie co martwic na zapas, jestes dopiero na pierwszym roku, jeszcze wszytsko moze sie zmienic na lepsze. Nauczyciele przedmiotow i tak maja latwiej z praca niz po op-wych, co tylko moga na swietlicy lub jako pedagog w szkole pracowac

Gość ło matko......
oj, widze, ze ten topik upada :( podnosze

Gość ło matko......
nikt tu juz nie wpadnie???? :( nudzi mi sie strasznie!!!!nie mam z kim pogadac :(