Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viukk24

czy taki stroj jest ok?

Polecane posty

Gość viukk24

cche sie tak ubrac- czarna marynarka ze struksu, brazowy sweterek w serek, czerwone rajstopy, czerwone buty na obcasie peep tpe, brązowa spodnica z tweedu i duza torba brazowa. czy moze byc?

Gość kasia2020
takie "stare", "dawne", "historyczne" fajnie, na jaka uroczystac, sytuacje?

Gość viukk24
czemu historyczne? nie na zadna okazje, tak po prostu..

Gość kasia2020
medalajn----------->>>>>>>> to może ciekawie wyglądasz ubierz się tak i zrob fotke i pokaż

Gość za duzo czerwonego na dole
a w ogole nie ma w gorze to po 1 po 2 ten tweed faktycznie moze wygladc dziwnie do czarnego sztruksu na twoim miejscu zmienilabym marynarke i buty no dobralabym jakas czerwona torebke lub apaszke a swoja droga czarny i brazowy razem wcale zle nie wygladaja:)

Gość no ale przeciez
teraz wszystko do wszytkiego sie nosi,nie ma regul,czasem cos mi sie nie podoba,ale uznane jest za modne,a to o co pyta autorka,na pewno wyglada ciekawie i orginalnie

kasiu 2020 czy jak ci tam. z twojego kontekstu wypowiedzi wychodzi na to, że nieczytasz wypowiedzi innych do końca. a skoro gratulujesz mi dobrego ubioru to dziękuję. p.s. skoro jesteś taka chętna do krytykowania innych to może sama się pokaż?! trochę się pośmiejemy i popłaczemy z twojego perfekcyjnego wyglądu:):D:D:D:D

jeszcze peep toe do rajstop mogą być ale warunek rajstopy muszą być grube i kryjące (w kilku czasopismach widziałam ciekawe połączenia peep toe z grubymi rajstopami najbardziej podobały mi się te kontrastowe. widziałam nawet klapki tak połączone. na zdjęciu ciekawie wyglądały ale w rzeczywistości to może być śmiesznie a nie ładne:P:P) mam jedynie ale do marynarki dlaczego czarna?? i dlaczego sztruksowa?? 1. czarny nie pasuje do tego zestawienia wiec albo zmienić bluzkę i spódnice na czarne wtedy z czerwonym będzie to miodzio:) albo żakiet na brązowy i koniecznie Z innego materiału. bo sztruks tu nie pasuje(ostatnio panuje moda na łącznie ciężkich materiałów z lekkimi lub delikatnymi ale dwa ciężkie materiały jak tweed i sztruks po prostu się gryzą zwłaszcza jak nie nawiązują kolorem do siebie). a i jeśli łączymy czerń z brązem to brąz musi mieć specyficzny odcień do zimnej czerni zimny do ciepłej ciepły. wywaliła więc bym tylko żakiet zmieniającą go na coś brązowego lub czerwonego.

Gość peep toe do rajstop
ale w kontrastowych kolorach!! na pewno nie czerwone buty i czerwone rajstopy :o zreszta jesli chodzi o gazety to wlasnie takie polaczenie "lansowano", podobnie na pokazach mody...:) nie naleze do fashion victim, ale w tym przypadku zgadzam sie zupelnie :) jesli chcesz ten sam kolor to nie ma sensu ubierac peep toe, szcegolnie jesienia :classic_cool:

Gość peep toe do rajstop
a to ze kryjace to podstawa!! i rzecz jansa bez tego paska na palcach, no wiecie...:P