Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniapaniahania

jaka szkola po zawodowce??

Polecane posty

Gość aniapaniahania

witam.ok.6 lat temu ukonczylam zasadnicza szkole zawodowa w kierunku sprzedawca.pozniej urodzilam dziecko i poszlam do pracy.chcialabym zrobic sobie srednie bo wiekszosc sklepow ma takie wymaganie.chcialabym jednak wybrac inny kierunek.czy moge zrobic sobie teraz technikum w innym kierunku?chcialabym cos zwiazanego z biurem jakas sekretarka czy cos.jaki kierunek wobec tego moglabym wybrac?prosze o porade poniewaz dawno nie mialam stycznosci ze szkola i nie wiem co i jak.pozdrawiam i czekam na jakies odpowiedzi.

wybierz np.liceum ekonomiczne (dla dorosłych)...a później zrób sobie kursy księgowośći...po ekonomiku będziesz dobrze przygotowana....tylko musisz być dobra z matematyki bo szkoła ekonomiczna opiera się na matmie :(...no a na zaocznych będziesz musiała się sama uczyć w domu...więc łatwo nie będzie..

Po ukończeniu szkoły zawodowej albo poszłabym od razu do pracy, albo zdecydowałabym się na technikum uzupełniające, lub jakieś 2letnie liceum dla dorosłych.

Możesz iść do liceum uzupełniającego dla dorosłych-2lata a potem do jakiejś policealnej jest dużo kierunków i do większości nie wymagają matury.?Ja właśnie tak teraz chodzę

Możesz iść do liceum uzupełniającego dla dorosłych-2lata a potem do jakiejś policealnej jest dużo kierunków i do większości nie wymagają matury.?Ja właśnie tak teraz chodzę

Gość jgjg
STUDNIÓWKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1