Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorotos

wymarzona fryzura

Polecane posty

Jaka jest wasza wymarzona fryzura? Wiem, że istnieje paradoks - mam kręcone włosy marzę o prostych i odwrotnie. Moja wymarzona to - taki bob, który widziałam w Hair&Body - z tyłu krótsze z przodu z 1,5 razy dłuższe i ..koniecznie złoty cieply blond, ale ...niestety mam falowane, brazowe wlosy :(

ja zawsze chciałam mieć baaaaaaardzo jasny blond, taki biały wręcz ;) ale mam tak ciemne i grube strukturalnie włosy ze za uja nie da sie tak rozjasnić :O można etapami (np poprzez balejaż i coraz wiecej za każdym razem) ale to długo trwa i zawsze tracę cierpliwość i wracam do brązu :P co do fryzury to w sumie włosy mam proste i nigdy o kręconych nie marzyłam ;)

kiedyś zrobiłam coś strasznego - blond, brąz, blond i rudy!! 2 lata dochodziły włosy do siebie , masakra, teraz...mam naturalny kolor i ...w końcu się błyszczą ;)

ja zawsze marzyłam o takich włosach jak mam moja mam czarne grube i proste eh... mój tata zawsze dostaje ataku śmiechu jak widzi nas razem w łazience farbujących włosy ja na czekoladowy brąz z blond moja mama z czarnych na ciemny blond:P:P:P ja prostuje bo mam kręcone moja mama kręci bo ma proste:P:P:P straszne jesteśmy kobiety:P:P:P moja wymarzona fryzura hmmm. mam chyba 3: 1 to proste czekoladowe włosy z tyłu krótkie a z przodu długie i prosta grzywka 2 takie jak moja mami ma na fotach proste czarne zakręcone u dołu a 3 to czarne krótkie z jednym długim różowym kosmykiem (widziałam taka u dziewczyny na przystanku super:):) )

Gość ja jestem zadowolona ze swoich
wlosow:) mam krecone takie do polowy plecow w naturalnym jasnobrazowym kolorze:) mogloby ich byc oczywiscie odrobine wiecej i fajnie by bylo jakby sie mniej szopily ale i tak wygladaja swietnie:D nie zamienilabym swojej fryzuty na zadna inna:)

a z strasznych pomyłek to kiedyś fryzjerka zrobiła mi czarne z białymi pasemkami (miał być ciemny brąz z 3/4 jaśniejszymi kosmykami:P:P:P ) rok miałam odcinający się odrost próbowałam wszystkiego i nic musiały odróść;/

Gość bolob
odróść ???? a co to ? nowy gatunek nietoperza ?